Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Pasažieru vilciena valdē ieceļ ZZS pārstāvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Kautkaa jaapceerp Latvijas paarlieku lielaa "demokraatija". Jaasamazina deputaatu skaits Saeimaa un jaaierobezho partiju patvalja. Nav vis pareizi, ka partijas visur sabaazh savus cilveekus. Tas viss izskataas peec korupcijas. Uz briivaam darba vietaam ir jaapieteicaas vairaakiem kandidaatiem un jaapienjem tie kuriem ir labaakaa izgliitiiba un pieredze. Te buutu darbs korupcijas apkaroshanas iestaadei!
mazjuksis
m
Ar tiem. fonu projektiem JirenMārts bija galīgā ānusā,tagad to veiksmīgi īstenos PV valdē.Šausmas kas notiek varas spicē!Vai tur tik tiešām nav palicis neviens ar reālām pelēkajām šūniņām zem cepures?Nu Solviņš ir -----------
?!
?
Ne viņi zaļi, ne zemnieki, bet gan Lemberga grupējuma pakalpiņi
!
!
Tas jau partijas nosaukumā paredzēts - Z(aļo) un (Dzel)z(ceļa) s(avienība). Maz ir tādu uzņēmumu, kas vēl pelna, tad nu ap tiem aplīpam redzēsim visu kalibru partijniekus - partijām taču vajag naudu.
?!
?
Ja nekļūdos, šis taču savulaik grozījās pa RAPLM?
I.Gr.
I
Vieniigais labums no shiis riiciibas ir, ka ZZS nu nevarees atstaat valdiibu, jo zinaas, ka taadaa gadiijumaa visi "ieliktenji" tiktu atkal izmesti no amatiem!
trollis
t
kur vēl labāk partijas var naudu kāst,ja ne no šādiem poltiskiem amatiem tiknaudigā sfērā, kā transporta sistēma...iepirkums aiz iepirkuma.......laikam būs valdes locekļi ne tā iepirkumos vīzas devuši,ne tie vajadzīgie būs novinnējuši.....
Alma
A
Ai, nu kā tu nesaproti! Tie savējie, ko tagad ieceļ, ir tikai savējiem savējie, bet citiem tie ir svešie savējie, jo viņiem savējie nebūs iecelti tikai tad kad paši iecels savējos. Vai saprati?
barotava
b
Ja es būtu priekšnieks kādā firmā - tad vadošos amatos ieceltu tikai sev zināmus cilvēkus, kuriem uzticos, nevis kaut kādus svešus no malas - kuru vārdus pat nezinu. Es savu godīgumu un taisnīgumu nekad neesmu apšaubījis, tāpēc man arī nav saprotama skandāla jēga ap "savējo iecelšanu"
Igors
I
Tā vien izskatās , ka Lemberga kungs ar ZZS rokām lēnām bet neatlaidīgi , nobīdot malā savus bijušos konkurentus Andri un Aināru , bruģē sev ceļu uz varu Latvijā. Tad , kad mērķis būs sasniegts , lai tik pamēģina kāds rakņāties minētā kunga un viņa ģimenes bagātības iegūšanas ceļos un neceļos. Lemberga kungs ir labs latvieša dvēseles pazinējs - uzvarētājs dabū visu, un cik mazs ir solis no nolieguma līdz tautas dievināšanai.
P
P
Biedri, šķēle taču labāk derētu, vai ne? Citādi vecais pu-auts galīgi izskatās norullējies bez priekšnieku amatiem ...
cba
c
Vēl viens ZZS liekēdis, kas par valsts naudu jābaro... Nedomāju, ka strādājot Vides ministrijā šim būs radusies sajēga par dzelzceļa jautājumiem, bet ZZS jau nekad profesionāļi nav bijuši cieņā.
???
?
Ak ārprāts, caurkritušais JL Greste! Arī tu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas