Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

papildināta - Šķēles ģimene – iespējamie labuma guvēji digitālās TV lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
Atgādinu Linkolna viedos vārdus:Var pievilt visus uz kādu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikiem"Tas apmācībai kampēju kapitālistu pakalpiņiem
U02
U
Var jau būt, ka Šķēles sieva un meita bija starp labuma guvējiem. Būtiskākais ir tas, ka visā tajā lietā nevar saskatīt neko īsti kriminālu. Digitālā televīzija Latvijā ir ieviesta tik un tā, jo to prasa ES direktīvas, taču ar vairāku gadu kavēšanos. Izmantotas tās pašas iekārtas, kuras savulaik nopirka "Kempmayer" un partneri, tikai vismaz daļēji notecējis garantijas termiņš. Tautai jāmaksā tik un tā - jāpērk vismaz dekoderi, bet nereti arī antenas, un dažreiz arī jauni televizori. Serviss ārpus Rīgas nav pieejams, jo "Lattelekom" nav pārstāvniecību visā Latvijas teritorijā, no kurām varētu uzaicināt meistaru ar aparātiem un rīkiem, lai tas visu izmērītu un noregulētu vai vismaz konsultētu. Visa tā krimināllieta ir "Jaunā laika" safabricēta cūcība kopš 2003. gada.
liene
l
man cits jautājums-KĀPĒC DIENA NEKO NERAKSTA PAR LEMBERGA SAISTĪBU AR LATVIJAS KUĢNIECĪBU, KĀ NOSPRIEDUSI LONDONAS KARALISKĀ TIESA? Laikam jau būs taisnība par to patieso Dienas īpašnieku, vai ne????
alberts
a
Nav ko apriet Šķēli.Viņš vismaz kautko ir DARĪJIS - pircis uzņēmumus,ķidājis,pārveidojis,uzlabojis un protams dārgak pārdevis.Paprasiet jebkuram jeņķim vai tas ir labi vai slikti?Atbilde - normāls bizness!Paskatieties toties uz Lembergu - vairāk ka savakt meslus no caurtekošās naudas Ventspilī viņš neko nemak un negrib.Tad jau Krištopāns ir "zelta" vecis, uzķīlēja banku pārdeva,nopelnīja "startam",tagad dzīvo cepuri kuldams.Arī jeņķu paņemiens.Tikai "bauri letini un sovjeti" to nesaprot.
KLM
K
nu re, andrītim taisnība bija... .................................................... ...................... un taisnīgi vīri pelnījuši medāli - ar trīs zvaigznēm vismaz...
butters
b
nu re, andrītim taisnība bija - latvju bāleliņi aiz šī sūda nestāv. bet tautumeitas gan
KLM
K
Un kurš tad zīmē šīs melnās debesis??? ................................................. ......................... Melnās debesis zīmē mākoņos mītošie, jo no zemes iekrāsot mākoņus melnus ir pagrūti...
apsurds
a
Vispirms pareizrakstību apgūsti!
taimkods
t
Godmanis, Gailis, Birkavs, Skele, Krasts, Kalvitis, Naglis, Kinna, Grutups, Demakova, Slakteris..... ir jatiesa un jasoda ar naves sodu par noziegumiem pret Latvijas iedzivotajiem un Latvijas valsti, kurus vini ir veikusi, ienemot valsts amatus. Ikviens ir pelnijis navi, kurs iznicina un slepkavo savu tautu un nide savu valsti.
anso
a
Rokam, rokam, līdz beidzot saraksim pietiekoši lai sodītu šo korumpēto cilvēku, kas nodevis valsts intereses. Prokuratūrai novēlu nenolaidību un pietiekošu uzņēmību, lai izdodās!!!
Vēlētājs
V
Un kurš tad zīmē šīs melnās debesis??? Vai to no pašiem pirmssākumiem nesāka mediji, mūsu cilvēkiem jau ilūzijas var radīt ātri, aizliekot acīm priekšā plakātu ar zīmētiem mākoņiem, lai radītu ilūziju par lietu....bet debesis patiesībā ir skaidras vai ar kādu gubu mākoni...
Vēlētājs
V
Negribu iedziļināties, kamēr nav tiesas sprieduma. Izklāstīju divus variantus, kā būtu, ja būtu... Runa ir ne jau par saturu, bet par formu....rodas priekšstats, ka mediji mums ir tiesa.
Gumijkoks
G
Jūsu argumentos trūkst racionalitātes. Pirmajā tekstā Jūs cenšaties izskaidrot, ka Jūsuprāt šajā rakstā minētie fakti ir melīgi - tātad, ka Šķēle nebija digitālās TV ieviesējs. Otrajā tekstā Jūs argumentējat par tēmu - ir labi, ka digitālo apraidi ievieš pašu uzņēmēji nevis ārzemnieki. Tā jūs dažu minūšu laikā nonākat pretrunās pats ar sevi. Tad izdomājiet, ko gribat pateikt.
AINA
A
NU KURA PUSE BŪS STIPRĀKA AR APVAINOJUMIES
KLM
K
...un raksts sākās ''....visticamāk..." ...................................... ..................................... Protams, raksts varēja sākties arī ar ''mazticams'', ''visneticamāk'' - tas ir gadījuma, ja, piemēram, kāds skatoties dzidri zilajās debesīs, pareģo lietu ar pērkona negaisu, un otrādi - gudri cilvēki, redzot melnum melnas debesis, iespējams, pareizi konstatēs - ''visticamāk, līs lietus un zibeņos.."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DOKUMENTS NO LIETAS

Oficiālo dokumenta tulkojumu no krimināllietas lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas