Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

papildināts (9:40) - Kozlovskis: RP un koalīcijas apbērēšana ir pāragra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sika
S
Vispār, jau pie kājas RP. Visi viņi kaut kādā veidā samočījušies, bet krīt uz nerviem šīs bēru zvanu skaņas. Tādēļ vien, ka kaut kāda Vienotība brēc un palaiž baumas, ka ir vislabākie. Mēs esam nožēlojami ar to, ka 22 gadu garumā esam palaiduši pie varas vislielākos kretīnus, kas tautu ir izdzinusi trimdā. Diez vai Tālavas taurētājs tos varēs sasaukt mājās. Nav mums bijis neviens Valstvīrs vai sieva, kas domātu Latvijas vārdā, tautas vārdā. Visi tādi puskoka lēcēji vien ir bijuši. Nav ko cienīt, nav ar ko lepoties! Bērziņš vispār ir katastrofa. KATASTROFA!!!
JURIS
J
Pāragra gan, bet jādara viss iespējamais,lai tas laimīgais brīdis pienāktu pēc iespējas ātrāk.
Ezis
E
Nevaru atcerēties nevienu politikas iniciatīvu, ko būtu īstenojis ministrs Kozlovskis. Paldies viņam, ka spēja lauzt noziedzīgo fotoradaru līgumu (bet vai tā bija viņa iniciatīva?)
RP biedrs
R
Jā, viņa iniciatīva, kas prasīja gadu titāniska darba, lai valstij nebūtu jāmaksā soda naudas Zivtoniskam. Ja līgumi bija saslēgti, kā pierasts mūsu valstī...
  • 3
  • 0
RP reitings
R
Nevaru atcerēties, vai kādreiz ir bijusi tāda situācija, kad partija, kas ievēlēta ar vislielāko vēlētāju atbalstu, pēc neilga laika to iznieko līdz 1.5% līmenim. Tāpat neatceros, ka kāda partija iekļūtu valdībā, ja pirms tam tai ir bijis tik zems atbalsta %. Ikvienam ir skaidrs, ka nākamajā saeimā RP neiekļūs. Tāpēc visas šis runas par darba turpināšanu, par restartēšanos, par iešanu uz priekšu ir parastais bla bla bla.
J
Bet atceries, ka RP ir partija, nevis daudzu siikpartiju apvieniiba, kaa visas paareejaas V, ZZS, VL/TB/LNNK, SC !!!
  • 4
  • 0
taču
t
apbērē arī pāragri mirušos;)
Badītājs
B
Nezinu, kas notiek RP iekšienē, bet tie kadri, kas no partijas ir izvirzīti augstos amatos, ir gaužām vāji. Laikam kadru rezerves soliņš tāds stipri īss. Un izvirzītās idejas ne ar ko neatšķiras no Vienotības- tik vien ir kā jaunu nodokļu un nodevu izgudrošana. Par to, kā risināt aktuālas problēmas, ideju nav!
Fakts
F
Tur nav ko daudz "klāstīt" .16. marts jau parādīja, kurā pusē ir ministrs un RP politiķi.
J
Atceros, kad viens zeeninjsh ar vajiem nerviem atlaida no darba policistu, pamatojoties uz deputaata mandaatu:)
  • 3
  • 1
Senais
S
Nu jā, neesam jau musulmaņi, ka uzreiz to mironi jāglabā :))
RP ir pagalam
R
RP ir ļoti daudzas jaukas idejas, diemžēl ir arī vairāki pilnīgi absurdi. Pirmais no tiem - Sprūdžs par premjera amata kandidātu. Otrais - Kalniņas-Lukaševicas izteicieni par nekustamā īpašuma nodokli. Trešais - Zatlera nespēja (savu ērtību dēļ) sākt reformu ar sevi - tas ir, atteikties no nenormālajām eksprezidentu sociālajām garantijām. Ķīli te sevišķi nepieminēšu, jo viņa reformas bija vajadzīgas un tas viņa paklupiens ar to auto ir diezgan cilvēcisks (ir nepareizs, bet nav kretīnisks). Kopumā RP nevar glābt pat tik labi politiķi, kā Demiters un Vjačeslavs.
???
?
Baumas par RP un Kozlovski palaida "Nekaa personiiga" :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas