Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

papildināts (17:47) - Neoficiāla informācija: Dombrovskis tiks apstiprināts EK viceprezidenta amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā!
J
Ienaidnieks Nr. 1 - tas tiešām ir SC !
SaSA
S
TĀ ARĪ IR!!!!!!!!!!!!!! NEKĀDU SUDRABU , ŠLESERU, REPŠI UN VIŅIEM @ LĪDZĪGOS - ELLE UN INDIJA . BEZPRINCIPU RAUSĒJI RAUJAS PIE VARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZMANĪBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! JĀPROTESTĒ , UKRAINA MUMS PARĀDĪS CEĻU , KĀ PRETOTIES, EJAM IELĀS.
cccp
c
Nožēlojamais Borovkovs. Nav pirmā reize, kad kaut kādu spēku labā viņš sarunā muļķības! Sen vajadzēja vest pie prāta streločņiku. Dombrovskis rīkojās likumīgi un sabiedrības un tautas interesēs. Borovkovs jau samurgojās par ES arī savā laikā. Paldies Dombrovskim par šo soli un par viņa darbību kā premjeram kopumā. Tāds premjers mums nebija bijis un diez kad vēl tik labu pieredzēsim!
[email protected]
v
Un, Tā lūk, tikko izteica domu, ka SC ir latviešu nācijas ienaidnieks Nr.1
EGA
E
Naida kurinātājs! Vai tiešām Tu uzskati SC par latviešu tautas ienaidnieku Nr.1? Ja tā, tad jau no SC patiešām jābīstas?
njāāā
n
l visus labākos kremļa Bērziņš ar Ušakovu tandēmā izdzina, tagad nāks zagļu mafija ar Šleseriem, Sudrabām un Ušakoviem
Ceplītis
C
Tas ir 2009.gada raksts. Tā mēs nometām LPP/LC un TP marionetes, bet palika LZS, RP un ļaunākais tas ir SC?
tam,
t
Nevajadzētu aizmirst, ka vienotība arī itin bieži balso vienādi ar SC un dīvainā kārtā tieši par tiem jautājumiem, kas vissāpīgāk skar latviešu intereses. Pēdējais bija par uzturēšanās atļuju ierobežojumu atcelšanu. SC mēdz būt arī labi priekšlikumi, un ja pozīcijas deputātiem pirmajā vietā ir valsts, nevis atsevišķi grupējumu intereses, viņi šos priekšlikumus atbalstīs. Tie, kas šeit visskaļāk rej uz NA, ir vainu okupantu pārstāvji, vai radikālie liberāļi ar zilganu nokrāsu
Tutta
T
Es gan teiktu, ka par to sabiedrības sašķeltību īpašu rūpi un gādību tur SC. Un Ušakovs vienmēr tur pirmajās rindās - nu kaut vai ar valodas referendumu. Tas "saskaņas" vārds ir tikai tukša svilpošana muļķu ķeršanai. Tāpēc nevajag vainu no slimās galvas likt uz veselo..
Mefisto
M
Valdim vajadzēja palikt, lai turpinātu darbu. Citādi tagad SC ielikteņi tagad plūks viņa sagādātos laurus. Kaut kā tas negodīgi?
Fcuk
F
Neloģisks vērtējums tam Apinim.Kā var vērtēt Dombrovski augstāk par viņa izveidoto komandu? Muļķīgi
stabils pamats
s
Ždanokas un Ušakova huntas jau no paša sākuma, bija nolemtas iznīcībasi. Huntām Latvijā nav vietas un nebūs, jo mēst nekad nepieļausim.
LPIR
L
strausa politika, mīzēja taktika
Lāčplēsis Vijai
L
Āboltioņa būs Latvijaas prezidente, jo mēs to vēlasmies. Viņa ir gudra sieviete. Otras tādas Latvijā nav. Viņā nevienam neļauj dirst sev uz gaslvas. Lūk, tas daudziem jefiņiem nepatīk. Zaķis - īsts vīrs! Gods un slava viņam! Saeimā viņš ir un būs.
>>> kapracim
&
Ar tādiem idiņiem, kā ar tevi, tā arī būs. Padibenēm ir sava vieta! Gods un slava Valdim Dombrovskim. Mēs visi par viņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas