Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

papildināta - Rozentālei divas rezolūcijas no premjera

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Atceries taču to konkursu par to, kurš piegādās zāles no vienīgā ražotāja? Vai saprātīgāk nebūtu pašiem visu iepirkt pa taisno (jo zāles ir kompensējamas)?
'Vērotāja
&
Kurmīt ,lien atpakaļ zemē!Vēl jau dziļš sniegs virszemē.Ieraudzīs Tevi Šķēle,sajauks ar "ezīti",sāks vēl apkarot.
Vuarzazi
V
Konkurss ir sacensība, lai būtu konkurence, Viens pretendents, NAV konkurss/sacensība, ja NAV konkurence, tad nevarbūt likumīgs līgums.
kaka
k
latvijaa arii zagt var saskanjaa ar likumu.....
????????
?
AIZMIRSU! PVN ARĪ PAR ŠO PAKALPOJUMU NAV JĀMAKSĀ.
????????
?
65 mašīnas par 21,6 miljoniem latu = 332,3 tūkstoši latu par auto 85 mašīnas par 31,6 miljoniem latu = 371,7 tūkstoši latu par auto Jo vairāk mašīnu, jo pasākums dārgāks!!! Un izbrīna arī viena auto cena??? IZBRĪNA ARĪ TAS, KA 200 LVL DIENAKTĪ PAR MERSEDES SPRINTERI AR BĀKUGUNĪM UN ŠOFERI UN TIKAI VIENS PRETENDENTS. BRĪVĀ TIRGŪ, TAGAT, JEBKURU, LĪDZĪGU TRANSPORTU AR ŠOFERI VAR DABŪT MAKSIMUMS PAR 100LVL DIENNAKTĪ, TIKAI TAUTAS PARTIJAS VADĪBĀ VALSTS VAR SLĒGT LĪGUMUDS AR 2 REIZES AUGSTĀKU CENU
Pēteris
P
10 milijonus vajag ,lai tādi kā kurmītis varētu rakstīt komentārus cik jaunais laiks ir slikts :D
..................
.
Palasot so rakstu apmeram ir skaidrs ka vareja notikt ka tagad salidzinajuma ar 2000g veselibas budzets ir divkarsojies bet slimnicam trukst finansejuma kaut gan 2000g ar divreiz mazaku finansejumu pietika.. To Tautas Partijas zaglu bandu ar Rozentali prieksgala izmest vestures meslaine..
ārsts
ā
Dombrovskim vēl vajadzētu paprasīt atskaiti par rajonu slimnīcu vadītāju, kuri ir TP biedri, algām. Stipri lielākas kā pašam Dombrovskim, pie tam ar papildus superlabumiem - lepnām mašīnām, kuras tiek drillētas privātvajadzībām, visādā ekstrām no slimnīcas budžeta un neierobežota patvaļa.
ssd
s
šī konkursa pamatā čurku un tp sadarbība nodokļu maksātāju naudas pārbīdē uz privātu kontu un pēc tam sadale.....par papildus pieškirtajiem 10miljoniem atkats būs droši vien lielāks,kā parastā takse......tp agonijā grābj ,ko vēl var pagrābt...
Mg
M
"Vai konkurss ar vienu vienîgu pretendentu ir konkurss ????" Pirmkārt jau konkursu rīkot pieprasa likums, bet jebkurš konkurss ļauj pārskatīt iepriekšējo sadarbību ar pretendentu un slēgt jaunu līgumu, kurā var būt precizētas lietas, kas ir radījušas domstarpības, izvirzītas papildus prasības, u.t.t.
Nezinātājiem
N
Sauksim lietas īstajos vārdos - iepirkumu procedūra. Jā, arī tad, ja iesniegts tikai viens piedāvājums iepirkumu procedūra atbilst likumam.
AD
A
Veselības ministrijas pārstāve Egita Pole norādīja - tā kā samaksu par uzņēmuma pakalpojumiem veiks ar pēcapmaksu, iespējams, piecos gados iztērētā summa nemaz nebūšot tik liela. ----------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------------- Braucot ar divriteni smagus priekšmetus nevajag likt uz bagažnieka, bet likt mugursomā, lai atslogotu velosipedu.
Vuarzazi
V
Vai konkurss ar vienu vienîgu pretendentu ir konkurss ????
alfiņa
a
Kurmeklis tādēļ, ka jūs citus nepiedienīgi apsaukājiet. Protams, visi vecie jau ir godīgi. Šlesis, Šķēle jau ļoti godīgi naudu nopelnīja. Par Šlesi: kā viņš par Hansabankas teritoriju nopelnīja, tādu naudu Mūrniece 10 gados nenotērēs. Un deputātiem jau nav dienesta auto, nevajag fleitēt. Un jums, cienīts kungs, laikam labi maksā, ja tā cenšaties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas