Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +21 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

papildināts (12:56) - Straujuma partijām piedāvājusi ministriju sadalījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andris
a
Kur, tad, iepriekšējā veikuma izvērtējums? A, jauno kandidātu kompetences un pieredzes izvērtējums? Kur santehniķis, lai mainītu sistēmu? Rullēsim pa vecam...
Pixxl
P
Vai tā ir augstākā politiskā pilotāža - deklarēt, ka tiks turpināts Dombrovska iesāktais kurss un bīdīt jaunās valdības krēslus tā, lai tajos nesēdētu neviens no Dombrovska valdības?
TB 'atdeva' Rīgu SC
T
divi marazmātiķi plus TB TManekdote atdpos Latviju. Nesaprast to nevar, kurp ved ceļš, jo Rīga všture to demostrē, tātad ar nodomu. Tuata netic tp, zagleriem, "maksātnespējīgajiem"+kontrabandistiem u.t.t.
Juris Avotins
J
Par tieslietu ministru Bērziņu (NA/TB) G., Guļānu A.vai Dombrovski Valdi (ja 2 pēdējie iestāsies NA)! Cik „tiesiska” tad būs šī valsts!!! Vairāk - www.jurisavotins.info
nabags
n
nabags/kredīt parādos vēl nākošos vismaz 15 gadus/bez normāli apmaksātām darba iespējām latvijā. (tas ir pēc vakardienas naudas, vismaz, vismaz 800 latiem, tagad 1000-1200 eiro mēnesī, pēc nodokļu nomaksas!) tagad skatos internetā LNT ziņas, tur valdības veidošanas tirgu, kam uzticēt, kādus, kurš ministrus grib, ko savākt sev, ko atmest citiem! Bet par Galveno nekas nav dzirdams! Ka Latvijā Beidzot vajag Jaunu Politiķu, Ekonomistu kodolu, kurš Beidzot radīs Jaunu, Plausktošu, Ražotspējīgu ekonomiku! Galvenais uzsvars uz Industriālu ekonomiku un uz Plausktošu Lauksaimniecību! Lai visās malās, kur tagad pamestas bijušo uzņēmumu teritorijas, Prihvatizētas kādiem, pats neēd un citam nedod, lai tur visur rastos Jauni, cik nu vien iespējams Lieli un efektīvi Ražojošie uzņēmumi! Nevis kā tagad, tādas teritorijas un stāv tukšas, neizmantotas, nesakārtotas un iedzīvotājiem nav darba. Nē darbs ir, bet par tādu darbu, par tik zemu darba samaksu, visus iepriekšējos 30-40 gadus, neviens nav pat iedomājies, vai kādreiz mācījies! Bet tagad šajā, jaunajā valdības tapšanas procesā domā nevis par Latvijas, tā jau aizkavējušos ekonomisko attīstību, bet galvenais uzsvars un vienīgais tiek likts un krēslu dalīšanu, kabinetu ieņemšanu! Visa šitā te Politizēšana ir aizkavējusi Latvijas attīstību un visu laiku kavē! Bet cilvēki grib dzīvot un lai būtu nauda, par ko dzīvot, bet nevis kā tagad, ļoti, ļoti daudziem! Eksistence! Un protams, iedzīvotāji, kuri varēs, kuriem būs iespējas, tie aizbrauks!
stella
s
Ja Vienotība piekāpsies ZZS ultimātam ,es esmu gatava iziet ielās!
stella
s
Mīļie draugi ,šī tantīte pusi neatcerās.
bet
b
atkal te plosās ļaunums ,skaudība,nenovīdība.Kauns!
Straujumas "labais" darbi
S
Varbūt daudzi nav pamanījuši, bet šī tante, esot ministra amatā, ir paveikusi tādu darbiņu, kas valstij maksās vēl pāris 100 000 latu - papildinājusi ierēdņu armiju ar iestādi, kura izveidota īpaši priekš Dūklava meitiņas peciņas:) Latvijas radio, 4. novembris 2013 ZM atver informācijas centru; to vadīs bijušā ministra Dūklava meita Pirmais centrs izmaksājis ap 100 000 latu. „Šķiet vienkārši, bet, lai pakalpojumi strādātu kopā - tas bija sarežģīti. Man prieks, ka mūsu iestāžu vadītāji kaut ko atdod no saviem grožiem. Dienesti strādās savu darbu, bet pakalpojumu saņemšana būs vienā vietā," saka zemkopības ministre Laimdota Straujuma. Jauno apkalpošanas centru vadīs Elīna Dūklava, kādreizējā zemkopības ministrija Jāņa Dūklava meita. Dūklava Lauku atbalsta dienestā nokļuva pirms diviem gadiem, kad pieteicās uz sabiedrisko attiecību vaditājas amatu. Kā stāsta Lauku atbalsta dienestā, jaunā darbiniece pirms diviem gadiem nogurusi no mediju pastiprinātās uzmanības, jo šajā laikā ministriju vadīja viņas tēvs, tāpēc sākusi strādāt par konsultanti dienestā un tagad izaugusi līdz centra vadītājai. Starp citu - jauka karjeriņa - divu gadiņu laikā no parastas ierēdnītes par centra vadītāju, vai ne?
pamela
p
Diena,man ir pacietība!Atkārtoju -b.Bērziņš uz Zolitūdes kauliem veica valstī apvērsumu lai ierautu valdībā savu darba devēju - ZZS.Kura ielīda pirmā dienā ar skandāliem un provokācijām,sarkanām zonām utt.Atkal TV u.c. tas sazieķētais Pundurs kas ņirgājas par visu un visiem.Kurš par to visu atbildēs,ka valsts ir ierauta haosā un bezdarbībā?b.Bērziņu jātiesā !!Arī Āboltiņu! Vilku redz neņem,jo nekandidēs vēlēšanās,BET Ja tu Āboltiņa kandidēsi,tu domā par tevi nobalsos gana %,ja Cimdars nepiepalīdzēs?Daudzi no jums ies kā Kūtris ar izstieptu roķeli lūgt naudīgu darbu no VALSTS !! Kangari !!Šaujaties kā Puškins,ne pārdodaties kā Emsis !!
Juris Avotins
J
Ja nav „ekonomikas”, „labklājības” un kvalitatīvas „izglītības”. Kāpēc 90-tajos Kultūru nodalīja no Izglītības? FM – uzskaitei jābūt. Satiksmi un ZM apvienot ar VARAM un ekonomiku; izglītību – ar kultūru. Labklājību ar veselību. Maza un skaista valdība! Lai k-dzei Laimdotai sokas! www.jurisavotins.info
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Kāds pamatojums Reformu partijai pārņemt Veselības ministriju, jo Veslības ministre Dr. I. Circene ir tik daudz ko veikusi veselības aprūpes jom un turpina to darīt. Mainīt zirgus uz tilta - nav ne gudri, nedz prātīgi ! Kur te "politiskā atbildība", par gudrību nav ko runāt.
tauta
t
pie vella politisko "loģiku"! Tā ir tikpat bezjēdzīgs termins, kā politiskā atbildība! Tādas vnk NAV. Kad beidzot ministry un partijas sāks strādāt VALSTS LABĀ, nevis KĀRTOS SAVUS INTEREŠU DARĪJUMUS un SILDĪS ROKAS PIE VALSTS NAUDAS!? 1. Tieslietu ministram jāpaliek Bordānam, lai pabeigtu maks-adminu ekspropriāciju 2. ārlietas jāturpina Rinkēvičam, nevis jāliek tur reportieris seržants. 3. par Labklājību Viņķele jau teica - tur NEVIENS, pat no zzs NEKO VAIRS NESPĒS SABOJĀT, un PALDIES VIŅAI PAR TO!! Uzskatu, ka šī bija mūsu LABĀKĀ VALDĪBA un TAI MAKSIMĀLI JĀPALIEK PERSONĀLIJĀS TĀDAI, KĀ BIJA. Nekādus ZZs blēžus un NA gerhardus, Druvietes un citus IZSMIEKLUS = NESPĒJNIEKUS!
Ventspils Muļļ
V
tas lembes piedaavaajums ...
bāra meitene
b
NA jāuztic ārlietu ekanomikas un zaļo lietu ministriju. NA vislabākā. Par NA balsos 70% vēlētāju!
to nost ar nacikiem
t
Biedri, to tev vajadzēja atskaņot laikā, kad krievi kliedza - nāvi vācu okupantiem!
  • 3
  • 1
nost ar nacikiem!
n
lai dzeivo tautu draudzība!
  • 1
  • 4
vai Tu provocē "kosmopolītus&q
v
"padomju tauta" tā gan nedomā...he he!
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas