Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Par Roni ārlietu ministra amatā nobalso 90 deputātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Votson
V
inteļigent ir krieviski , atradu pirmajaa komentaaraa,,,,
Bet
B
... glumš...
Bet
B
tāds nolaizīts un glmš smukulis-komsorgs tāpat kā Riekstiņš.
laine
l
Nopietnākā balsojumā (,kas skar naudu, partiju tiešās intereses u. tml.) tas būtu visai slikts rezultāts, kas parasti liecina par vienaldzību vai nekompetenci. Šajā gadījumā tas ir pilnīgi vietā, jo valsts interesēs ir nezaudēt seju ārzemju partneru (un nepartneru) acīs. Jo vairāk balsojums ir šāds, ka labi zināms - nāk vēlēšanas, pēc kurām viss var mainīties (un gandrīz droši - mainīsies). Par Roni - pilnīgi adekvāta figūra bez īpaša spožuma, nerunājot par harismu, bet mūsu apstākļos jau gluži laba.
Sandris R.
S
Atvainojos, bet man nepieciešams piebilst par Jūsu komentāru sākumā. Var būt inteliģents traktorists un smagi neinteliģents profesors. Jūs to noteikti ziniet.
Sandris R.
S
Spriežot pēc Jūsu komentāriem citur, arī pie maniem sacerējumiem, Jūs godīgi cenšaties būt objektīvs. Tāpēc visu cieņu , bet ar piebildi, ka laiks rādīs, jo būt ministram tomēr ir kaut kas cits kā diplomātam, kas pakļauts reglamentam. Ne par velti to ministrijas nodaļu sauc par dienestu. Man šis vīrs subjektīvi ir simpātisks, un, ja viņš spēs ignorēt aizspriedumus, kas sakņojās tumsonīgā nacionālismā, arī ksenofobijā, ir cerība , ka būs izcils ministrs. Vēl piedevām nenoliedzami pozitīvs ir apstāklis, ka nav nevienā partijā, ko derētu saglabāt, lai arī turpmāk varētu vadīt šo svarīgo ministriju, ja jaunievēlētiem deputātiem Dievs dos tādu prātu.
Lelle
L
Superīgi! Labs kadrs!
krustdels
k
Banku-nerezidentu lobijs ārvalstīs pāriet jaunā līmenī. Apsveicami. Vismaz būs iespēja aktīvāk aizstāvēties pret ASV bakām.
AB
A
Un Ronis nebija komjaunietis? No kurienes viņam tā senā draudzāba ar Māri Riekstiņu? Pielīdēja tipa cilvēki mūsu valstī vienmēr ir uzvarētāji. Savā laikā Ronis pielīda TP un Karginam, būs spējīgs arī pūst Krievijas vai Ķīnas stabulē, tad, kad ASV vēji vairs nebūs tik spēcīgi.
koko
k
GOOD CHOICE FOR LATVIA AND LATVIANS
iks
i
Aktīvs komjaunatnes funkcionārs bija Māris Riekstiņš no TP.
anglosaxis
a
Ļoti spoža atbilde. Lai arī bieži Tev nepiekrītu, visu cieņu. Nepiekrišana nevar būt šķērslis cieņai.
Venta
V
Apsveicami!
dzeris - sumo
d
"Bet tu taču esi JL štata komentētājs, vai ne?" ------------------------------------------------------- -------------- Kļūdies, ņem augstāk, esmu Sorosa labā roka, židomassonu slepenais aģents, krievu un svensonu ideoloģiskais ierocis, JL ieņem tikai ceturto vietumanās prioritātēs, jo JL nav tik daudz naudas, kā pārējiem, tas nespēj man adekvāti samaksāt.
Zanzibars
Z
viņš spēs nodrošināt Latvijas ārpolitiksas kontinuitāti...... ---------------------------------------- ---- Šito Dombrovska kalamburu diez vai visi deputāti saprata. Katram gadījumam nobalsoja "par".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas