Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Par labākajiem prezidenta amata kandidātiem uzskata Zatleru, Lembergu un Sudrabu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ikv
i
Ar Lembergu nu gan nevajadzētu steigties-vispirms tak tā lieta būtu jāiztiesā.
tautas izvēle-Lembergs
t
Es arī par Lembergu!Mums vajadzīgs prezidentsulmanis un tas ir tikai Lembergs un neviens cits!
Uhh
U
A kur tad kristovskis???
musmussi
m
SKDS vienreiz uztaisīja aptauju, kur Lembergu atbalstīja 90% Ventspils iedzīvotāju. Pēc tam bišķi aprāvās un izplatīja ziņu par 80%. Tā ka man liekas, viņi vienkārši prikolojas ar tiem cipariem. Un NRA jau pats par sevi. Vienkārši Dienai šitādus palagus nevajadzētu publicēt un vis.
padoms
p
Kāda tauta, tāds - prezidents. Ja cilvēki par prezidentu vēlas NOZIEDZNIEKU, kas apzadzis valsti, kas, iespējams, izdarījis vēl baisākas lietas, tad šai valstij nav nākotnes, tad mūsu valsti varēs dēvēt ne tikai par muļķu zemi, bet gan par zagļu zemi.
KLM
K
Jums pilnīga taisnība, bet, manuprāt, vārdu ''prezidents" tomēr nevajadzētu saīsināt - ne pārāk kulturāli cilvēki varētu pārprast - ''prez''- jaucot prezidentu ar plānas gumijas izstrādājumu. Sevišķi nepatīkami tas būtu prez. Lembergam.
Valdis
V
Tā tikai vēl trūka, lai bijušo Ventspils kompartijas sekretāru un padomju noziedzīgā rezīma pakalpiņu, politikā mafija par prezidentu evelētu! Tad jau labak kādu padauzu no Čaka ielas!
tante
t
Kad beigsies nirgasanas un gaisa jauksana ap visadiem prez. kandidatiem/Lembergs, Sudraba, kadreiz Pauls utt./ un augstaka valsts amata vulgarizesana. Mediji, pacietibu-laiks paradis! Vai tad nav ko rakstit?
KLM
K
Diena arī pieder Lembergam? ................................................. .................................. Jā, viņam pieder arī pēcpusdiena, vakars un nakts. Kā arī pavasaris, vasara, rudens un ziema. Lembergam viss pieder. Mīļākie svētki - Ļeņina dzimšanas diena. Kas nepatīk? Bez Ļeņina portreta kameras siena..
;
;
Diena arī pieder Lembergam?
Kas tas?
K
"MŪSU CILVĒKS" – TRAUMATOLOĢIJAS UN ORTOPĒDIJAS SLIMNĪCAS ĀRSTS……
?
?
"Jau vēstīts, ka Lembergu prokuratūra apsūdz par kukuļņemšanu sevišķi lielos apmēros, par noziedzīgi iegūtu finanšu līdzekļu un citas mantas legalizēšanu, par dienesta viltojumu, par piedalīšanos mantiskos darījumos, kuri viņam saistībā ar dienesta stāvokli bijuši aizliegti, kā arī par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu un citiem noziegumiem. Līdzās Ventspils mēram šajā lietā apsūdzēts arī viņa dēls Anrijs Lembergs..."
E-vilciens
E
Vai kāds cits no piedāvātajiem varētu patriekt galertlāci Dombrovski un finministeru Vilku, abus gara nespējniekus un bezbērnniekus, aiz kuriem Vienotības silenieku varza velkas?
aptauja
a
Kad mācījos, tad katram faktam vajadzēja norādīt izmantotās literatūras avotu-mūsu "Profeionālie žurnālisti" to sauc par Aptauju. Un kā var Prezidenta uzvārdu salikt kopā ar apsūdzēto. Prasas pēc tiesas iejaukšanās
reno
r
Nespeju noticet ka tauta ir tik stulba, laikam cilveki tiesam ir jukusi. Ne jau par Zatleru, vins jau laga virs un varetu palikt. Bet par Lembergu, vins ir noziedzinieks, vina del iespejams Latvijai draud starptautiska itiesas prava par miljoniem, vinam neinterese nekas cits ka nauda ,vins bralojas ar kireviem . Neticami, ka vins vel nav panemts ciet. Darbs KNAB . Sudraba, vai kads beigas var pateikt ko si ir sadarijusi ? Vina ir kritizesjusi tikai. vinai nav neviena prava novesta lidz galam, neviens nav sodits. Sadiem cilvekiem nav ko list kur nevajag, KAUNS, ka Latvija tas limenis tik graujosi zems.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas