Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Papildināts. Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas jubilejas kongress sākas ar rožu dāvināšanu

Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) 40.kongress ir sācies, visiem delegātiem un viesiem dāvinot rozes. Tas tāpēc, ka šis esot jubilejas kongress.

Sociāldemokrātiem tika dāvātas dārzā stādāmas rozes, kas esot izvēlētas, lai sociāldemokrātija Latvijā plaukst un zeļ kā sarkana roze.

LSDSP kongresa galvenās tēmas šodien būs gatavošanās nākamajām Latvijas pašvaldību un Eiropas Parlamenta vēlēšanām. «Šis kongress būs ļoti nozīmīgs, jo LSDSP nāks klajā ar jaunu piedāvājumu — Politisko principu deklarāciju, kurā Latvijas sabiedrībai tiks piedāvāts risinājums pēdējos gados samilzušajām sociālekonomiskajām problēmām,» teica LSDSP priekšsēdētājs Jānis Dinevičs.

«Līdz ar šā dokumenta apstiprināšanu kongresā tas kļūs par LSDSP rīcības virzītājspēku un atskaites punktu. LSDSP cīnīsies par Skandināvijas labklājības valstu modeļa ieviešanu Latvijā, par sociāli atbildīgu valsts politiku, kas balstās solidārās attiecībās starp visiem sabiedrības locekļiem. Latvijai ir jābūt tiesiskai valstij, kurā, neatkarīgi no mantiskā vai varas stāvokļa, visiem cilvēkiem ir vieni likumi. LSDSP redz Latvijas politiku, ekonomiku un sabiedrību tādu, kurā dominē brīvība, solidaritāte un vienlīdzīgas iespējas visiem. Šo vērtību īstenošana ļaus Latvijai uzplaukt un katram tās iedzīvotājam būt materiāli nodrošinātam,» uzsver LSDSP ģenerālsekretārs Ansis Dobelis.

Uz LSDSP kongresu paredzējuši ierasties vairāku Eiropas valstu sociāldemokrātisko partiju pārstāvji, lai klātienē runātu par kopīgo sociāldemokrātu startu Eiropas Parlamenta vēlēšanās un dalītos pieredzē labklājības valsts veidošanā, kas ļoti nepieciešams Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas