Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pašvaldības neparaksta domstarpību un vienošanās protokolu ar valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JimmiXS
J
ojzWKt http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
mērglis
m
aciimredzot Andris ir sapratis kuraa pusee buus stipraakie, veel vismaz gadus piecus , tas pats princips kad beerniibaa gribeejaam speeleet bumbu ar stiprajiem , no otras puses var viņu saprast , visi nevaalees politikaa kaa Laacis liidz 80 gadiem , visu cieņu vecajam , reti kuram tajaa vecumaa tik skaidrs sapraats...
DUST to skudra
D
apkarojot tarakaanus liidzi tiek parautas arii darbiigaas skudrinjas un biezhi taas ciesh ne par saviem greekiem.Tarakaani arii ljoti labi teelo un izliekas par darbiigam skudrinjaam.
DUST to meerglis
D
protams,ka taa ir kompromisu valdiiba un reizee notiek shaha speele.Svariigi,kaa rokaas ir valstii arii sagrabtaas bagaatiibas,tie meegina uzsaakt savas dziesmas.Ljoti svariigi ,kaa politisko kiimiju saprot sabiedriiba un ar balsoshanu pashvaldiibas un ES veeleeshanaas vareetu stiprinaat liiniju,kas veersta uz visas sabiedriibas stabilu attiistiibu, nevis uz daudzu grupu un grupinju labklaajiibu ar lielas pateereeshanas paziimeem,ko muusu ekonomika sen,kaa nevelk.Arii Andrim buutu jaanostaajaas objektiivaas logikas un iespeeju pusee,nevis turpinaat duljkjot uudeni un puust miglu.Man liekas,ka izpratne vinjam ir,bet nevar paarvareet savu ego un autoritaarismu un veel kljuut iespaidojamam no oligarhu spalvainajaam rokaam.Veesture vinju nooveertees pozetiivaak,kad arii vinjsh uzsaaktu politisku ciinju pret garnadziem un naudas nesaimniecisku teereeshanu.Andrim ir jaariikojaas,ja negrib atrasties izgaaztuvee ,kopaa ar liidziigiem Andrejiem.
Skudra
S
Skudras likvidējam,bet Tarakāni turpina dzīvot.
mērglis
m
loģisks secinaajums , kas ir Jaunsleinis : Andris ir normaals džeks , kurš visus otraas briivavalsts laikaa pavadiijis šajaa amataa , darbs kaulus nav lauzis , neparko nebija liidz šim jaauztraucas , teju 20 gadu pagaajuši , laimiigi buutu sasniegtas vecumdienas , bet te , bums , reforma , kriize , viss sagriežas kaajaam gaisaa ,formaali( oficiaali) vara kliķei( teepistu radiitajai ar Kalviiti augšgalaa) izkriit no rokaam, gribot negribot kučiera vieta uz bukas jaaatdod citam , protams aizmuguriski tiek sheemota varas satureešana savaa kontrolee , tas ir vecaas kliķes partiju īipašnieku rokaas , laiciigi tika sagatavota pašvaldiibu reforma , kura nekaadi nav domaata valsts intereseem , tas redzams tuuliit peec taas pasludinaašanas , ka vara jaapaarņem stipro pašvaldiibu rokaas ,koncentreejot to jau sešos apriņķos , kuros vietvalžus ieveeleetu balsojot no novadiem , protams paarsvaru cer guut vecaa kliķe , tagad Jums saprotama Jaunsleiņa riiciiba , kura veersta pret valdiibas centieniem glaabt staavokli valstii , Andris ir sapratis , ja nepuutiis viņu meldiņaa tad viņu izspļaus politikas meeslainee , taadeejaadi ir ceriibas saglabaat savu iesildiito seedekli vismaz veelvienu sasukumu un tad kaut pluudi , buus sev nodrošinaajis vecumdienas peec minimaalaas prograamas , labaakajaa gadiijumaa , ja viss notiks peec šo varaskaaro partiju iipašnieku scenaarija , var ietraapiit smukaa amataa , apmeeram kaa tagad Kalviitis , saveejos neuzmet bet iekaarto ..., šeit pilniigi bezspeeciiga ir JL komanda, faktiskaa vara nebuut nav viņu rokaas , bez vecaas kliķes te nekas nenotiek! ... ceru ka sapraataat , tiekuriem tas nebija skaoidrs , tiem kuri te veļ mucas uz jauno laiku , tas ir uzdevums un viņi straadaa peec zinaamo personu noraadiijuma...
DUST
D
kameer nav ekonomikas,razhoshanas,eksporta,ir jaatsakaas no lielaam algaam,greznaam piliim,lepnaam,jaunaakaas paaudzes limoziiniem.
to redz kā
t
Kas tad Kalvitis Tev kāds sievas piegulētājs, ka vienmēr pret. Vinš starp citu ir vēlšanu uzvarētājs un jēlīši ir zaudētāji- ko vini meklē valdibā? Absolūti nezinoši! Ieraudzīja kur ielīduši - pekšni apmulsa. Tulkiem kauns klausities ko saka SVF.
lala
l
laikam kaut kādu pašvaldību vadītāji vēl nav apjautuši, ka NAUDAS NAV... nekas, pēc 20 dienām būs svf atteikums dot naudu, tad arī pamodīsies un 2 nedēļu laikā VISU apgriezīs.
Donis7
D
Piekrītu ZZZ par visa likvidēšanu! Tik tiešām - likvidēt ir viegli (brīžiem pat ļoti nepārdomāti vai savtīgās interesēs), bet vai tas atrisinās milzīgās finansiālās problēmas? Nē, jo ietaupījums būs īslaicīgs! Bet kā mēs atdosim parādu SVF? No kā? Kur ņemsim līdzekļus? Mums tos nav kur ņemt, jo ražošana un lauksaimniecība ir praktiski iznīcinātas nozares! Un to saprot arī SVF, tāpēc naudu mums joprojām nedod. Viņi gaida radikālas pārmaiņas nevis visu nozaru/institūciju likvidēšanu. Vai mums ir plāns, kur iegūt līdzekļus? Tāda nav! Kupi-prodai šeit nepalīdzēs! Un tas ir tik nekaunīgi samazināt algas skolotājiem, bet pēc tam mēģināt visu atbildību uzgrūst pašvaldībām! Visu laiku samazinot finansējumu un atlaižot cilvēkus mēs iegūstam tūkstošiem bezdarbnieku! Vai valdība par to domā? Nē, viņi tikai likvidē vienu iestādi pēc otras, tā vietā, lai radītu jaunas darba vietas! Ko darīt šiem bez darba palikušajiem simtiem tūkstošiem? Ko?!?
DUST to birkim
D
skolotaaji zina ka 1.septembrii saaksies skola un liela pedagogu atlaishana nedraud,bet Birkam kaa caurkritrusham politikim darbs Riigas domee buus jaatstaaji,jo ljoti netiiri un nekompetenti straadaajis
IZD
I
1. atteelaa Jaunsleinis izskataas it kaa kaads vinjam sagraabis aiz p......m.
IZD
I
Tagad tauta arvien vairaak uzzinaas,kas par iestaadiijumu ir latvijas pashvaldiibu savieniiba un kas par putnu ir Jaunsleinis un cik viniem iisteniibaa interesee sabiedriibas probleemas.
Ak - ZZZ!!!
A
Vai tad to grūti saprast, kāpēc Kalvīti ielika šajā krēslā?! JL spēki vienkārši ir par vājiem, lai uzreiz tiktu galā resnajiem badakāšiem.Gan jau!
ZZZ
Z
Tas nebija konkreeti domaats Jums, bet gan vispaariigi, izsakot savas domas par Juusu aizsaakto tematu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas