Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

papildināts (14:42) - Nepiepildās Grigules ambīcijas kļūt par Ārlietu komitejas viceprezidenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Finks
F
Neciešu fotošopā neapportretētas auto pakaļas...
lubenieks
l
Kauns pa visu ģīmi tiem, kas par Griguli nobalsoja Eiroparlamenta vēlēšanās . noticēja šai, piedošanu par tiešumu, ķērcošajai vārnai un nevis Eiropas lietu zinātājai Ivetai Šulcei. Arī ZZS kandidātei, bet laikam ne partijas naudas maka turētāju/turētāja favorītei.
eiris
e
Viņa laikam atzinās, ka mīl rubli.
anna
a
Un tagad, mīļie ļautiņi, kas balsoja par ka mūs sauc par Griguli, padomājiet,cik godīga un uzticama ir ZZS. Turpiniet to atbalstīt un nebrīnieties, ka mūs sauc par muļķa tautu muļķu zemē.
ana14
a
musu sprigana Griguliene....manipuliste un populiste....vienos vardos izsakoties P...a.
NA
N
Puzei gan nav ieplānots amats, kas saistīts ar NATO. Būs jāpaliek gribot. Vienīgi, ja ar mani ....!
normālā
n
Gribuļu ir daudz, bet dabūn (dabuj) ne katra.
propoganda
p
Eu! Kur palikuši Kremļa draugu komentāri par vārda brīvību un demokrātijas ierobežōsānu? gaidu..
ela
e
Es nesaprotu, kur palikuši vietējie, 5 kolonnas Latvijas rašisti, kas aizstāv savējos rašistus Ukrainā ??? ;))) Laikam jau pārk klaji fakti, kas parāda, kāds krievu nacisms ir un ka viņš tomēr bez šubām ir, lai kā Putļers to slēpj. Un šie nacisti tiek brīvi pāri Ukrainas robežai ar Krievijas valsts robežsardzes laipnu atļauju. Boriss Ņemcovs nupat ceļ traci, kāpēc Krievijas robežsardze nekavē savējo nacistu trieciennieku pāriešanu Ukrainas teritorijā. Запрос Немцова о «добровольцах» Кадырова поставил ФСБ и СК России в идиотское положение (+документ) 31 мая 2014 Российский оппозиционный политик, экс-первый заместитель председателя правительства РФ Борис Немцов обратился с запросом в ФСБ России об информации относительно чеченских боевиков, незаконно пересекающих границы России и Украины. Об этом Немцов сообщил на своей странице в сети Facebook. "В Чечню доставили десятки убитых в Украине, а Кадыров по прежнему утверждает, что это добровольцы, к нему отношения НЕ имеющие. Добровольцы говорите? Те, которые 27 мая прорвались через российско-украинскую границу, причем, не встретив никакого сопротивления со стороны российских пограничников. Вот я и обращаюсь к ФСБ и СКР (Следственному комитету России. – Gordonua.com), где возбужденные уголовные дела по всем этим фактам? Если дел нет, то значит это кадыровский спецназ и сотрудники МВД Чечни. Если дела есть, то почему помалкивает Бастрыкин и Бортников (главы СКР и ФСБ соответственно. – Gordonua.com)?" – написал Немцов. http://glavnoe.ua/news/n178681?
Tā viņai vajagā.
T
Lemberga auka.
olegam
o
kādus panākumus????!!!! kā prieka meit* vazājās pa reklāmām un viss!!!!!!!!!!!!!!!!! sēž uz slimības lapas un neiet uz darbu...... fufelis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko viņa ir izdarījusi ;)
olegs
o
driiz vinja dariis kad nebuus uz lapas
  • 0
  • 2
Šai mātītei tikai viena vieta - atk
Š
Viņa nesen teica, ka visa kritika viņai pie vienas vietas esot, aizmirstot, ka VISAS vietas viņai lāstiem apkrautas. Sakiet ko gribat, bet ļaudis ienīst šo nekrietno bābu.
kolorits
k
Bērziņ,proties
BUKA
B
Viņi nevis iebruks , bet iesoļos ar kvēlu Ukrainas Austrumu daļas tautas atbalstu. Vietējie krievi izies ielās, sauks urā, apsveiks ar ziediem, meitenes sniegs karavīriem gaisa skūpstus.... Pasaule nav tik vienkārša, kā 1+1=2
Iveta
I
Lai viņi ņirdz - es viņiem vēl kaut ko parādīšu!
  • 0
  • 0
kociņš
k
tātad, meklēju palīgu, gudru, kuru palikt zem tupeles, kurš darīs ko likšu (un ko teiks Hūte), var nerunāt saprotamā valodā, tomēr jāzin, kur un kad "jāuzspiež", par intīmām lietām pie satikšanās izrunāsim. Cilvēks ir svarīgākais. Atbalstam sc, ja tas izdevīgi.
jā, mīļai Šurpulec
j
cilvēks - arī nosprādzis - ir visai svarīgs gribule
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas