Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināta - Parex bankas stabilitātei vajadzīgi vēl ap 100 miljonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kargins
K
Es nekādus zaudējumus necietu un necietīšu. Gansu duraki!
He he...
H
Ērglīt, JL poļitruciņ, Jāmaksā tie kārtējie miljoni ir tiem, kas pie tā vainīgi nevis nabaga tautai. Pieleca? NU atkārto , lai neaizmirstas, jaunpupiņ!
x
x
a tautai vienalga.
maksaa vainigais!
m
Banka tika parnemta kludaini, nepareizi un bezatlbildigi. Tatad, lai maksaa tie kas so procesu iesaka - Godmanis, Slakteris, K&K, Rimsevics. Vini visi ir tiesi atbildigi par so drausmigi nepareizo un negodigo bankas "glabsanu". Laiks maksat tiem, kas pie taa vainigi, vai arii iet cietumaa.
Politiskaa atbildiba
P
Un cik piemetis otra ipasniece Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka???? Vai atkal 2000 Ls?? : )
Valdis
V
Rīt valdība atkal skatīs jautājumu par Parex banku. Šī daļa būs slēgta, ja mēs šo jautājumu skatīsim atklāti un nosauksim summas, kas jāmaksā, valstī sāksies nemieri. Kā lai mēs pēc tam iestāstam pensionāriem un strādājošajiem, ka jāsavelk jostas, jo jāglābj valsts (parex) no bankrota?
Oga
O
Es atceros pasaku no bērnības- par ūdens nešanu sietā...
Ekspropriācija
E
Tak ņemiet no K&K un pilnīgi pietiks. Un vēl no Godmaņa un Rimšēvica personīgajiem fondiem. Tā pati valsts nauda vien ir! Vienreiz lieciet samaksāt zagļiem. Būs mācība arī nākošajiem. Savādāk valdība tikai gļēvi plāta rokas: Nu ko tad mēs, mēs jau neko nevaram. Nu parādiet, ka kaut ko varat. Tad tauta jūs cienīs.
cui
c
kam izdosies savākt? un kāds nodokļu maksātājiem no tā labums, ka kādam būs ko savākt?
Māris
M
Kargina purns jau pasaka kas viņš ir.
Zane Grīnberga
Z
Dombrovski, vajag likumi, kas varētu patīrīt Latviju no padomju okupantiem...??? Zini, kā kādreiz cilvēki cīnījās par latviešu valodu, slimnīcās gulēja ar sadaudzītu seju, jo krievi negribēja latviešu valodu mācīties...?? No turienes arī visi bandīti un mafijas nāca no krieviem...?? Un viņu darbībām....?? Tak nevar visu laiku šādi paļauties uz krieviem....?? Mēs jau tā par gāzi maksājam vairāk nekā citi....???
Zane Grīnberga
Z
Krievu armijas komandiera dēls Kargins, viņš nav žīds, bet prasts krievs..:) Kapēc viņi apvaino žīdus...? Šobrīd Latvijai jāizdzīvo otra okupācija...?? Uz Sibīriju visus šos KRIEVUS !!! Neciešu !!! VIsus padomijas laika paliekas.... No tā ir jātiek vaļā, kā no vecām mantām dzīvoklī....????
kolka
k
Finansu sistēmas stabilizācijai nauda bija un ir jāņem no SVF aizdevuma - tad tas būs jāatmaksā bankai( daļēji tās pircējam). Bet tagad mafija , lai gūtu lielāku labumu no šī kraha, naudu ņem no formālā īpašnieka un līdz ar to tā nebūs arī jāatdod. Bet tauta spļaus asinis, atmaksājot šo parādu. Faktiski apstiprinās jau zināmais - valsti pārvalda korumētas ierēdņu un finansistu aprindas.
Ērglis
Ē
Tas, ka būs jāatmaksā kredīta otra puse, bija zināms jau pagājušā gada novembrī un šā gada februārī. Tā kā nekādas slēptās izmaksas ja godīgi nav. Varbūt pat ir noticis brīnums - nav valstij jāatmaksā visi 230 milijoni, cik bija plānots, bet gan tikai 100.
Dzinchis
D
Ja vēl būtu piebildis,ka vairāk nevajadzēs,tad es tam tiešām noticētu.Tā kā ,cilvēki,strādājiet un maksājiet nodokļus-Pareksam vajadzēs vēl!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas