Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta - Strīķei izteikts rājiens, viņa to pārsūdzēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aiks
A
knab 140 darbinieki gadā notērē: algās + prēmijās = 3,5 - 4 miljonus! Pēc seifa izzagšanas loskutovs, strīķe un vilks pat prēmijas "par labu darbu" saņēma!
Oskars
O
Kāpēc viņa nepielieto IEROCI ?????!!!!!!
72
7
Latvija ir maza valsts, un KNAB kā atsevišķa iestāde nav vajadzīga.No savas puses es neredzu iespēju kāda veidā KNAB kā iestāde varētu atjaunot savu reputāciju, kas saistīta ar naudas pazušanu, iekšējām kildām. Sistēma vienkārša jāskaita cik šī iestāde gadā patērē naudas, un cik gadā atpelna valsts kasei reāli (nevis uz papīra)
tapēc lāčuks danco apā
t
vells 18:34 Kam tad sūdzēs, dombrovskim? Tas jau pats tirinās kā puņķis uz drāts, gribas no Vilnīša tikt vaļā, bet impotence neļauj. Un kur tad dižie 70 Vilnīša grēki, vai cik tur potapova it kā bija uzrakusi? Kur eposs par to, kā Vilnītis potapovai ar brauniņu pie deniņiem spiedis noklausīties jenotu intīmās telefonatklāsmes? Kur asinskārā Solncevas mafija? Varbūt sekojot jaunajām vēsmām vajadzēja piepīt klāt arī Kadafi kaujiniekus, kuri tā vien tīko pēc potapovas dzīvībiņas. Nu nevar jenotu plātīzeri parakt zem Vilnīša, ai kā nevar, atliek tikai gānīties un griezt zobus. Nav jau loskutovs, kas mīlēja ne tikai muldēt par cīņu pret zagšanām, bet pats arī actiņas uz savu čomu zādzībām pievērt
to rājiens tas ir nieks
t
privāta pazīšanās » poltiskās intrigas 16:27 Tas, ka valsts iestādes darbiniece, balstoties uz privātu pazīšanos augstākajās politiķu aprnidās, var atļauties ilgstoši ignorējot padotības kārtību nestrādāt un piedalīties poltiskās intrigās, ir pilnīgs absurds. Vēl lielāks absurds ir tas, ka šīs poltiskās intrigas notiek vienā no drošības iestādēm.
rājiens tas ir nieks
r
Ankai jadavina balvā krekls ar lotigarāmpiedurknēēm
ha
h
Paprasi labāk, kā Dombrovskim ar biznesu neiet. Nopērc kādu dzīvoklīti Dreiliņos. Puisim bizness apstājies, jāņem privātbiznesa partnere valsts darbā par palīdzi (skat 04.04.2011 TV3).
vells
v
Kam tad sūdzēs, dombrovskim? Tas jau pats tirinās kā puņķis uz drāts, gribas no Vilnīša tikt vaļā, bet impotence neļauj. Un kur tad dižie 70 Vilnīša grēki, vai cik tur potapova it kā bija uzrakusi? Kur eposs par to, kā Vilnītis potapovai ar brauniņu pie deniņiem spiedis noklausīties jenotu intīmās telefonatklāsmes? Kur asinskārā Solncevas mafija? Varbūt sekojot jaunajām vēsmām vajadzēja piepīt klāt arī Kadafi kaujiniekus, kuri tā vien tīko pēc potapovas dzīvībiņas. Nu nevar jenotu plātīzeri parakt zem Vilnīša, ai kā nevar, atliek tikai gānīties un griezt zobus. Nav jau loskutovs, kas mīlēja ne tikai muldēt par cīņu pret zagšanām, bet pats arī actiņas uz savu čomu zādzībām pievērt
KNAB
K
Kopš Vilnītis "vada" K (kurvīti)N (nedeva)A (acis)B (bolīja), nav saprotams,kādi ir korupcijas apkarošanas biroja prioritātes? īsts bardaks!
jānis
j
Potapova sūdzēsies Maskavā jeb jenotiešiem. Tā bāba jūk.
Kuru no šiem tu domāji?
K
Ja nemaldos, tad Maskavā savulaik mācījušies 2 no KNAB: Loskutovs u Strīķe (Potapova). Kuru no šiem tu domāji?
Es
E
Vilnītis angliski jau runā? Mācības Maskavā jau pabeidza, jeb akadēmiskais? Kā ar parādu nomaksu veicas? Kādi pēdējie norādījumi saņemti no mafiozajiem klaniem?
privāta pazīšanās
p
veiksmi darbā!
poltiskās intrigas
p
Strīķe jau sen vairs nav KNAB darbiniece, bet intrigu instruments politiķu rokās.
privāta pazīšanās
p
Tas, ka valsts iestādes darbiniece, balstoties uz privātu pazīšanos augstākajās politiķu aprnidās, var atļauties ilgstoši ignorējot padotības kārtību nestrādāt un piedalīties poltiskās intrigās, ir pilnīgs absurds. Vēl lielāks absurds ir tas, ka šīs poltiskās intrigas notiek vienā no drošības iestādēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas