Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Parakstu vākšanā par krievu valodu piedalījušies 183 000 vēlētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RO
R
vogzal. bilet. cemodan. vagon. RODINA MATJ ZAVJOT.
guga
g
vaidzetu tos kuri parakstijas par krievu valodu izsutit uz krieviju lai padzivo tur un tad sapratiis ka tur viniem nebus dzives.
jāņem uzskaitē
j
Visi šie cilvēki nav lojāli pret LV un tas ir jāņem vērā, jo no šādiem antivalstiskiem var sagaidīt visādus brīnumus, kuri vērsti pret LV !!!!!
ok-okupant utainais
o
sevi tu vari pacelt aiz pa...iem,kaifs garantēts.
pašnāvnieki
p
Vai tiešām krievi nesaprot, ka latvieši tagad var pieņemt ļoti stingrus valodas aizsardzības likumus, ar vienkāršu balsojumu, bez visādiem referendumiem. Domāju, ka jau tuvākajā laikā tiks jūtami paaugstināti sodi līdz kādiem 600,-Ls par valodas nelietošanu, var tikt pārskatīta ļoti vājā valodas lietošanas uzraudzība valsts iestādēs, armijā, policijā, drošības iestādēs u.t.t. Bet to būs panākuši krievi paši - lindermanieši, kas parakstījās.
to JM
t
go and lick someones a..e hole. its your time to go home to your native country.If you live in Latvia then respect they traditions and they language.But i dont think you would understand it anyway because you heve two finger forehead my dear JM.
pulkvedis>>ilona
p
Nejauc ES "kolhozu" ar ES afēras scenāristiem .ES "pelēkie kardināli" ir jaunā Napoleonu,Ādolfu u.c. paaudze ,kādi savulaik gribēja iekarot Latviju un citas šodienas ES kolonijas ,Pētera I projekts par "logu uz Eiropu" joprojām ir spēkā ( vai tad Latvija tajā laikā nebija Krievijas guberņa?) un viņu savstarpējās intereses nav mainījušās,pie kam tādai Latvijai šajās interesēs bija'tikai teritoriāla nozīme -tranzīta ceļi .Vai šodien kas mainījies reālajā patiesībā? Lai šajā terItorijā būtu mierīgāk un neparādītos potenciāli "muižu dedzinātāji un latviešu buntavnieki" ,tos jau laikus pārceļ kā darba spēku uz ES valstīm ,mākslīgi radot neiespējamus izdzīvošanas apstākļus savā zemē tik rafinēti ,ka pat Ilona notic "brīvai izvēlei". Pierādījumam - Krievijas un Vācijas gāzes vads - kādēļ nav paredzēts atzariņš uz mazajām ES kolonijām - Latviju,Lietuvu,Igauniju ? Lai mēs paliktu lūdzēja lomā gan Vācijai,gan Krievijai, vienīgi slēpto "atombumbu" - GĀZES REZERVJU KRĀTUVI, to Vācija ieplānojusi Latvijai, vienīgi piemirstot paredzēt Latvijai to izmantot savā tautsaimniecībā. Varbūt pieminēt samaznāto atbalstu lauksaimniekiem, lai ātrāk sabruktu lauku teritorijas, vai iepriekš ieplānoto "Krājbankas" afēru ar patieso mērķi atstāt lauksaimniekus bez naudas nākošajai sezonai? NA JAU NEJAUŠI "KRĀJBANKAS" TĪKLS BIJA PRAKTISKI VIENĪGAIS LAUKU TERITORIJĀS .
Edite Gornova Rasmusena
E
Latvieši ir apjukuši. Krievi ir vienoti savā ticībā Latvijā atjaunot Krievijas varu un tas viņiem izdodas. Kultūras pasākumos, koncertos teātros nekad neredz nevienu krievu. Krievi neapmeklē vietas, kur pārsvarā ir latvieši.Latvieši, esiet tacu beidzot lepni savā garā un vienojaties, atbalstiet cits citu! Beidziet būt sikumaini un kasīties par niekiem.Vairojiet savu, savas ģimenes un tuvinieku labklājību.Māciet savus bērnus cienīt savu valsti savu kultūru un valodu, darbu un labus tikumus.Moralā pārākumā ir spēks kas mums ir nepieciešams.
Okupants jaukais
O
Varat arī pamēģināt nodarboties ar levitāciju pēc jogu prakses paceļot sevi gaisā. Vai kā Minhauzēns varat pacelt sevi aiz matiem.
  • 0
  • 1
Ganimed
G
Jūs guys takiezhe cilvēkiem SS izsaukt, lai nogalinātu cilvēkus citas kultūras murgs šausmas tas nav 1941 un Staļina kapa Jūs kļūt līdzīgiem Staļins Tagad, pieņemsim sūtīt krievu Sibīrijā Dzīvnieki ...........
Andrejs
A
Ar šodienu neieredzu krievvalodīgos,. Pretīgi slāvi!
ilona-pulkvedis
i
KURĀ ESdokumentā norādīts, ka ES ir izdevīgi, lai te būtu Krievija. Nevajag taču runāt tīras blēņas.Trimdā neviens nav izsūtīts. Ja kādam labāk savu dzīvi veidot tur, kur citas tautas daudzu gadsimtu gaitā veidojušas svu labklājību, bet nevis veidot savu Latviju, tad tā ir katra personāigā darīšana. Krievu oficieri palikuši atmiņā kā aprobežoti tipiņi. Kopš kura laika arī latviešu pulkveži neparbauda faktus, pirms runāt.
ilona-pulkvedis
i
KURĀ ESdokumentā norādīts, ka ES ir izdevīgi, lai te būtu Krievija. Nevajag taču runāt tīras blēņas.Trimdā neviens nav izsūtīts. Ja kādam labāk savu dzīvi veidot tur, kur citas tautas daudzu gadsimtu gaitā veidojušas svu labklājību, bet nevis veidot savu Latviju, tad tā ir katra personāigā darīšana. Krievu oficieri palikuši atmiņā kā aprobežoti tipiņi. Kopš kura laika arī latviešu pulkveži neparbauda faktus, pirms runāt.
melo atkal?
m
neticu viņu balsojumam. Pēc pārbaudes redzēsim cik tad ir balsojuši vairākkārt .
pulkvedis
p
Ne jau par krievisku Latviju 90 gadā cēlām barikādes. Viss tiek virzīts uz to ,lai Latvijā sāktos villas mešana starp latviešiem, lojāliem pilsoņiem un "erzacpilsoņiem" , lai Krievija varētu vērsties pie ANO atļaut ievest Latvijā savus "mirotvorcus" it kā krievu aizstāvībai. Kamēr tāds krievs te atrodas ,bet vismaz ir viena valsts valoda un kaut cik latviska valsts , latvietis vēl piecietīs ,bet ja krievi sāks diktēt savus noteikumus , būs asinis. ES tāds scenārijs būtu ļoti pieņemams, tā paātrinātos Latvijas teritorijas pārvēršana par mēslu kasti - pārkraušanas laukumu Krievijas izejvielu tirgum uz ES . Priekšdarbi jau ir veikti - no valsts jau ir izsūtīts trimdā 3x vairāk pamatnācijas, nekā to realizēja komunisti, lauku teritorijas jau faktiski ir atbrīvotas no saimnieciskās darbības in iedzīvotājiem, liela daļa zemes JAU PIEDER KOLONIZĀTORIEM ,bet vietējie nodevēji jau sāk piedirst tautai smadzenes,ka migranti ir normāla lieta un Latvijai būs ar to jārēķinās, bet pašu Latviju ES grib drīzāk "krievisku", jo tad raitāk varētu bīdīt štelles ar Krieviju
lux-Uldis
l
Arābi vai čklie ķīnieši Latvijai nodarītu daudz mazāk ļaunuma nekā no sādžām sabraukušie okupanti. Turki, piemēram, kuriem ir bizness Latvijā runā latviski, turku skolu apmaksā no saviem līdzekļiem nevis bļaustās kā krievi.Un vēl. Par to, kas strādās, nevajadzētu uztraukties. Vienas vai vairāku okupAntu pēcteču vietā pagalmus un ielas var ļoti labi slaucīt speciāli tam aprīkotas mašīnas. Daudzus darbus var automatizēt. Tā kā nevajag kultivēt mītu par krievu neizmērojamo nozīmi Latvijas attīstībā. Vēl vairāk, viņi veido pabalstu prasītāju sublkultūru, kuri vispār nevēlas strādāt. Ir jau kāds latvietis arī tāds, bet ne tik masveidīgi kā okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušie. Turklāt tarābi nedzer kā lopi, kā to dara krievi un diemžēl arī latvieši, kas pārņēmuši krievu ievazāto sērgu. Šo sādžinieku aizbraukšaņa veicina'tu Latvijas attīstību. Jau minētās automatizācijas rezultātā plus vēl nebūtu jāorganizē visādi referendumi un parakstu vākšanas kuru nelikumīgi noorganizējis Latvijas nepilsonis, tādējādi graujot Latvijas konstitucionālos pamatus. Domāju, ka tiesa būs. Tā kā kurš te ar kuru vietu domā vēl ir jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas