Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Partiju viedokļi: Trīs lietas, kā paaugstināt Latvijas konkurētspēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MS
M
Jābalso par VISU LATVIJAI>. Vai tad tas kādam vēl nav skaidrs?
lauķe
l
Bērziņa feiss jau drīz vairs neietilps standarta bildē.....vajadzēs 3D formātu.....
gāga
g
es balso par tiem ,kas palielinās neapliekamo (ar nodokļiem) minimumu pensionāram
wet
w
Pilnīgs sviests. Visi sola mazināt darbaspēka nodokļus un veicināt "inovācijas". Un visiem programmās ir progresīvā nodokļu sistēma. Kas tad tās inovācijas ieviesīs? Cilvēki ar lāpstām, ko nelegāli nodarbina būvniecība par pārsimts latiem mēnesī?
x
x
ZRP: Tātad pēc 1. punkta var noprast, ka nekas cits kā lēts darba spēks šai valstij vairs nav piedāvājams? ZZS: Ko nozīmē stabila (tukša frāze), kādus nodokļus jūs velatie palielināt vai samazināt? Konkrētāk lūdzu? V: Jūsus piedāvātie punkti jau sen bija īstenojami jau esot pie valdības vadīšanas! SC: Vispār jau research&development (R&D), nevis search&development! VL: Napliekamā minimuma palielināšana aizturēs tikai mazkvalificētā darba spēka aizbraukšanu. Es, ar MBA, jau aizbraucu! Čau! LPP/LC: Kaimiņos (ES) jau sen ir progresīvais ienākumu nodoklis! Kur tas ir? Un kāpēc no tā atsakaties? Vai nav par daudz savējo treknos amatos?? Par šo vispār kāds varētu veikt pētījumu, ko dara tie kas agrāk bija domēs, deputātos, un skandalozos iepirkumos! Vai viņi tur pat apkārt valsts naudai vien nesēž?
W
W
nu purns...
alberts
a
Vinādi vai otrādi - jabalso par - VL - tie vismaz stāvēs PAR LATYVIJU!
nuko
n
Ko tas parbarotais Berzins var teikt visu laiku saeima valdiba un lietas uz prieksu neiet pats tikai resnaks Labak butu ja vins ietu pensija un saeima neregotos 20 gadus par tukso Lietas ir jadara ta lai iedzivotajiem butu cilveciga dzive jo tam nolukam ir valsts un valdiba kura mes dzivojam. Si zeme Latvija ir domata lai cilveki normali dzivotu un stradatu nevis uzturetu birokratisko aparatu kurs ir 3 reizes lielaks neka Igaunija un lietuva.Padomasim par ko balsot par jaunajiem spekiem vai par veco blezu izdaribam jebkuras partijas kuras visu laiku saeima
pēcītis
p
Kurš tad tavuprāt ir tas īstais politiskais spēks ,kas vedīs mūs saulītē ? Tak ne jau tie liekuļi un mezspējīgie vienotībnieki vai zatlerieši.....
  • 0
  • 0
Jukums
J
Interesants ir jau pats jēdziens Valsts konkurētspēja. Tas dod iespeju uzlūkot valsti kā vienotu stuktūru, neizdalot sīkāk attiecības starp dažādiem socialiek slāņiem tās iekšienē. Tas, savukārt, šādas jautajuma nostādnes izvirzītajiem ļauj turpināt politiku, ka visus labumus nosmeļ augšas, apakšām atstājot tikai parādu nomaksu un netaisnīgu nodokļu sistēmu, dzīvi zem iztikas minimuma un bezdarbu utt. Bet tieši attiecības šīs struktūras (valsts) iekšienē ir noteicošās un tās ir jārisina vispirms. Velreiz pasvītroju, ka šāda jautājuma nostādne ir neloģiska un netaisnīga - jo nevar būt situācija ģimenē, kad vienam ir pieci mersedesi, bet parejie dzīvo pusbadā - tāda gadījuma ta vairs nav nekāda ģimene.
bulciņa
b
Vai es kļūdos, bet šķiet, ka Naudiņa foto galerijā nav?
Prezidente
P
"neprofesionālas", atvainojos
Prezidente
P
Ļoti neporfesionālas atbildes, izskatās pēc pirmo kursu studentu atbildēm, ja ne vēl trakāk!
0_o
0
Man patika Saskaņas Centra "search & development" :D Pie baltajiem cilvēkiem ir "R&D" (Research&Development). Laikam kāds uzskricelējis gudru vārdu, ko pat gūgle īsti neatpazīst. Ja tas ir SC pašu uzrakstīts, tad piedodiet, bet lohanuļisj parņi, gudriem svešvārdiem mētājoties.
fg
f
Kāpēc nav izklāstīti arī citu partiju viedokļi? Piemēram "Brīvības, brīvs no bailēm un vēl kaut kā cita..".
trīs reizes beigt zagt
t
t.i. likvidēt ēnu ekonomiku, jūs, !!!!!!!!!!!!!! beigt simulēt slimus, noņemt falšās invaliditātes, noņemt pensijas LPSR represīvo orgānu lopiem, par ko viņiem pensijas??????par latviešu slepkavošanu, apzagšanu?????????????????
Bezdievis
B
Pat slepkavniekus cietumos baro, ārstē un uztur. Un tu vēlies sodīt netiesātus cilvēkus? Un kā lai tiesā, ja nav absolūti neviena iesnieguma tiesā? Nav neviena, kas apsūdz? Ir tikai internet komentētāji, bet neviena darītāja!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas