Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

papildināta - Semināru par tiesu praksi parādu piedziņu lietās gatavojas pasniegt tiesnese

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdis
v
nu vispār jau pagajuša gadsmta 90 gadu reketieri oficiali ar valsts varas svētību pārvērsti par parādu piedziņas firmām ar visu pulksteņa mehanismu un ja augstakie likumi paredz tiesu darbu tad te darbojas uz saviem laupītaju likumiem s''santaža vel rikkai trūkst bērnu un tuvinieku nolaupīšanas spridzināšanas un pat atrasts vārda ,,parādu piedziņas...,, lūk par ko klūsē ja jau tāda vara vajadzīga tad jādod tā ir tiesu izpildītajiem vismaz kāda likumīg kontrole iespējam ,te reketa legalizacija jo nav pat tiesas sprieduma ka tiešām tu vainīgs bet ieintresētais lemj kā sodien bankas par kreditiem
TV Panorāma
T
Sensācija! Sensācija! Tiesnese Švabrovska atvaļinājuma laikā tirgū tirgo mellenes! Vai te nav saskatāms tiesnešu ētikas pārkāums?
XXL
X
Tāds jocīgs fomulējums "kā tiesā pareizi uzvesties, lai vinnētu to procesu"
asd
a
Vispār šie kredītņēmēji ar savām destruktīvajām darbībām tikai apliecina, ka patiesībā ir zābaki, kas sūdos iekūlušies tikai dēļ sava stulbuma, bet tagad visā mēģina vainot citus.
asd
a
tā kredītņēmēju apvienība tak ir vieni histēriski pamuļķi.. pirmo reizi dzird, kad tiesneši pasniedz lekcijas par tiesu praksi? tas ir pilnīgi normāli un pat vajadzīgi, lai tiesas procesus padarītu raitākus un nebūtu jānodarbojas ar nevajadzīgu papīru rakstīšanu.
Clash
C
Uzpūsts skandāls. Tiesneši jau gadiem vada lekcijas un seminārus par tiesu praksi. Tiesību normas ir publiski pieejamas, par tām un to piemērošanu praksē ir jārunā, un tieši tiesnešiem, lai cilvēki neiesniegtu kļūdainus prasību pieteikumus, lai zinātu kādi dokumenti jāiesniedz, kādi ir termiņi, par ko būtu jārāksta apelācijas sūdzībās un par ko kasācijas. Tiesnesim nevajadzētu runāt par vēl neizspriestām lietām, bet ja spriedums ir stājies spēkā, tā jau ir tiesu prakse ar likuma spēku, par kuru sabiedrībai ir jābūt informētai, un nevar būt tā, ka būtu kādi ierobežojumi tiesu prakses apspriešanai, neatkarīgi no tā, kas ir ieinteresēts šādos semināros.
Skepse
S
protama lieta - likumu nezināšana - pirmais nosacījums lai zaudētu procesu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas