Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Partiju reitingu līderi uzskata, ka Satversmē būtu jāveic izmaiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantuks
t
Jaatcel prezidentiem ,sievam visas ekstras,lai perk dzivokli parsavu,neviss skolotaju,medmasu,pensionaru pabalstiem. Jaaizliedz 2 gadus pec prezedanturas mulkot sabiedribu un cinities par deputatu mandatu,izmantojot valsts resursus. Loti negliti izskatas reformesim visu sev par labu, Tauta vajadziga tikai ka nodoklu maksataji,lai viens oligarhs nomainitu cits.
a
a
Bomzis Vamzis pirms 2 stundām, 2011.09.12 09:54 +11 -0 Baiļu partija - Saskaņas centrs. To pateica ne es, bet Ušakovs - partijas Saskaņas centrs vadītājs. Tas ir zemiski, ja partijnieki izmantojot 1 no cilvēka pamatinstinktiem - bailes - nodrošina ILGSTOŠI daudzu vēlētāju balsis. Ir starptautiskās tiesības, t.sk. arī Ženēvas konvencija, kura ir joprojām spēkā un kura joprojām ir attiecināma uz brīvas Latvijas Republikas okupāciju 1940.gadā. Un tas mozīmē neko citu, kā faktu, ka okupācijai beidzoties okupētājvalstij - mūsu gadījumā Krievijai kā PSRS tiesību un saistību pārņēmējai, ir jāaizvāc no okupētās Valsts teritorijas okupācijas laikā izmitinātie kolonisti - okupētājvalsts pavalstnieki. Šo faktu ir jāatzīst Saskaņas centram un protams arī Kremlim. Pēc šī fakta atzīšanas, Latvijai un Kremlim ir jāsēžas pie sarunu galda un jārisina jautājumu kā aizvākt kolonistus no Latvijas Republikas - uzsveru, ka tas ir sarunu jautājums, nevis jautājums kā ar sūdainu koku vai plinti kolonistus izdzīt kolonistus uz savu Dzimteni. Tas ir vienošanās jautājums, kā okupētājvalsts pilsoņi atgūst savu Tēviju. Te nedrīkst būt nekādam naidam, bailēm vai citādiem slēptiem nolūkiem - runa ir par starptautiskām tiesībām, ko atzīst ikviena pasaules valsts. Tāpēc ir īpaši nekaunīgi Sakaņas centram biedēt cilvēkus Latvijā, ka latvieši tos pakļaus represijām un deportēs prom - šāda prakse bija noziedzīgajam Staļina režīmam deportējot un iznīcinot okupētas Valsts - Latvijas Republikas pilsoņus.
Dr.xy
D
To: Bomzis Vamzis ( Plkst. 8:39). God. Bomzi Vamzi, ta sauktajos K.Ulmana laikos, Latvija nebija kremla cekistu filiales, tadas ka SC & PCTVL,un vinu atbalstitaji LPP/ LC, un no Launuma Imperijas masveidigi iepludinatas okupantu ordas.Toreiz ari latviesu tautas morala apzina bija nesalidzinami augstaka ka pasreiz. Vienigais,kas ir nepieciesams Latvijas Valstij un latviesu tautai IR Valsts nodeveju sodisana,un DEOKUPACIJA.
Bomzis Vamzis
B
Tieši tā. Par deokupāciju uzrakstīju nupat 1 komentāru te: http://www.diena.lv/latvija/politika/urbanovics-ar-okupacijas-fakta-atzisanu-politiki-megina-pazemot-dalu-latvijas-sabiedribas-13902838?cp=1#comments un arī iepriekš: http://www.diena.lv/blogi/saskanas-centrs-latvijas-okupacija-1940-gada-jeb-cela-uz-kopigu-nakotni-748715 Interesenti var iepazīties.
  • 1
  • 0
Bomzis Vamzis
B
Parlamentarā demokrātija? Pietiek! Mēs par Prezidentālu republiku! Kāpēc? Atbilde, jo prezidentālas Republikas laikā (Kārļa Ulmaņa laikā, ko okupācijas laikā apsaukāja par totalitāru diktatūru) Latvijā 6 (SEŠU, līdz padomju okupācijai) gadu laikā zēla un plauka ikvienas Valsts pilsonim, kurš gribēja strādāt un dzīvot brīvā un latviskā Latvijā. Parlamentārā demokrātija Latvijā ir bardaks un politisko partiju sile, lai zagtu un izlaupītu nacionālās bagātības, iznīcinātu darba vietas un izdzītu latviešu tautu svešumā.
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
...Pārējiem politiskajiem spēkiem ir mazāk nekā 2% vēlētāju atbalsts. Melīga aptauja.
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
...kandidāts Gaidis Bērziņš pauda viedokli, ka pašreizējā Satversmē ir vairākas jomas, par ko vajadzētu diskutēt. Ir jāstrādā Gaidi, bet muti virināt var kurš katrs.
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Tik nevajag šķidri pļū... Jūs bijāt pie varas, tad varējāt arī mainīt. Ko tad nemainījāt. Tagad pietiek. Mēs arī bez Jums izmainīsim. Visu gaišu.
veeletaajs
v
Vecais grabeklis gatavs uznemt vecos draugus!
ha ha
h
Piecus procentus pārvar tikai tie, kuri valsti noveda līdz'šodienas esamībai tad neļausim tiem pārvarēt šos piecus procentus.
Imants
I
Šie māk tikai reformēt. Un izzagt valsti. Katra reforma maksā naudu. To naudu, kuras pēc tam trūkst Jums Tad nebalsojiet par tiem, kurus vakar izmetāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas