Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +20 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Parādus par komunālajiem piedzīs pirms hipotekāro prasījumu apmierināšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
manastiesibas.lv
m
Latvijas Republikas Satversme. VIII nodaļa. Cilvēka pamattiesības ... 89. Valsts atzīst un aizsargā cilvēka pamattiesības saskaņā ar šo Satversmi, likumiem un Latvijai saistošiem starptautiskajiem līgumiem. 90. Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības. 91. Visi cilvēki Latvijā ir vienlīdzīgi likuma un tiesas priekšā. Cilvēka tiesības tiek īstenotas bez jebkādas diskriminācijas. ... u.c. Interneta portāls MANASTIESIBAS.LV - tā ir arī Tava iespēja zināt savas LIKUMĪGĀS tiesības. .
VSV
V
Arvien biežāk nākas konstatēt, ka tā saucamo "komunālo maksājumu" (t.sk. arī "parādu") summas ir aprēķinātas pretlikumīgi, kā tas nereti tiek praktizēts, īpaši jau valsts un pašvaldību "dzīvojamā fonda apsaimniekotāju" kantoros parazitējošo funkcionāru izpildījumā. Piemēram - cenšoties izkrāpt no "klientiem" (t.sk. arī no "parādniekiem") naudu ar nepamatoti aprēķinātiem "komunālajiem maksājumiem" par tādiem pakalpojumiem, kuri neatbilst kvalitātes u.c. spēkā esošajos normatīvos definētajiem kritērijiem, reāli tiek saņemti daudz mazākā apjomā, nekā tiek "aprēķināts", vai arī - vispār nav saņemti. Tā taču ir elementāra krāpšana, apzināta pretlikumīgi noziedzīga rīcība no šādu "pakalpojuma sniedzēju" puses! Pie kam vēl - "reklamējot" savu krāpniecisko "shēmu" publiski: sākot ar paziņojumiem pastkastītēs, kāpņutelpās, iedzīvotāju sapulcēs un taml. “sabiedriskajās aktivitātēs”, bet ja šādi "pieņemtie mēri" tomēr izrādās nepietiekami efektīvi un "nenostrādā uz klientu" tā, kā krāpnieki ir iecerējuši un ieraduši sagaidīt saskaņā ar "ilgtspējīgām iestrādēm" un “vispārzināmo praksi”, tad - ar "piedziņas pieteikumiem" tiesās un citos "sabiedriski audzinošu pasākumu" veidos publiskajā informatīvajā telpā apmelojot apkrāptos kā "ļaunprātīgus nemaksātājus un parādniekus" un tamlīdzīgi pazemojot savu krāpniecības shēmu realizācijai izvēlētos upurus - lai šādu "audzinošu pasākumu" rezultātā "pozitīvi ietekmētu" atsevišķus "nepakļāvīgos" un piespiestu viņus "apzinīgi pildīt saistības" tieši tāpat, kā to dara "pārējā (klusējošā) sabiedrība"?! Tādos gadījumos (un tādu, diemžēl, ir ļoti daudz, tikai - cilvēki ir iebiedēti, tādēļ visbiežāk klusējot pacieš krāpniecību un sakostiem zobiem maksā krāpnieku pieprasītās summas no saviem jau tā plānajiem maciņiem), kad ir "uz sejas" šāda apzināta, pretlikumīga krāpniecība, kurai piemīt nepārprotamas organizētās politekonomiskā noziedzības - mafijas - pazīmes, ar teorētiskiem "kompetento institūciju atzinumiem" un "politkorektām konsultācijām" vien būs par maz: tur, neapšaubāmi, ir darbs KNAB izmeklētājiem u.c. attiecīgo institūciju tiesībsargiem. Un, sekojoši, arī tiesai, civilprocesa vai kriminālprocesa tiesvedības formā. Ar atbilstošiem kriminālsodiem krāpniekiem (gan "atbildīgajām amatpersonām", gan tiešajiem izpildītājiem) un ar materiālo zaudējumu / morālo kaitējumu pilnvērtīgu kompensāciju apkrāptajiem. Protams - tādā gadījumā, ja šī patiešām ir Tiesiska Valsts, nevis kretīniska Muļķu Zemes siles "valsts", kurā "daži (liel)lopi ir vienlīdzīgāki par visiem pārējiem (sīklopiem)"...
Oskars
O
Bet kad TIESA izskatīs KOMUNĀLO PATIESO CENU un KNAB sadzīs pēdas nepatiesu komunālo LATU pierakstiem un kurās kabatās tie PLŪDA (kad tiks iedzīvotājiem 20gadu pārmaksājumi ATMAKSĀTI ???? )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas