Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Partiju saderība krustojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ruksis
r
Tas Ušakovs nekandidē, bet maisās pa kājām kā tāda iesilusi kuce.
pediks
p
Es par vienotibu vai nu par NA
trollis tu esi nevis pediks
t
.
  • 3
  • 1
noriebies
n
Nedrīkst balsot pa tiem večiem un vecenēm , kas mainījuša partijas, jo noriebušies tie vecie, kas tikai sola, ka viņi ir tie labākie. Jauniem jānāk pie varas, kas izmēzīs vecos komunistus un čekistu stukačus.
virgo
v
Ir bīstami balsot par kārtējiem priekšvēlēšanu laikā izceptajiem "banānistiem" kas sola brīnumus.
Smējējs
S
Mani sarūgtina Latvijas politiskās sistēmas kvalitāte (kas tas tāds?) Skatos partiju pēdējo 9 GADU reitingus - Saskaņa NEPĀRTRAUKTI ir pirmā starp partijām. Ko Saskaņa dara politikā? Nodod Latviju Pūkinam? Deviņus gadus nodod un vēl nav nodevusi? Vai ir FAKTI, lai šaubītos par Saskaņas eiropeisko Latvijas vīziju? Pirms KATRĀM vēlēšanām skat izmisīga brēkāšana - šau-s-smas!!! VISI KOPĀ - APTURĒSIM Saskaņu!!! Jābalso vienīgi par "politiskiem latviešiem"!!! Kaut par "mazmājnieku partiju", ka tik pret Saskaņu! Nu, un kāda tai turēšanai jēga? Latvijas attīstības vīzijas sīkpartijām nav, jo nav cilvēkresursu. Katrai sīkpartijai rūp pirmkārt savas privātas čomu rebes, bet Latvija kopumā nerūp. Visi tak ejot politikā rebes bīdīt - tā domā, jūt un izprot politiku sīkpartijas. Bet jupis lai parauj! Saskaņai ir eiropeiska Latvijas valstiskā vīzija. (Nu un? Jo sliktāk! Būs grūtāk Saskaņu atkal apturēt! Nevajag par Saskaņu neko labu runāt pirms vēlēšanām, jo atkal jānodod vara sīkpartijām!)
Ar bažām
A
kas notiks, kad beigsies relatīvais priekšvēlēšanu klusums. Kā tiks atpelnīti S nenormālie vēlēšanu tēriņi? diemžēl, Rīga ir piemērs reālai segregācijai, turklāt, pēc elektorāta principa. Viss investoriem un balsotājiem, pārējie rīdzinieki - pielīdzināti cērpamām aitām.
  • 4
  • 0
Informācijai un zināšanai>Smējējs
I
Pievienojos, ka nav pamata ne morāla, ne tiesiska uzbrukt Saskaņai. Nepievienojos, ka Saskaņa ir kas cits kā citas LV partijas: Saskaņa kur vien ir pie varas-zog tik pat negausīgi kā citas partijas. Partijas kas apzog valsti nevar būt ar kādu valsts attīstības vīziju. Bez tam Saskaņa ir par krievu valodu, noliedz Latvijas okupāciju un no tā izrietošos krievu imigrantu statusu te LV, un tas ir nopietni. Cita lieta, ka tās pašas latviešu partijas nepasaka, kā tas var būt ka okupācija bija (Saeimas lēmums), bet okupantu nebija....
  • 8
  • 0
[poiujm
[
vjačeslavam cauri spīd put ina un vienotibas Solvitas skola.= ceļš uz mēslaini , zzs un vienotības 'saplēstās krūzes lauskas ' arī ir jāizmet mēslainē Jaunā valdība būtu jāveido Smiltēnam,Bordānam,ķaimiņam un NA ,
Lembe Piebaldzēns
L
Tikai un vienīgi pilnīgi apstulbinātie debīliķi un merkantīlie pipeles spēs nobalsot par saderināto politkrimināla grupējumu varzu.
Nebalsojiet par sīkpartijām!
N
Latvieši! Nebalsojiet par sīkpartijām, jo no Saeimā neiekļuvušo partiju atbalstītāju balsīm lielākais pienesums būs Saskaņai!
Margrietai
M
Nē, jābalso par NA.
  • 0
  • 3
Margarēta
M
Tad sanāk, ka jābalso par Saskaņu, KPV vai ZZS, jo reāli tikai šīm 3 izskatās garantēti 5%. Visi pārējie, pat NA, ir zem jautājuma zīmes un sīkpartija, ja tā to skatās.
  • 8
  • 19
Par Nacionālo Apvienību
P
Tā vienīgā reāli atbalsta ģimenes ar bērniem un paredz nekustamā īpašuma nodokļa reformu
Jantariks un Co
J
Mēs Tev garantējam vienīgi brīvu izbraukšanu uz sēņu lasīšanu Īrijā. Kopā ar bērniem. Garantējam arī OIKā un maksātnespējas kantora uzņēmēju izputināšanas shēmas.
  • 7
  • 18

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas