Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Parlaments noraida ZZS ierosinājumu par pensiju indeksācijas atsākšanu šajā gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neesi slinks,papēti kur tērē
n
12 miljonus ls dienā. Naudas nav bļin. Simtiem miljonu gadā podā noraut ir.
to ak c...
t
valsts iekasē nodokļos 5700 miljonus gadā. 1000miljoni pensijām. Kur pārējais?
ak cik gudri
a
Viltīgs , bet vientiesīgs gājiens, gribēja uz publiku pastrādāt, sakot, redziet mēs jau gribējām , bet viņi , nē. ZAĻMEZNIEKI LABI ZINA KA NAUDAS , LAI INDEKSĒTU VISIEM , VIENKĀRŠI , PATREIZ, NAV ! PAT ĻOTI LIELI VIENTIEŠI UZ ŠĪS MAKŠĶERES NEUZĶERSIES.
ig
i
Siliņa kungam nu ir ar ko lepoties ,ka panācis indeksāciju jau šogad. Ja jau valdībai nav ko pielikt nabagiem vismaz 10,00 latus tad ko tad te taisīt lielos pārrēķinus par dažiem grašiem.
šitais parlaments līdz ar to sevi i
š
Kur jāparakstās, lai to apstiprinātu? Visiem solījumiem jābūt ar personīgu atbildību.
'Vi8lis
&
Vai atceraties. ko teica Viņķele dažas nedēļas PIRMS vēlēšanām? Jautājums par pensiju indeksēšanu pacelsies tikai īsi pirms parlamenta vēlēšanām. Tomēr arī tas negābs šo meļu komandu no galīgas sagrāves. "Dombrovska komandai" rezultāti būs vēl bēdīgāki, kā '"Ēlertes tomandai
eseses
e
:D prezidentiem pacēlām, bet pensionāri sūkā ledu. :D Tāpat viņi drīz mirs. Ja ne visi, tad vairākums. Tas ir Demokrātiskais TAisnīgusm. :D
Valdošā koalīcija
V
Nu kā varēja nesolīt pirms vēlēšanām. Bet tagad- uzspļaut tautai līdz nākamajām vēlēšanām.
ivars graudums
i
Kaapeec ZZS neierosina paaugstinaat beernu naudas? Nu ja - beerniem jau nav tiesiibas balsot!
Makiavelli
M
Vecaakiem ir iespeejas straadaat labaaku darbu, staaties arodbiedriibaas, sliktaakajaa gadiijumaa braukt pelnjaa uz Eiropu. Pensionaariem taadu iespeeju nav.
  • 2
  • 3
Senais
S
Un tas kad vēlēšanas vēl gluži "siltas" :))
F1
F
Iedzīvotājiem, kuri pensionējās 2011. gadā, tika piemērots ļoti zemais indekss – 0.7978. Pensijas apmērs ir atkarīgs no piedzimšanas brīža, tas ir netaisnīgi.
Pareizi
P
Atdosim visu pensionāriem, bērniem nahren vajag - lai vecāki gādā. Tik ko darīt tām mammītēm, kuras vienas audzina tētuku pamestos bērņukus? Viņiem aizsniegties līdz pensionāru līmenim /naudas ziņā uz vienu cilvēku/ pat sapņos necerēt. Tāpat kā tām ģimenēm, kurās gan ir abi vecāki, bet ienākumi mazi. Bērni aug, gribot negribot jāpērk drēbes un apavi, skolā jālaiž, par bērnudārzu jāmaksā... Jā, jā, bērni ir vecāku izvēle - paši sataisīja, lai paši uztur, vai ne? Bet ja nebūs to bērnu, cietīs visa sabiedrība, un, pirmkārt, jau tieši pensionāri - kas viņiem pelnīs tās pensijas? Tāpēc pirms populistiski prasīt visu pensiju indeksāciju, padomājiet, vai nezāģējat zaru, uz kura paši sēžat.
Teodora> Pareizi
T
Neņemat galvā. Te ir tādi cilvēki.
  • 0
  • 0
reiz par reizi>
r
Tad beidzot saņemies un ņem to savu tētuku (savus tētukus) aiz "biksēm vai krāniņiem", lai šie ber valūtu tavā krājkasītē vai bankas kontā un nešļugājas!!! jo pensionāri pie šitā pasākuma, kā teikt, ne pie kā nav piesienami
  • 3
  • 2
nepareizi
n
Pirms sakt ridit sabiedribu - vecakus pret pensionariem - apdomajieties, visgudrie, un atcerieties, ka jus ari nebusiet muzigi jauni. So ridisanu loti veiksmigi izmanto Latvijai nelojalie speki, pievilinot atstumtos vecos cilvekus ar bezmaksas transporta biletem. Kaut vai tapec cilveku ridisana sava starpa ir destruktiva.
  • 4
  • 3
nepareizi
n
Berniem ir vecaki, kuru likuma noteikts pienakums ir aprupet savus bernus. Tam mammitem, kas vienas audzina bernus, ir iespeja pietiesat no otra bernu radijusa cilveka uzturlidzeklus. Sliktakaja gadijuma - atdot bernu adopcijai, atradisies labi cilveki, ks izaudzinas. Protams, skaidit pa instancem un tiesaties ir gruti, vieglak parlikt savas bezatbildibas sekas uz citiem!
  • 3
  • 4
Lāslo Andors intervijā TVNet
L
Mēs esam dzirdējuši, ka Latvijā ir spēcīga pensionāru pārstāvniecība, bet citas sociāli neaizsargātās grupas nav tik labi un aktīvi pārstāvētas.
Miljoni, ko
M
katru mēnesi izmaksā karginiem, krasovickiem, visiem citiem zagļiem, ir jāturpina. Bet pensionāri! Laiks prasties un neapgrūtināt valsti! 10 miljonu taču nav ne Metalurgs, ne vilcieni, ne krājbanka, ne Airbaltic, ne, ne, ne......
sabiedrība,kurā apskauž nabadzīgos
s
ir dziļā beznākotnes fuktukā. 80% zem 180 mēnesī ir valsts negods. Tāpat kā 5tk mēnesī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas