Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Parādnieks sasauc darba grupu par abortiem, kamēr oponenti atvaļinājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
232jg
2
neizmantojiet google chrome meklētāja vēsturi ar reģistrāciju neatstājiet savus datorus pieejamus - katrs var tur kaut ko nozagt, paskatīties porno vai ievadīt vīrusus citi meklētāji bez google thesearchenginelist.c om/
Zeta
Z
Neēsmu abortu piekritēja, bet piekrītu Kasparam Gasūnam, tā ir ļoti intīma un privāta lieta, kurā nedrīkst iejaukties svešas personas. Un pirmkārt, tā ir sievietes izvēle un tikai, jo viņai jātiek galā ar grūtniecības komplikācijām, jāriskē ar dzīvību dzemdējot (jāņem vērā Latvijas sliktā medicīnas aprūpe un ārstu attieksme pret dzemdētājam ar problēmām) un jāuzņemas galvenā atbildība.Pāradnieka kungs gan būtu pēdējais, kuram par šo problēmu runāt, jāsāk ar attiecību sakārtošanu savā galvā, jo iedomāties, ka var darīt laimīgas divas sievietes reizē, ir "slima kaķīša murgi". Vai tiešām neviena sieviete nevar aizvēr muti šim iedomīgajam mačo. Ciniska, amorāla un neētiska vīrieša rīcība.
Pediatre
P
Parādnieks īstais abortu speciālists. Zirgam jāsmejas! Pelna sev lētu popularitāti, bet es par viņu nebalsošu.
āksts
ā
Āksts
a
a
Deputātiem nav atvaļinājuma, ir pārtraukums starp sesijām, kurā deputāti turpina savu darbu ar vēlētājiem.
mmm
m
Manuprāt ar galvu nav kārtībā nevis Parādniekam, bet gan tiem, kas neizsargājas un tad slaktē embrijus, jo tie sevi aizstāvēt nevar... Šaubīgais jautājums var būt tikai par izvarošanām un mātes dzīvības apdraudēšanu. Visādi citādi, piedodiet, bet jādomā pašiem ar galvu, nevar nogalināt nevainīgas būtnes...
nu gan
n
kad Parādnieks gatavosies lemt par abortu sev (ne sievai vai mīļākaji), tad lai arī aktīvi diskutē par šādiem jautājumiem. Uzskatu, ka Parādniekam un citiem vīriešiem būtu ētiski diskutēt par savu, t.i. veču, reālu ieguldījumu ģimenes plānošanā (ir taču dažas ķirurģiskas metodes, kas vīriešus padara neauglīgus uz laiku, bet Latvijā tās nav populāras. Te nu Parādnieks varētu būt tas gaismas nesējs :)
starp citu
s
ar kjirurgjiskaam metodeem eksperimenteeja iisenie aarieshi, lai paartrauktu "zemcilveeku" vairosanos.
  • 0
  • 5
Krauklīts
K
Par tādām lietām jāspriež sievietēm nevis svingerim Parādniekam:)
labāk
l
pieturi muti, slepkava Krauklīt
  • 1
  • 6
:D
:
Tajā VL ir kāds normāls un nenopērkams?
Padumjā Latvija
P
Cienītie abortos izdzīvojušie. Jūs esat tikai 50% no tiem, kurus nenoslepkavoja. Kāpēc Jūs esat pret dzīvību?
kau kur dzirdets
k
nesen jau te viena zurnaliste ari te kladzinaja, ka mes te visi izdzivojusi. Nevajag primitivizet, nav 19.gs.
  • 1
  • 0
tiešam Padumjā
t
ne jau pret dzīvību, bet par reālu abu pušu līdzdalību ģimenes plānošanā un pret stulbiem un iedomīgiem večiem, kā, piemēram, Parādnieks :)
  • 4
  • 1
Gudraa Latvija
G
padumjais bljaustiikli, mees esam pret tuksiem saukljiem. ar bljaustiisanos probleemu neatrisinaasi, bet aizliegums pakljautu riskam ne tikai nedzimusos beernus, bet arii sievietes un tos naakamos beernus, kuru kriminaalabotros sakropljotajaam vai mirusajaam sievieteem vairs nebuus. domaat vajag ar galvu!
  • 5
  • 2
kas tad nu?
k
pakaļa deg? sieva vai brūte abotru taisīs, tāpec šis tā trako?
ASV Prezidents
A
ka vechi var spriest par abortiem ja nav sievietes. ka vechi zina uzstadit kaut kadus likumus ja nezina ka sievietes jutas. un vispar viririeshu cilvekiem nav nekadas dalas un ari nekadu tiesibu ko tad darit sievietei. Paradnieks ir viens liels suuda bralis ar saviem macho latvieshu labajiem kompleksiem. vinsh pat nav politikis jo ir debils. Sievietem pasham ir jaizlemj ko un ka vinas grib darit nevis kaut kadiem suragatiem kas sez saima
ASV Prezidents Obama
A
ir Abortu prezidents
  • 1
  • 3
tekla
t
tieshi taa: "Daudzas daudzbērnu un viena vecāka ģimenes Latvijā ir uz nabadzības sliekšņa, tāpēc vispirms, viņasprāt, jāpievēršas šīm problēmām." Ko, paraadniek, slabo risinaat sho probleemu, m?
jautaajiens
j
un paareejaas gjimenes liimee simtlatniekus pie sienaam, jo nav kur likt? leets populisms, pie tam vissliktaakajaa formaa, meegjinot sariidiit dazaadas sabiedriibas grupas.
  • 1
  • 0
nu gan laiki
n
Protams, ka "slabo". Paskaties uz viņu - "mutes bajārs" un nekas vairāk. Arī glumš, ja izvēlas šādu taktiku savu nodomu realizācijai.
  • 10
  • 2
tekla
t
zb jau tas 3,14d@rs ar saviem abortiem, it kaa nebuutu citu jautaajumu, kas deputaatiem buutu risinaami. 2/3 taisa abortus, jo nav naudas un nav perspektiivu beerninju "pacelt", saproti, matainais populist? Iespeejams, ka saproti, bet aizliegt ir daudz vienkaarshaak, nekaa konstruktiivi risinaat teemu. Sviests, kaa tiek pie siles, taa visi uzreiz paarveershas par vienu rukshkjoshu shlaku - gan latvieshi, gan krievi, gan sarkanie, gan "nacionaalji", piipeetaaji, nepiipeetaaji, normaalie un fagoti. (censored)
Kaspars Gasūns
K
@pēcvārds Piekrītu, bet Parādnieks jau visu savu enerģiju ir vērsis pretējā virzienā. Nevis preventīvā, izglītojošā, bet uz smadzeņu skalošanu par to, kas ir ļoti intīma un uz Parādnieku īsti neattiecošās tēma. Kā Teoloģijas fakultātes absolvents varu iztēloties tās īpatnās dāmītes, kuras viņš plāno likt par konsultantēm. Cilvēki ar nopietnām personības problēmām, kas tās piesedz ar kristietību. Un kas tās par konsultācijām, ja jau iepriekš ir zināms, kādu rezultātu jāpanāk? Ja zināms, kāds lēmums šiem cilvēkiem būtu pareizais. Tā nav palīdzība, tas ir mindfucking. Pat ja mēs pieņemam pašu ideju par konsultācijām, jau tagad ir acīmredzami, ka Parādnieks ir stingri apņēmies to novest līdz absurdam.
  • 3
  • 0
teklai
t
tādēļ, ka nav naudas, tādēļ vajag nonāvēt bērniņu?
  • 1
  • 6
pēcvārds
p
ja nav nauda bērnu "pacelšanai", tad vajadzētu pietikt vismaz izsargāšanās līdzekļiem
  • 6
  • 6
?!
?
Brīžiem šķiet, ka Parādniekam ar galvu viss nav kārtībā. Šis populists cenšas zīmēties par sev pilnīgi nesaprotamām lietām.
Vārds
V
Brīžiem šķiet, ka Parādniekam ar galvu viss nav kārtībā. Tāpat kā simtiem miljoniem kristiešiem un muslimiem - abortu noliedzējiem. Tie visi ir vājprātīgi. Mazus bērnus ir jāslepkavo, kas par to šaubas, tas ir stulbs.
  • 0
  • 5
Tagad Papardes zieds + Saskaņas Cen
T
apvienojušies asinskārē
  • 1
  • 4
Vārds
V
Šamais ir pilnīgi normāls savā ākstībā.Ar galvu nav kārtībā par tubziku salašņām balsojošajiem ''lāčplēšiem'' un ''laimdotām''.
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas