Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

papildināta - Šlesers: viens no mums būs Rīgas mērs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Ушаков: Служу Советскому Союзу!
Tiešām
T
kauns par Ušakovu! Vēlētāji to novērtēs, jo jau tagad ir skaidrs, ka Šlesers iekrampējies mēra krēslā, sasolot SC nez ko, kauns
Man
M
šķiet, ka Ušakovs ar to pašu no savu piekritēju loka , vienojoties par Šleseru kā mēru, aizbaidījis lielu pulku! Daudzi viņam to nepiedos un faktiski viņa paša nākotni politikā neredzu rožainu! Tā arī, Ušakov, par nodevību vajag!!!
Ha, ha
H
visiem tāpat skaidrs, ka mērs būs Šlesers! Kāda bezkaunība! Cerams, ka SC būs arī godīgi deputāti, kuriem šis tirgus nebūs pieņemams! Interesanti, ko Šlesers sasolīja pretī Ušakovam? FUIIIIIII !
Zane Grīnberga
Z
Šlesers ir izzadzis - valsts kasi - neefektīvi saimniekojot lidostā..?? Miljonus notērējis nelietderīgi...Visi ceļu projekti ir slikti uztaisīti, jo daļa naudas neaiziet firmai....firmām jāstrādā ar lētiem materiāliem... Vai godīgi strādājot, netaisot kreiso naudu var nopirkt 2 mersedesus ģimenes lietošanas vajadzībām...??? NEVAR ??? Un jums šķiet normāli, ka tāds zaglis vārās uz cilvēku rēķina...?? Cietumā tādu....!!! Un Tilta projekts...??
Bons
B
Taapat tacu vienalga kuru ieveelees,naudas Latvijai nav,pietiks lai viens no sitiem sazagtos,neko citu jau dariit nevar.Slesera muulis atkal buus treknaaks...Bet Usastijs...nu puikins ir puikins,ko tur gaidiit
lo..
l
Nekad vairs neiešu vēlēt.
Vai manu vai
V
Man patīk tā jēlīšu un sorosītu liekulība. Ne viņi vēlēja par Ušakovu, ne Šleseru, bet nu šausmīgi satraukušies, ka Ušakovs pieviļot vēlētājus. Un kā varot būt, ka partja, kura palikusi trešā, nu gribot savu cilvēku par mēru. Kā tā varot! Kur tas redzēts! Ir redzēts, nomierinieties. Tepat Latvijā. JL saeimas vēlēšanās palika ceturtais, bet premjers ir viņiem. Tad ejiet, protestējiet arī pret to! Sakiet, ka tā nekur un nekad vēl nav redzēts!!!
Yes
Y
Viens no mums būs... MUĻĶIS. Ušakov, kā Tu domā KURŠ?
Kārlis.
K
Nilsīt, nēesi tik skumīgs ! Ar labsirdību var panākt vairk, nekā ar dūri ! Ja tu ievērotu Valsts valodas likumu Latvijā un būtu īstens Latvijas Valsts patriots, tad viss būtu oki doki. Tad ES pat tevi stāvēšu dien'un makti !!! Es tevi nepazīstu, bet tava seja pauž labsirdību .
Vērotāja
V
Ak tad JL ir vainīgs pie visām nebūšanām?Visi tāpat jau sen zināja,kādus drakoniskus mērus piedāvās valdība Valsts glābšanai.Šlesers jau nu noteikti zināja,tas nekas,ka ir opozīcijā.Nav te ko tēlot izbrīnītos un apvainotos.Labāk strādāsim un domāsim,kā visiem kopā izkļūt no bedres,kurā,starp citu,mūs iegrūda tas pats Š. ar Co.Es no savas puses vienīgi novēlētu valdībai,sevišķi finanšu ministram Repšem "piežmiegt " VIDu labāk iekasēt jau noteiktos nodokļus,nevis celt debesīs nākošos.Samazināt jau var,bet jārūpējas arī par ienākumiem.Līdz šim VIDa Jakāns un bēdīgi slavenais Vaškevičs strādājuši ļoti pavirši,maigi izsakoties.
stasis.
s
Lai pierādītu, ka latvieši ir kašķīgi, nebija jārīko vēlēšanas.. "Visu zemju proletārieši........"
Tālavas taurētājs.
T
Kāda vella pēc vispār bija vajadzīgas vēlēšanas ? Lai pasmietos par latviešiem......
puika
p
"Cit ās valstīs to sauc par lobiju! Un tas nav nekas ārkārtējs. Bet latvieši ar savu vaimanāšanu par valsts nozagšanu ir padarījuši Latviju par apsmieklu visā pasaulē! Un toreiz Jūrmalā, manuprāt, Šlesers gribēja dabūt cauri savus projektus, viņam likās, ka citi ir stulbeņi un nesaprot, cik lieliskas ir viņa ieceres, nu un darbojās kā buldozers!" --- Nu gan tu sviestu dzen:) Normāli par lobēšanu sauc kādu interešu atklātu aizstāvību lemējinstitūcijās. Atslēgvārds ir atklātu. Naudas paciņu stumšanu kabatās kādu interešu aizstāvībai vari saukt, ja tev tā labāk patīk, par koruptīvo lobēšanu. Jeb vienkārši par korupciju.
.3 bukva!!!
.
..un tie burti nav ''mir''!!! ..vairāk neko nesi pelnījis!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas