Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Partijas gaidīs Vējoņa rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Gobzemam pietiek smīdināt Latviju ! Nevarēs pajoliņu omanda premjerēt Latvijā !
Margaritka Semižopova
M
Es precizēju savu taisnīgs tekstu, lasit uzmaņigi: Ludzu Raimonds, nosauc Zīli. Būsim jautri! Sekos nākamais musu drāmas cēliens, kurā varesīm vērot, kā nacik Robčiks nosvīdis un iekrampējies eiroparlamenta krēslā lokās un gorās, jo ļoti negrib būt par premjeru, a vot grib par eirodeputātu.
*+*
*
Pūčelim ar Sorosu plāns jau sagatavots ?
Smukāk skan
S
Pļūce, Papļūts un Pļūtbriks sen pārmetušies pie Krievijas cara Vladimira Vladimiroviča dienestā. Bet Bezdoņdars oficiāli strādā par denšiku pie Antonova. Zilā meitene pēc izsaukuma. Soross tur tikai tā izskata pēc tiek piesaukts, jo ja Par smurguļi mēļo, ka strādā Sorosam, tad tas izklausās smukāk, nekā ja teikt patiesību, ka šie strādā Putinam.
  • 5
  • 2
P
P
Iesaku premjera krāsla izsoli ar augšup ejošu soli.
Margarēta
M
Raimond, nosauc Zīli. Būs jautri! Sekos nākamais drāmas cēliens, kurā mēs varēsim vērot, kā Robčiks nosvīdis un iekrampējies eiroparlamenta krēslā lokās un gorās, jo ļoti negrib būt par premjeru, grib par eirodeputātu.
Nejēga
N
Prezident, izvēlies un nosauc, beidz NOMINĒT!
vilnis
v
Pūce un Pavļuts jau sen ir politiskie līķi. Abi OIK afēras dalībnieki un uz viņu sirdsapziņas arī Zolitūdes traģēdija. Bet ja cilvēkam nav sirdsapziņas un negribas vai neprot strādāt un pelnīt ar savām smadzenēm un rokām, tad tēlo lielos ,politikāņus", kuros klausoties vēmiens nāk.
atbilde
a
Ja Latvijā balsis skaitītu tā, kā nobalsots, nevis tā, cik samaksāts Cimdaram, tad OIK varoņi Pūce un Pavļuts ar partiju vazaņķi Pabriku un Antonova izsūtāmo zēnu Bondaru par procentu nesavāktu. Bet diemžēl ir tāds sīkums, ka Latvijā ir nevis Centrālā Vēlēšanu komisija, bet Cimdara privātbodīte maksātspējīgu oligarhu apkalpošanai.
  • 4
  • 1
ARGO
A
Kam Pieder Vājonis = KPV? - Aivaram. Kam pieder Kaimiņš, Gobzems un KPV? - Aināram. Kam pieder Ainārs? - Kremlim. Kam pieder Kremlis? - Sātanam. Tāpēc - Dievs svētī Latviju! Un lūdzu piedod un dod kaut nedaudz prātiņa Latvijas vēlētājiem, atsvabini tos no kalpošanas viltus praviešiem un elkiem - kaimiņiem, gobzemiem, šleseriem utt.
Paristu ziliķim
P
Pabriks tirgo krieviem Abreni, Pavļuts un Pūce kopā ar Gazprom bīda OIK afēru, bet te tu par Kremli ni un ni. Nedrīkst, saprotu.
  • 5
  • 0
Maksims Ter-Oganesovs
M
Tas taču bija gaidams
ARGO
A
KPV vajag nominēt citu kandidātu, jo Gobzems ir Šlesera iefiltrēts. Cieti. Vai arī jāatzīst - KPV un Kaimiņš ir oligarhu projekts.
Paristu ziliķim
P
A/Par cik saprotu, tev ir plaša tautas masu kustība?
  • 3
  • 0
Barikāžu dalībnieks
B
Nabaga Vējonis!!!!Viņš tak nav spējīgs neko izlemt.
Jelgavas cukurs
J
Jā, bet viņš spēj tekoši, pa zilbēm lasīt no lapiņas vienkāršu tekstu. Un tas nav nemaz tik maz.
  • 23
  • 3
Voldis Zoo
V
Tak lai iedzer, ko mokās. Un met uz pirkstiem.
  • 10
  • 3
Reņģēdājs
R
Vajadzētu ārkārtas vēlēšanas, taču baidos, ka ieslidinās granātu Pabrika bikšustarā
zušēdājs
z
Jau bija ārkārtas vēlēšanas: Ievēlēja tos pašu vecos. Ko nu?
  • 12
  • 3
Vecā mafija visu izgāzīs.
V
Kāpēc izsmejat visus pēc kārtas ? Bordānu izsmēja un nolika, bet tagad tas pats ar Gobzemu. Jau pēc vēlēšanām bija skaidrs, ka premjera kandidātus izgāzīs. Lieciet, ko gribiet. Pilna Saeima ar veco mafiju. Jaunajiem nav 51 balsis, viņi nekur nav vainojami, vieni neko nespēj, viņiem par mazu balsis. Vecie nepieļaus, lai būt premjers no jaunajiem un otrādi. Arī gāzēji vecie bez jaunajiem var pietaisīt bikses ! Vislielākie kaitnieki ir Pabriks, Pūce, Pavļuks... kuri tēlo jaunos. Dzintar ar savu nodevīgo kliķi, kuri laiza ZZS pkaļas un Ašen -ašen, kuram jāatpelna OIK krāpnieku nauda. Gaidiet, izliks nākošo, atkal būs daž ne dažādi iegansti un vainas, tos jau var piesiet katram. Gobzems būtu bijis labs, bet pret viņu sacēla visu sarkano gvardi -KNAB, SAB,zvērinātos, mēdijus, viņš ir ļoti BĪSTAMS visai vecajai gvardei un komunistiem. Arī svarīgās valsts iestādes vada viņu cilvēki. Jaunas vēlēšanas ir ceļš un pārmaiņām un jaunajiem politiķiem. Redzējāt, kā Par un vecā vienotība pirms vēlēšanā
Eila
E
Kādi varianti??
  • 3
  • 2
Čekist-bāba Vaira
Č
Nu jau pavisam drīz varenais Kremlis sagaidīs ieplānoto Vislatvijas superapstulbumu, jo pasakaini debīlie vēlētāji pie Saeimas komūnistiem, naclopiem un svoločiem pielīmēja jampampiņu varzu.
TrollisJT
T
Politiskais spēks? pagaidām redzams vien politiskais nespēks... .
Noris
N
Zvēram dirsā!
  • 7
  • 12

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas