Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

papildināta - Nodibināta jauna partija - «Osipova partija»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
...... Atceraties Economist rakstu. Iespējams Lielbritānijas SAS vai Skotlendjards caur “the Economist” ir nopludinājis prognozi, kā Kremlis izmantojot vietējos latviešu un krievu nacistus varētu īstenot Gruzijas / Moldāvijas scenāriju Baltijas valstīs: “The Economist” atsaucoties uz kādu Putinam adresētu slepenu e-pasta vēstuli, kuru parakstījis kāds Oļegs Jokotājs, kas nonācis izdevuma rīcībā, raksta. “Baltijas valstīs provokācijas veiks nacionālistiski noskaņoti huligānu grupējumi, kas izliksies par patriotiem un pieprasīs visu krievvalodīgo etnisko tīrīšanu no Latvijas un Igaunijas. Mūsu tautieši arī šeit izveidos pašaizsardzības kaujinieku vienības, kas lūgs mums (Kremlim) aizsardzību no huligāniem un valsts varas iestādēm.” ....... Mans komentārs uz to - suņa murgi. Atšķirībā no Gruzijas krievi Latvijā neapdzīvo teritoriju. O.K. Gruzijā arī krievi neapdzīvo teritoriju - bet viņi dabūjas savā pusē 2 etniskās minoritātes, kas apdzīvo reālu ģeogrāfisko teritoriju, veseluis ciemus - sadeva viņiem Krievijas pases un process aizgāja Krievi Latvijā dzīvo samiksēti pilsētās, resp. apdzīvo dzelsbetona kastītes - Lietuviešu projektos un 119.sērijās, nu un modernākas kastītes arī. Bet tā nav teritorija, tas nav ģeogrāfisks areāls, ko kompakti apdzīvotu krievi. Kādas tad pašaizsardzības vienības, kur tad viņas bāzētos - Maskavas fošštatē - labākajā gadījumā, vai kādā no Liepājas graustu pagrabiem - smiekli nāk. Tā kā tu tū - jeb tudišs pīp - grūtgalvjiem. Protams, tas nenozīmē, ka Drošības Policijai nav šitie idioti jāpieskata.
Antons
A
Jebkurš lielāks Krievijas karš ar Rietumiem būtu interesants vēl tajā ziņa, ka Ķīnieši noteikti izmantotu situāciju, lai uzliktu savas rokas Sibīrijai. Savukārt apspiestās nācijas dienvidos izmantotu situāciju. lai iegūtu neatkarību. Rezultāts - Krievijas beigas - paliks tik, cik teritorija ap Tambovu...
Antons
A
Maža nianse - Latvija NATO dalībvalsts. Krievijai tas nozīmē karu, kuru viņi nevar uzvarēt, bet kurā viņi pad...īs visu.
WWW
W
Vienā no LNDP video, kāds Māris88 rakstīja, ka šie ir nodevuši svēto svastiku. Šie, gan atbildēja, ka nav vis nodevuši. p.s. Atceraties Economist rakstu. Iespējams Lielbritānijas SAS vai Skotlendjards caur “the Economist” ir nopludinājis prognozi, kā Kremlis izmantojot vietējos latviešu un krievu nacistus varētu īstenot Gruzijas / Moldāvijas scenāriju Baltijas valstīs: “The Economist” atsaucoties uz kādu Putinam adresētu slepenu e-pasta vēstuli, kuru parakstījis kāds Oļegs Jokotājs, kas nonācis izdevuma rīcībā, raksta. “Baltijas valstīs provokācijas veiks nacionālistiski noskaņoti huligānu grupējumi, kas izliksies par patriotiem un pieprasīs visu krievvalodīgo etnisko tīrīšanu no Latvijas un Igaunijas. Mūsu tautieši arī šeit izveidos pašaizsardzības kaujinieku vienības, kas lūgs mums (Kremlim) aizsardzību no huligāniem un valsts varas iestādēm.”
WWW
W
Reāls krievu fašists, skūtalvis un 9 klases absolvents ir nodibinājis savu partiju. Internetā var redzēt video, kur šie paši osipovieši Liepājas kara ostā veic militāras mācības. Man liekas šis ir tas krievvalodīgais veidojums, par kādu runāja Economist. (Ka kremlis, lai destabilizētu situāciju Latvijā atbalstīs karojošus krievu un latviešu ultranacionlistus). Bet šīs partijas izveidei ir savs pluss, tā apvienos un izvedīs gaismā visus krievu nacistus. Drošības iestādēm būs vieglāk šos savākt.
Antons Sprākļa
A
Atbilde "čilavekam" : Ты и подобные тебе не могут до сих пор понять, что Латвия член НАТО и если, не дай Бог вы рыпнетесь, то от вас не останется даже запаха.
@
@
Pagrīdē iedzīt nevajag, vajag likvidēt. Tagad visu ērti valsts drošības apdraudējumam pierakstīt, nu tad, lūdzu, ir iespēja.
ku ku
k
Kabanovs radio Baltcom ēterā ļoti lielija Kalvīti!
AL
A
Mongoļu-tatāru pēcteči ir radīti fašisti, arī komunisti no viņiem sanāca kārtīgi, asinīs taču no senčiem saglabājusies vēlme slepkavot, izvarot, pazemot u.t.t.. Cik ilgi civilizētā pasaule ar viņiem auklēsies?
Antons
A
Nu jā - čukči, nevis čukši...
Antons
A
Pārrakstījos - Ja Krievijā demogrāfiskie procesi attīstīsies....
Antons
A
Krieviem lielākas teritorijas....smiekli nāk. Nav izslēgts, ak piedzīvosim laikus, kad pa Zilupi ies Latvijas - Ķīnas robeža. Ja Krievijā demokrātiskie procesi attīstīsies, kā līdz šim, tad iedzīvotāju sastāvs tur varbūt vienā brīdī paies zem 100 miljoniem - un tas iepretim 1,3 miljardiem ķīniešu. Šobrīd Krievijā apmēram 143 miljoni iedzīvotāju - turklāt ne jau visi tur ir etniskie krievi. Austrum-Sibīrijas pamatiedzīvotāji ir aziāti - etniski tuvāki ķīniešiem, nekā krieviem. 26 etniskās grupas, no kurām dzirdēti ir Hanti, Korjaki, Čukši.
Komunists
K
Tu esi muļķis! Kāpēc es, lai kaut ko prasītu Vācijā, Čehijā, Slovākijā vai Polijā, ja es šajās valstīs nedzīvoju, neprotu šo valstu valodu un man nav nekāds sakars ar šīm valstim! Ja gribi kašķi, tad tā arī pasaki!
ABC
A
Siers ar tačku ved sav' mačku Līgo līgo Pašā Jāņu vakarāi, līgo. Apkrīt tačka, izkrīt mačka Līgo līgo Pašā Jāņu vakarāi, līgo.
2 komunists
2
Paprasi šito pašu Berlīnē. Vai čehoslovākijā. vai polijā! Slabo?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PAR J.OSIPOVU

J.Osipovam pēc vairākiem nesekmīgiem mēģinājumiem reģistrēt sabiedrisku organizāciju 2002.gadā izdevās «legalizēties». Aptuveni 80 barkašoviešu iestājās «pusmirušā organizācijā» LNDP, ko tolaik vadīja Armands Māliņš, un ievēlēja J.Osipovu par līderi, vēlāk pilnībā pārņemot varu partijā.

J.Osipovam nereti bijušas nesaskaņas ar tiesībsargājošajām iestādēm. Lielākoties tie bijuši administratīvie pārkāpumi par mītiņu rīkošanu, taču 2002.gadā tiesas spriedumā tā sauktajā barkašoviešu laupītāju lietā J.Osipovs vainots par to, ka «veicinājis un atbalstījis piecu gados jaunu tiesājamo iesaistīšanos noziegumos» un palīdzējis pārdot zagtus datorus.

Par laupīšanu un zādzību sēriju, nelikumīgu šaujamieroču pirkšanu, glabāšanu, pārdošanu, nēsāšanu un citiem noziegumiem toreiz tika tiesāti 15 jauni liepājnieki, un tieši barkašoviešu loma bijusi vissmagākā. Pie vairākiem aizdomās turētajiem tika atrasta karabīne, pašdarināts automāts, gaisa pistole, arbalets ar optisko tēmēkli, dažāda munīcija, naži, koka nūja ar kāškrustu un citi priekšmeti ar KNV simboliku.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas