Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

papildināts (12:39) - Saskaņa prezidentam uzstāj vēlmi veidot valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux-sociāldemokrāts
l
Latvijas labklajiba, socialie jautajumi, izglitiba, nodarbinatiba ----------------------------------------------------------------------------- Vai nevarētu precīzāk? Pagaidām gan nekas neliecina, ka viņi Rīgā būtu kaut ko šajās jomās īpaši darījuši. Rīkot iepirkumu konkursus savējiem - vai tas ir sociālais jautājums, krievu skolās - Kreivijā izdotas mācību grāmatas - tas ir izglītības jautājums, tukša Rīgas kase - labklājība? Arī programmā tikai miglaini prātojumi par šīm lietām. Domājat, ka aizslēpjoties aiz cienījama vārda "sociāldemokrāts" par tādu kļūsiet? Maldāties. Tieši tāpat kā Jūsu apdziedātā kremļa pakalpiņu varza. Sociāldemokrāti, ko neteiksi. P.S. Negribu Jūs apbēdināt, bet latviešu valodā ir krievu revanšistu (ne Latvijai lojālo krievu, kas labi apguvuši valsts valodu) bieds - garumzīmes. Komentārs nav pārbaudījuma darbs pareizrakstībā, nu bet tomēr....
jā gan
j
Nākamajās vēlēšanās par divgalvaino SC balsos vēl mazāk, un straujākais balsu kritums būs no cittautiešu puses, bet latviešu kangaru skaits paliks nemainīgs. Droši vien, ka SC vēlēšanu listēs būs arī Imka un batjka...
interesanti
i
Ja to sauc par uzvaru ar viena deputāta pārsvaru, tad tas ir pufelis, jo zaudējums salīdzinājumā ar iepriekšējām vēlēšanām ir -7. Otrkārt, ko tad šie putinaroklaižas ņems sev līdzi koalīcijā? Nu ja nu "Līdz aknnām..."un NA (kā atzina Biškekas urbis pēc Dombrovska valdības demisionēšanas- pēdējā esot daudz godīgu cilvēku), jo neticu ka RA un ZZS vai Vienotība ar šiem ielaidīsies jebkādās sarunās.
Tīrais populisms, jo
T
neviena partija nav ar mieru iet kopā ar S koalīcijā...Ušakovs sapņo darīt tā, kā dara RD - visos amatos krievi, nodarbojas tikai ar balsu vākšanu no nabagiem, dodot bezmaksas transportu, par ko citi maksā bargu naudu, tērējas jau līdz paredzamam bankrotam Rīgā. Nekauņa un nelietis! Valsts postītājs.
A.M.
A
SC sevi diskvalificeja peec parakstiem par Valodas referendumu,ligumu ar Vienoto Krieviju,klusumu par Ukrainu,izzagsanu RD uznemumos!
Sekla
S
Vai ci tie Saskaniesi ri nekaunigi, viens bledzis Zakis diskridite visu Vienotibas partiju, bet visa Saskana, kura katru dienu apgana un pazemo Latviajs valsti un latvieus tautu, kura kalpo nacistiskas Krievijas un kremla cekistu interesem sevi lidz sim nav diskriditejusi. Skiet, ka Saskanas salasnas ir parmizusi no baliem ka vinu partijai sis ir pedejas velesanas.
veletaja
v
Kremka izdzimtei Saskana ir iedomajusies, ka vini noteiks kartibu Latvija. Ir kauns ka Vienotiba ir tik noziedziga kluvusi, ipasi jau zaglis un bandits Zakis, kuram sen viet abija saput cietuma. Kapec Aboltina no Vienotibas lidz sim nav padzinusi nodoklu nemaksatajus, blezus, zaglus, korumpantus A.Stokenbergu, Dz. Zaki, A, Kamparu???
silts ieteikums
s
Ejiet ātrāk uz proķeni un uzrakstiet pieteikumu par jūsu nosaukto blezu, zaglu un korumpantu krimināllietu uzsākšanu.
  • 7
  • 0
!
!
Jej bogu , aptrakuši.
Socialdemokrats
S
Saskanja ieguva visvairaak balsu. Redzam, ka nekaads Pukins uz Latviju nenaak. Saskanjai ir pozitiivs meerkis - Latvijas labklajiba, socialie jautajumi, izglitiba, nodarbinatiba. Vienotibai, turpretim, ir savtigs meerkis - saglabaat esosho liideru varu. To Vienotiba publiski teikt nevar un taapeec izvirza negatiivu meerki - nelaist nekur Saskanju («Maskavas roku»). Kad redzams, ka Saskanja nav "Maskavas roka", rodas neerts jautaajums - ko Vienotiiba dara politikaa? Kamdeelj Vienotiibai dot bezjeedziigi daudz varas? Kaads Latvijai no taa labums?
Kad
K
SC būs atvainojusies latviešiem par "krievu cilvēku" draudzīgajām darbībām gadu desmitu garumā, atzīs "krievu cilvēku" īstenoto LV okupāciju daudzu gadu desmitu garumā un neturēs degunu Maskavas politisko pirdienu silti smirdīgajās vēsmās, SC varēs reāli cerēt uz vairāk balsīm, lai pamatoti varētu pretendēt uz valdību veidojošās partijas godu!
  • 9
  • 1
Ivaram
I
Freijer, nesatraucies,iztiksim bez Tevis.
lux-kauna nav!
l
Tā ir. Patiesībā jau viņi ar visu kremļa iedvesmoto un finansēto mežonīgo kampaņu balsis zaudēja. 1, 64% dēļ tāds tracis un melu kampaņa. Saprastu, ja būtu uzvara nu vismaz par kādiem 5%. Cik nožēlojami tie kremļa pakalpiņi!
Kauna nav!
K
Zaudētāji SC vēl bļaustās (-7 vietas). Lai brauc uz Maskavu un paķer līdzi savus vēlētājus un tur veido valdību.
Vārds
V
Zaudējusi ne tikai SC, bet arī Vienotība (-20 vietas) Patreizēja Vienotība ir faktiski Vienotības un RP apvienība, kurām kopā bija 43 vietas 11.saeimā. Šos divus luzerus ir jāatstāj aiz valdības borta.
  • 1
  • 4
Vārds
V
Zaudējusi ne tikai SC, bet arī Vienotība (-20 vietas) Patreizēja Vienotība ir faktiski Vienotības un RP apvienība, kurām kopā bija 43 vietas 11.saeimā. Šos divus luzerus ir jāatstāj aiz valdības borta.
  • 3
  • 5
Dundukovs
D
Tajā pašreizējā koalīcijā katra partija tokš velk deķi uz savu pusi... būtu tā puķinfiliāle pie šprices-virziens uz to pusi kur saule lec būtu skaidrs un nepārprotams!
Gunārs
G
Vēl aizmirsu piebilst, ka ZZS ļoti liekulīgi izsakās par atšķirīgo ideoloģiju ar Saskaņu, jo Latvijā nevienai partijai nav stingras ideoloģijas. Ir tikai siles faktors. Protams, ka ņemt Saskaņu valdībā nozīmē atteikties no vairākiem ministru amatiem, un uz to ZZS nav gatava parakstīties.
>Gunārs
&
To nu gan man nestāsti. SC ir iezīmējusies, ļoti specifiska pret Latvija svalsts interesēm vērsta politika.
  • 8
  • 1
Gunārs
G
Labējo partiju augstprātība un negodīgā spēle ar balsu pirkšanu tikai garantē to, ka nākamajās Saeimas vēlēšanās piedalīsies vēl mazāk pilsoņu, un nebrīnīšos, ka % nesasniegs pat skaitli - 50

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas