Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta - Krievijas ĀM leģionāru gājienu Rīgā nosauc par izaicinājumu starptautiskajai sabiedrībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Bet, ja paskatās, ko mežabrāļi darīja- apšāva netīkamos ar visiem bērniem....Atšķiras tikai mērogi-Padkrievija bija lielāka un darbojās ar lielāku vērienu.....Jebkurā gadījumā vietējiem politikāņiem vajag nevis vienkārši strīdēties, un stāstīt, ka krievi neko nesaprot (pat nepaskaidrojot, ko īsti), bet nekaitētu atgādināt kaut vai Krievijas vāciešus un Krimas tatārus.....
Artis
A
Protams, ka krievija daru visu iespējamo, lai pasaule nepievērstu uzmanību viņu iekšējām problēmām! Cik simi cilvēku aiziet bojā no krievu nacistu uzbrukumiem pašā krievijā?
x
x
Sadi gajieni jariko biezak kamer visi saprot ka ir kara veterani 9 maija un ir kara veterani 16 marta. Ja kads grib apvainot latviesu kareivjus kas dieneja vacu armija Hitlera heroizacija tad to jadara ari ar 9 maija svinetajiem un jaapvainao Stalina heroizacija.
nasca
n
Zelma, Zelma, Jūsu spriedumi ir neloģiski pret Jūsu uzskatiem. Krievija tiešām ne tikai noklusē, bet arī nosoda Vlasoviešu darbību, bet Latvija lepojas ar saviem nacistu karaspēkā karojušajiem. Tā taču ir būtiska atšķirība nevis līdzība. Necentieties kādu pārliecināt, ka totalitāras armijas (PSRS vai Vācijas - viss vienalga) sastāvā kāds kareivis varēja cīnīties par demokrātiskām vērtībām!
Dr.xy
D
Liebe Eva,bist Du wirklich ein Weib,wen ja dann ich liebe Dich! Nach Osten,nach Osten........ P.S. Ar ienisanu vien ir mazliet par maz.
KLM
K
uz katra sunīša riešanu nereaģēt ................................................. .......................................... cik noprotu - rej divi maza auguma sunīši, bet lai efektīvāk - pakāpušies uz ķeblīša - lai tālāk skan..
lux
l
Malači šoreiz ĀM. Vispareizākā nostāja uz katra sunīša riešanu nereaģēt.
mušpapīrs
m
Pasaulē nevienam neinteresē, vai latviešu leģionārs, esot vācu armijā, domāja par Latvijas brīvību vai par Ādolfa H. ūsām. Cilvēks bija vācu armijā, kura karu zaudēja un daudz nelietību sastrādāja. Latvijas vēsture un tās karavīru likteņi, diemžēl, arī pasaulei ir svešas lietas, taču vācu lomu II pas. karā zina daudzi.
Zelma Birzniece.
Z
Krievija kaunīgi noklusē,ka miljonui PSRS pilsoņu dienēja Austrumu leģionos(Ostlegionen) un Vācijas pusē cīnījas krievu ģenerālā Vlasova Krievijas atbrīvošnas armija-galvenais motīvs sadarbībai ar Vāciju bija cīņa pret boļševismu,par demokŗātiskām vērtībām
Oskars
O
Tas ir LABI, ja KRIEVIJA BAIDĀS !!!!!
lux
l
Cik nicināmi ir tie krievu fašisti. Un meļi tādi, kādus grūti iedomāties. Vai gājienā atšķirībā no Kreivijas fašistu saietiem bija kaut viens nacistu simbols? Te ko pasīt tam krievu sādžiniekam, kurš te par Krievija varenību. Starp citu tie nožēlojamie ļautiņi uz kvēli mīlēto dzimteni nema netaisās atgriezties. Количество заключенных в стране свыше 1 миллиона – больше, чем в СССР в период сталинских репрессий. Потребление спиртного в РФ – по разным данным от 14 до 18 литров условного спирта на человека в год, что более, чем вдвое превышает порог физической деградации нации. В России проживает 31 млн детей до 18 лет. Здоровы не более 30 процентов, 3,5 млн – инвалиды, 1 млн – наркоманы. Детей-сирот 750 тысяч (больше, чем по окончании Великой Отечественной войны, когда детей-сирот было 678 тысяч). Два млн детей безграмотны. Около пяти миллионов беспризорных. В России полтора миллиона чиновников – втрое больше, чем в СССР. Численность чиновников за последнее десятилетие, по данным Росстата, удвоилась. Только за последние 4 года, по словам Кудрина, их число возросло на 130 тысяч человек. На взятки и подкуп должностных лиц ежегодно затрачивается около 33,5 миллиарда долларов. По добыче угля Россия «достигла» уровня 1957 года, по производству грузовых автомобилей – 1937-го, комбайнов – 1933-го, тракторов – 1931-го, вагонов и тканей – 1910-го, обуви – 1900-го. Практически полностью разрушена авиационная, радиоэлектронная, автомобильная промышленность. Зато нефтегазовый экспорт вырос с 76 миллиардов долларов в 1999 году до 350 миллиардов в 2008 году. В России были разрушены и без того не самые выдающиеся условия для ведения бизнеса. Бизнес стал приложением к административным должностям, а коррупция – основой всех хозяйственных отношений. Всемирный банк в 2006 году поставил по этому показателю Россию на 96-е место из 175 возможных. По десятибалльной шкале России выставили 3,8 за эффективность госуправления, а за законность – 1,9. Это показатели убогих африканских и уже отошедших в прошлое латиноамериканских диктатур. Продолжается уродливая урбанизация. За 20 лет в РФ исчезли 23 тысячи населённых пунктов. На фоне общего сокращения населения до 900 тысяч человек в год, население Москвы, Санкт-Петербурга и некоторых городов-миллионников стремительно растёт, что приводит к чудовищному загрязнению прилегающих территорий, разрушению экосистем и транспортному коллапсу мегаполисов.
Eva Braun 18:28 vai kāds sodīs to urlu devku ,kas Panoramā latviešu māmiņai iesita pa seju un uzspļāva? Ienīstu okupantus !!!!!!!! =============================== Но ведь она зато по-латышски говорила. Поэтому она достойна амнистии. И вообще, одна латышка ударила другую латышку. Что тут такого? Ничего не докажете:-)
zaglers
z
Mūrniece tak teica ka viss esot kārtībā. Bet TV rēdzēju izteiktu huligānismu,par ko ir jāsoda. Policijā jau laikam uzskata ka sist cilvēkam pa seju un pēc tam vēl uzspļaut par to atbildība nav jānes.
lauķe
l
Par maz ir nicināt......jārīkojas tā, kā rīkojas ar trakiem meža zvēriem........
Teodors
T
Krievija, ar visu savu lielummāniju, vēl nav "starptautiskā sabiedrība". Tā ir vienīgā valsts, kas katru gadu vārās par latviešu leģionāru atceri. Turpretīm, Krievijas 5. kolonnas uzturēšana ārpus tās robežām ir izaicinājums vairākām valstīm, to starpā Ukrainai, Latvijai, Igaunijai, Izraēlai...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas