Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Par Vienotības priekšsēdētāju ievēlē Piebalgu; Smiltēns pārstāvēs Vidzemi (16:32)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tatad tomer Piebalgs?
T
Palasot komentarus redzams ka Kremla strukturu noligti trolli visadi nozaka aprej Piebalgu. Tas man ka Latvijas veletajam parada ka man jabalso par Piebalgu.
Ka atpazit savejo no Kremlista?
K
Loti vienkarsi ja Kremlisti sak noganit Piebalgu tas nozime ka Piebalgs ir musejais, un mes savukart atbalstisim Piebalgu..viss ir loti vienkarsi..,
Piebalgs bus labs.
P
Protams Piebalgs vel ilgi neparspes Dombrovski, jo tagad nav krize, Latvija nav naves briesmas, bet Piebalgs labi stures Latviju mierigos udenos,
vIENOTIBAS KRAHS, BEIGAS, NAVE?
v
Pedeja laika mes it biezi varam lasit Kremla avizes kuras seit Latvija raksta Latviesu valoda ka Vienotibai ir beigas, ka tagad Latviju sturesot misters 54 naves un Ventspils lielzaglis. Bet es domaju ka baumas par VIENOTIBAS krahu ir parsiletas.
Atgut veletaju uzticibu?
A
BET TAS NAV VAJADZIGS. Ja kadas Kremla dirigetas avizeles izplata baumas ka Vienotiba ir miruse tad jasaka ka si zina ir izplatita priekslaicigi, . Piebalga ievelesana rada ka Vienotiba ir stipra un tauta ir stipra.DIEVS SVETI LATVIJU.
Piebalgs ar mani nekad nav runajis.
P
Ari Solvita Abolina ar mani nekad nav runajusi. Neskatoties uz to ka es nezeligi cinijos lai caur Maskavas strukturu izlikatajiem sarezgijumiem tomer atbalstitu Aboltinu vina intervija teica ka pat ne vienmer lasa komentarus, nu paldies,
Cik Vienotiba savaks nakosas veles
C
15? 25? 35? VAI PAT 45? Kremla kuretas Latviesu un Krievu valoda rakstosas avizes ar putam uz lupam raksta ka Latvijas lauzu cienita Vienotiba ir miruse, ka tagad jo spozi iemirdzesoties lielzagla Lemberga un Kremla izsutama zena Usakova zvaigzne. Bet es domaju ka tautai ir taisniba nevis Kremla politologiem.
Piebalgs.
P
Ka jau pasa sakuma teica Alla Borisovna viegli nebus, bet Maskavas suni ries (Maskavas trolli) bet karavana dosies talak, toreiz Dombrovska vadiba soreiz Piebalgs stures. un tauta pieliks savu plecu.
Antons
A
Bet vai tauta grib šos smiltēnus,puebalgus,āboltinas un cotas jenotu pabiras?Vai tautai to vajag ka šie šeptmani izvazā visu pa tīro?
Realitāte
R
Jā balso, tad vajag. Latviešiem jau patīk, ka viņiem melo un viņus apzog
  • 2
  • 0
Ingrīda Zemīte
I
Vēlu veiksmi!
putinoze
p
Nekāds zzs vai sc. Tik par NA!
Antikoloradņik
A
visas Latvijas indes pīpomaņi brauc uz Rīgu ''uzpildīt'' krājumus- un pilsētas mēris ir
Antikoloradņik
A
Pabrik, tu bija labākais aizsardzības ministrs. Nemaini amatu, lūdzu! Mēs ģimene par tevi balsosim
jankam
j
Tas viss ir muļķibas, par to twiter aizliegšanu. Ne jau twiter lietošna ir problēma. Problēma ir tur ja mutē iestājas caureja, neatkarīgi vai tas ir twiter vai jebkur citur. Ir jāsaprot, ka eksitē kaut vai ētikas ( Rutas priedes gadījums) un arī normālas partijas iekšējās konfidencialitātes ierobežojumi (Eglāja gadījums) Nu nevar palaist muti par jebko. Eglāja kungs ir politisks līķis, jo ir iznesis uz ārpusito, kam pašsaprotami bija jāpaliek partijas iekšpusē. Un ko ja viņam būtu pielaide Valsts noslēpumam tad arī tas butu jāizmurkš tviterī. Ja cilvēkam nav elementāra saprāta, par ko var un par ko nevar publiski palaist muti. tad labāk tiešām nekāda twitera. Šim gadījumam der aņuks ar morāli - ziemā uznāk aukstums un zvirbulis sāk salt nost. Garām iet govs un uzkrauj šim čupu. Zvirbulis atsilst un sāk čivināt. Garām iet kakis izvelk šo no čupas un apēd. No tā ir sekojošas morāles: 1) ne katrs ir ienaidnieks , kas tev uzliek čupu uz galvas; 2) ne katrs ir draugs, kas tevi no čupas izvelk; 3) Ja esi sū.os līdz ausīm, tad nečivini..
kampeejs
k
Tas taču ir viens no SC noziedzniekiem, kas dikti bučo Urbanoviča pakaļu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas