Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Par Labu Latviju prezidenta amatam izvirzīs Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kash
K
Zatlera nelaime Poznera interviajs bija ta, ka vins baidijas skaidri un gaisi pateikt, ka Latvija visas Latviasj valsts skolas, sakot ar pirmo klasi ir jamacas latviesu valoda-valsts valoda.. ---------- Viņš "murgoja" vēl ļoti daudz ko. Var redzēt, ka cilvēkam nav skaidra viedokļa un pārliecības. Tādu prezidentu es nevaru cienīt. Ja šim būtu savs viedoklis, kurš nesakrīt ar manējo, tad nav problēma, bet ja viedokļa nav vispār, tad .... nu sorry.
realitate
r
Zatlera nelaime Poznera interviajs bija ta, ka vins baidijas skaidri un gaisi pateikt, ka Latvija visas Latviasj valsts skolas, sakot ar pirmo klasi ir jamacas latviesu valoda-valsts valoda, bet vins murgoja par kaut kadam minoritasu skolam un to kroplo sistemu kada psatav Latvija, kas ir pilnigi ir nenormali.Pateicoties koruptajiem, meligajiem, nodevigajiem politkiem, deputatiem, ministriem sada kropliga prakse latvija lidz sodienai pastav. Neviens tacu neliedz poliem macisties polu valodu, zidiem zidu valodu, ukrainiem ukrainu valodu, bet skolas berniem apmacibas programmam ir jabut latviesu valoda un tas ir japanak ejot visiem latviesiem parakstoies par izmainam Satversme un ir japanak, ka visi berni Latvija sakot ar septembri skolas macas latviesu valoda- valsts valoda.
Latvija
L
Vienigais no siem seit redzamajiem cienigs but Latvijas valsts prezidnts ir Valdis Zatlers. Ir amortali, pazemojosi un nekaunigi saja saraksta ierindot nekaunigo, alkatigo, augstpratigo Freibergu, kuras vadiba Latvijas valsts tika novesta bankrota, tauta novesta vel neopieredzeta nabadziba, trukuma, pazemojuma, bezceriba. Freiberga un Ulmanis ir jaizmet no dargajiem Rigas centra dzivokiem un viniem ir janonem visas privlegijas un ir jsamazina par 5 reizem nesamerigi liela pensija.
Buba
B
Var derēt, - paši virza, paši "uzmetīs",lai tiktu līdz otrai kārtai,- un tad uz skatuves var parādīties Lembuskoni.
Vika
V
Vienreiz kaut kas saprātīgs no PLL
Ezis
E
Nu viņš ir norakts!! Jo kas labs PLL nav labs nevienam citam cilvēkam. Jo nekādāku jau neatrast un pat no ļoti talantīga nevar būt nekāda labuma,amats neļauj.
Cieti
C
Zatlers? MĪKSTI...
pope
p
interesanta balsojamā mašīna pie raksta, kura nestrādā. operācija ar viltus sabiedrības atbalstu PLL avīzē -:)
Kash
K
Labākais variants kā Zatleru dabūt nost. Zatlers jau pats sevi diskreditējis (Poznera intervija) + PLL atbalsts jau pati par sevi diskreditācija.
Bo
B
Ansipu par prezidentu!
individulis
i
Es gribētu...
indulis
i
Bus Vaidere!
Minna no LV
M
Būs Neo
finks
f
Būs Dūklavs!
CIETI!
C
, 26.04.2011 23:42 ZOO var tikai nolasīt citu sarakstītu runu! Zinātnē to sauc par plaģiātu. Vismaz visi līdzautori tiek norādīti. Kauns bija klausīties. Prezidents-marionete, kurš dzīvo, brauc ekskursijās un pat savu runājamo pērk par nodokļu maksātāju naudu. Interesanti kapēc tad tur un algo visu to padomnieku un denščiku varzu!? Nokaunies veinreiz, Zatler, par savu mazspēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas