Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Partijas valdības veidošanas iniciatīvu ļauj uzņemties JKP un KPV LV, Saskaņu sarunās neiesaistot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KPL ir tikai VIENA reliģija,
K
proti - sātaniskā, un tās ministru prezidents - no velna APSĒSTS, un tas pat aklam ir REDZAMS. Palūkojiet Artūra ragus un idiota vaibstiem pārņemto mūli jeb Lindas Liepiņas tīrasiņu raganas iezīmēto seju, un arī jums tas skaidrs taps!
NEBALSOTĀJS
N
Vēl nekas nav pierādīts. Visi ievēlētie ir karjeristi. Visi atbalsta PēcPadPaLatviju (PPPLV) ka tā būtu kaut kāda suverēna republika, kaut nekas vairāk kā PēcPadomijas atgremojums, kas neciena ne savu, ne Krievijas suverenitāti.
Vajadzēja BALSOT,
V
nevis tagad DIRST!
  • 3
  • 0
Ha
H
Lai tā būda rīb.
Un kur palika Artuss?
U
Vai Gobzems tagad būs tas lielais noteicējs?
Artūrs dzer.
A
Kā parasti.
  • 2
  • 0
Yanny
Y
forša kino afiša fonā
Johaidi
J
Eu, nu tiešām !? Tad jebko , bet ne KPV !!! Ceru, ka gudrue un sapratigie vel atapsies!!
ŠADURSKIS BI BI
Š
Šadurskis arī nav pārvelēts. Jācer, ka KPV un JKP neizvēlēs Rinkeviču par ārlietu Ministru, tad jau labāk Lindu Ozolu no JKP, jo ja Rinkēvičs iet par ĀM, tad Šadurskis ir Saeimā. UN ŠADURSKIM IR JAVĀCĀS PROJĀM POLITISKĀS VĒSTURES MĒSLAINĒ
:)
:
Šadurskis malacis,aizvēra okupantu valodu skolās!
  • 15
  • 3
:)
:
Kāpēc tā uztraucas par Gobzemu? NA irpilnsar maksātnespējās administratoriem un par to NA neviens nekritizē.Vienkārši vadošo siles suķu līdzskrējējiem un astes turētājiem skrobe,ka nevarēs vairs tik kaislīgi no siles kampt.Un to,kas balsoja par Gobzemu ir gandrīz divreiz vairāk,kā to,kas par pašreizējiem siles suķiem.Tā ka,kā saka,suņi( vienotības,zzs laizītāji)rej,bet karavāna iet tālāk.Labu veiksmi jums aizkrāsnē!
Tā gan!
T
Tagad lai Gobzems ZOG, jo KĀPĒC gan lai viņš nezagtu? Jeb viņš ir SVĒTAIS, kas no ūdens un maizes PĀRTIEK?
  • 3
  • 0
taalbrauceejs
t
Pilnīgi pareizi.Pietiks zagt! Ceru,ka Juta būs iekšlietu ministre un sasēdinās visus zagļus un oligarhus!
  • 12
  • 5
hmm
h
Interesanti, kā izskatītos Saeima, ja vēlēšanas tiktu rīkotas divās kārtās. Otrajā kārtā piedalītos tie, kas ir pārvarējuši 5% barjeru. Turklāt, ja daži vēlētāji izvēlas partiju, par kuru balsot, tikai pēdējā dienā, tad viņi varētu arī otrajā kārtā nobalsot citādi nekā pirmajā reizē.
hmm
h
... un ja barjera otrajai kārtai būtu 10%.
  • 3
  • 3
zuze
z
kapec visparigi jaiet velet ja jau ta partija kura vinneja nevar veidot valdibu nekas jau tagad labaks nebus tupinasies viss pa vecam un vel sliktak
to zuze
t
Ja krievi monolīti par krieviem vēl, un kangari par kangariem, tas nenozīmē ka VIŅI UZVARĒJA.
  • 3
  • 0
Mjā..
M
Neviena partija nav "vinnējusi" ar viennozīmīgu vairākumu. Visas partijas ir dabūjušas daļu no balsīm, kura vairāk, kura mazāk. Uzvarējušas ir tās, kuras spēj vienoties un izveidot vairākumu. Ja ar padomju Atskaņu neviens spēlēties negrib, tad arī negrib, un viss.
  • 18
  • 6
Nost ar LPSR
N
Ja valdībā būs ZZS, tad no Latvijas tuvākajos gados noteikti izbrauks vēl pāris simti tūkstošu, netiks reformētas korumpētās tieslietu un iekšlietu sistēmas, un drīz te būs pilsoņu k..š. JKP vajadzētu vairāk tuvināties ar KPV, un tad NA, Attīstībai PAR vairāk pavilktos līdzi. Bez ZZS, Saskaņas (un Vienotības) var izveidot normālu valdību, kas kalpotu patiešām Latvijai. Atstāt kaut vienu ministriju ZZS šobrīd būtu vislielākā kļūda, kā arī kļūda būtu atstāt iekšlietas Vienotībai un tieslietas Rasnačam. Vienotību varētu paņemt vienīgi, ja tā atdod iekšlietas JKP. Kopumā tiesiskas valdības izveidošana galvenokārt ir atkarīga no tā, cik diplomātiski ir spējīgi izturēties Kaimiņš un Gobzems pret citiem, un no tā, cik lielā mērā Rasnačs apzinās, kādu ļaunumu izdarījis tieslietās, un Kozlovskis – iekšlietās, kur visos vadošajos amatos ir krievi un padomju laika miliči.
Nata
N
Dod Dieviņ, šiem abiem vīriem Prātu!!! Tad viss ies uz labo pusi.
Prātu Dievs nedos tam,
P
kam to LIEDZIS. Lūdzie vai nelūdzies, viss par velti!
  • 3
  • 0
agris
a
oi kaa vecie zagli baidaas zaudeet varu un baidaas ka atmaskos zaglus
ļuļa
ļ
labā ziņa ir tā, ka ja baidās zaudēt varu, tad vēl ir ko zagt! vēl viss nav nozagts!
  • 10
  • 7
Skaidrīte
S
Tie paši grābekļi, ka vienmēr uz Saeimas vēlēšanām. Nav jāvienojas par purniem un partiju nosaukumiem, bet jāvienojas par strauju ekonomikas attīstības izrāvienu, lai būtu darba vietas, labas algas, lai celtu dzīves līmeni iedzīvotājiem. Un kurām partijām ir labākās ekonomiskās programmas. Domāju, ka Vjačeslava Dombrovska programmu nav pārspējis neviens, tā ir izstrādāta izcili, tieši priekš Latvijas un lielākais stulbums būtu to neizmantot......
Kad veca krievu mauka sāk
K
sevi par Skaidrīti saukt, tad viņai šķiet, ka pati tikla un skaidra TAPUSI.
  • 3
  • 0
ta nu gan
t
1) Kāpēc krievu troļļiem tik ļoti patīk sevi saukt par Skaidrītēm, Anitām, Laimoņiem utml? 2) Kā Tu iztēlojies vienošanos par strauju ekonomisku izrāvienu? 3) Kāpēc SC Rīgā netaisa savu straujo ekonomisko izrāvienu, bet attīsta tikai savu aizņemšanās taktiku priekš pilsētas kases un ātro kredītu aizdošanas taktiku saviem personīgiem ienākumiem?
  • 26
  • 5
URRRĀĀĀ...
U
Čekistiskā bandītu Kremļa intereses Baltijā caur Latviju tiek realizētas perfekti, bez sarežgījumiem un ar garantētu perspektīvu. Liekulīgo un melīgo naclopu aktivitātes Saeimā tiks papildinātas ar ķēmu un jampampiņu cirku. Pēc Latvijas stagnācijas un degradācijas 4 gadiem paliks maza kripatiņa par Saeimas klauniem balsojošu muļķu, varbūt pat zem 5%, un nedaudz pietuvināto glumekļu balsojošu par naclopu grupējumiem. Pārējais tiešajiem prokrieviskajiem spēkiem bez nacionāli nodevīgās dubultsejas. Tur jau tā šodienas un rītdienas panākumu fiška. Огромное спасибо всем латышам долоёбым за это. P.S. Visādi tur % priekš ēzeļu turpmākās cepšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas