Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

papildināts (15:34) - No sirds Latvijai Valsts prezidenta kandidāts būs Kūtris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Kūtris, Auziņš un Bondars- trīs respektablākie kandidāti.
asd
a
Tipisks cibiņš. Vai tad tie uzmanīgie, remdenie, pelēkie latvietīši jums vēl nav pieriebušies? Kad latviešiem būs īsts līderis, kurš reāli sāks strebt ārā tos komjauniešu un veiksmīgi "rearkinējušos" komunistu sastrādātos mēslus un tīrīt to mēslu vaboļu rindas? Tas ir pirmais un galvenais uzdevums, lai Latviju varētu saglabāt kā valsti, nevis kaut kādu kvazi padomisku veidojumu ar falšu ārieni un atribūtiku. Ko šis cilvēciņš var likt pretī ?! neko ...
nu,kas tad tas ir
n
Tās ūsas neder,izskatās pēc meža veča un arī lielummānija.
jā gan
j
Sudraba noņēma savu kandidatūru, jo viņai varētu būt problēmas ar pielaidi valsts noslēpumiem. Agrāk tās pielaides deva pa labi un pa kreisi. Tagad cita situācija.
euro
e
vares ar putleru tikties, abi sedosa suna auguma
Oma>euro
O
Labais!!
  • 2
  • 1
Dr.xy
D
Tatad visus sos gadus ES un NATO Valsts Latvijas Satversmes tiesa ir bijis pretvalstisks elements,jo nevar but ka par tadu vinu partaisit speja radijums ar seksuali neapmierinatas vistas skatienu.
Izsmiekls
I
Tad jau Sudrabas draudziņu Gavrilovu (vai kā viņu sauc) jāliek par padomnieku.
Lets joks.
L
Es biju domajis ka Kremlisti atradis kadu fruktu tipa Ungarijas Viktatoru un meginas ieskapet par prezi.......... bet izvilka no miskastes kremlistes Sudrabas lidzskrejeju Kutri.. tas ir loti leti.. tauta uz tadam mulkibam nekeras..
hm..
h
Vini tur Maskava stulbi? Vai vini i vienkarsi halture un tere Putina naudu? Tiesam Maskavas kuratori domaja ka latviesu tauta ir tik stulba ka atbalstis Kremla dir-laizas Kutri un Sudrabu?
Kapec ne Zdanoku?
K
Ja jau grib lai par mums smejas visa Eiropa ka ielikam no Sudrabas Maskavas satelitpartijas bijuso komunistu Kutri par prezidentu TAD LAI RECIENS BUTU LIELAKS LABAK LIKSIM PAR PREZIDENTI ZDANOKU BET PAR VIETNIEKU LINDERMANI. Ja gribam izjokot Eiropau tad vajag ar verienu!
Drosibas policijai nekas nav sakams
D
To tacu visi zina ka Sudraba ir Maskavas agente un tatad Kutris ir labaks? Iespejamo Maskavas agentu Kutri liksim par prezidentu? Drosibas policijai seit nekas nav sakams?
Maskavas roklaizas var neceret..
M
ka Maskavas satelitpartijas dzeks Kutris bus prezis.. visi zina ka Kutrim un Sudrabai pirms velesanam peksi paradijas kaudze naudas.. visticamakais Kremla nauda..
ha ha ha..
h
Sudraba un Kutris no Maskavas satelitpartijas par prezidentiem........lai Sudraba no sakuma pasaka kur tik daudz naudu nema ka bija pat vairak neka Saskanas Centram velesanam... kur tik daudz Sudraba naudu dabuja? Putins iedeva?
pods gaida kutri
p
kutris iet uz poda
manuprāt
m
malku uz mežu neved. Krievija pilna cūkām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas