Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Pavļuts cer uz 15 000 jaunām darba vietām un vēlas atgriezt aizbraucējus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Muļkis
M
Cerība- muļķu mierinājums
Ex
E
E ūu,atgriešanās pabalsti utt, ... mazĀK ..IRST vajag.maksājiet tiem kas vēl te turas,ne drāžat par visu kas ienāk prātā.Āksti tādi,nākamā ziemā puse latvijas būs parādos par siltumu,utt.Ekonomika viņam te atlabst,nevienā t.s. krīzē iepriekš nav bijis tik sūdīgi kā šajā izaugsmes periodā.Nekas te netiek darīts,b...,tikai birokrātija raksta papīrus un čakarē tautu.Inovāciju ieviesēji.
TIE NAV STULBI
T
viņi neatgriezīsies barot čangaļu pabiru ēnu ekonomiku 70 % un čangaļiem pilnos cietumus nodrošināt ar televizoriem maukam telefoniem un kontrabandas narkotikām alkaholu sigaretkiem ko tirgo policisti........
X9
X
Ja stāvētu klusu ,aizietu par gudro.
Nezināmā
N
Lai cilvēki atgrieztos, vajag adekvātas algas, sabalansētus nodokļus un normālus dzīves apstākļus. Ja visa alga jāatdot lai samaksātu komunālos maksajumus, tad reāli Latvijā nevar izdzīvot, tāpēc pašlaik tā ir tukša pļāpāšana. Ja cilvēks pēc augstskolas spiests strādāt par minimālo algu, tad piedodiet.... Brauca un brauks...! Arzemēs tas ir 4-5 x vairāk pat parastam ielas strādniekam, tāpēc lai kāds patriots es būtu es te ,piedodiet, nevaru izdzīvot! un tā ir 90% cilvēkiem.
Pauluts
P
Lūk piedāvājums katram kas atgriezīsies: Iepriekšējās kredītvēstures dzēšana; vienreizējā kompensācija 50000Ls komercdarbības uzsākšanai; rindu māja( no 110kv.m); bezmaksas veselības apdrošināšana; vieta pirmsskolas mācību iestādē; budžeta vieta augstskolā, kvalifikācijas celšanai un palīdzībai iekļauties darba tirgū; piemājas saimniecības uzturēšanai divi 100latu programmas dalībnieki.
Svilpe
S
Atgriezti tie aizbraucēji jau ir, atpakaļ vairs nepieaudzēsi...
Uzņēmējs
U
''Otrais solis iedzīvotāju atgūšanā varētu būt atgriešanās pabalsti, palīdzība mājokļu jautājuma risinājumā, vietas skolās un bērnudārzos, sacīja Pavļuts.'' ================================================================ Būtu sācis ar to, lai minētie labumi, vismaz minimālā apmērā, tiek nodrošināti palikušajiem, tie kas neuzmeta Valsti un uzcēla un turpina celt to ''labklājību'' par kuru tik skaisti savā grāmatā raksta V.Dombrovskis... Pauļut, Tu radīsi tās 15000 darba vietas??? Varbūt tomēr es-Uzņēmējs?!!! Es naktīs neguļu, lai uzturētu ģimeni, attīstītu Uzņēmumu un radītu tās papildus darba vietas tiem kuriem Tu tagad soli papildus pabalstus, mājas un bērnudārzus! Tajā pašā laikā es katru mēnesi Valstij maksāju vairāk kā 10000Ls nodokļos, pretī nesaņemu ne santīma(ok, saņemu 8Ls!!! bērnu pabalstu-LIELS PALDIES PAR TO PAŠU), maksāju kredītu par dzīvokli(man Valsts tādu nepiedāvāja) un 300Ls par bērna privāto bērnudārzu(Pašvaldības dārziņā vietu nav)!!! Varbūt tomēr sākam ar to, ka apturam to aizbraucēju plūsmu, kas joprojām pamet Latviju? Ja tie kas aizbrauca sapratīs, ka palicējiem klājas labi, tad paši atgriezīsies! Nemēģiniet nopirkt cilvēku lojalitāti un patriotismu pret Valsti, tas nav iespējams, jo ja viņiem tādas īpašības būtu, tad viņi nekur nebūtu jāatvilina, viņi joprojām dzīvotu Latvijā!!! Bet nu ja godīgi, tad man jau arī rokas sāk nolaisties, likās, ka Pavļuts +/- sakarīgs, bet nu arī par viņu domas mainījušās.
el
e
esmu te, tepat un bez darba. Varbūt vajadzētu padomāt par tiem, kas dzīvo Latvijā, lai mēs nebrauktu ārzemes, jo aizbraukšan ir gaīgais variants. Tās, kas aizbrauca, diez vai atbrauks.....bet tiem, kas vēl te turās ir nepieciešams atbalsts. Esmu clvēks ar augstāko izgitību, nesen pabeidzu augstskolu. Manā pilsēta darbu var atrast tikai lielveikalā un stradāt necelvēcīgos apstāķļos par 150 ls....padomajiet par mums, jauniem un talantīgiem,
!
!
Cilvēks - koģenerācijas stacijas pieslēgums. Kā bimbam teica, siltais gaiss ārā nāk vareni. :)
Pozitīvi
P
Pats galvenais, ka būs nodarbe veselai ierēdņu varzai, protams, ka arī finansējums, kuru būs lieliska iespēja sazāģēt pa politiski pareizām kabatām. Rezultāts, kārtējā muldopēdija uz 2 vai 3 simtiem lappušu, kuru ar lielu pompu noliks plauktā līdzās šādu pašu muldopēdiju blāķiem.
zombijs
z
Liekas ka ministram nav ne mazākās izpratnes kas notiek reālajā dzīvē un kā dzīvo ap 70% sabiedrības!!!! Nav jau vēlēšanas kad jāsola tas kas pat sapņos nevar notikt!
sviests ell vee
s
Bet no kurienes vinam lai rastos sii sapratne?? Vins tacu visu mūžu nodarbojies ar muuziku!! Tad piestradajis KM par padomnieku un hops- ekonomikas ministrs! Sviests kaut kaads! Ekonomiku mums kuuree tipa kordirigents. Ko ta lai briinaas.
  • 0
  • 0
Rasmuss
R
Lielākā daļa ir aizbraukuši, lai varētu tur pelnīt un atdot kredītus slepkavnieciskajām zviedru bankām. Atrisiniet jautājumu par kredītu dzēšanu, par "atslēgas nodošanas" principa ieviešanu, un daudzi simti cilvēku atgriezīsies.
Kārtejais sviests
K
"jāizmanto iespējas kāpināt produktivitāti... nepieciešams izmantot jau esošos cilvēkresursus,..." Nu tad kāpinat taču!!! Izmantojiet!! "ministrs iecerējis izveidot pirmo veicamo pasākumu plānu" Cik vins jau ilgi pie varas? Apsveicami- vinam jau ir iecere uz plānu!! "patlaban nav zināms, kādu specialitāšu cilvēki no Latvijas aizbraukuši " Kruti! Cik gadus mums sii aizbrauceju problema pastāv? Palasi so visu ūdeni, slikti paliek. Kamer sitadi sakals plānus, tikmer bus jauna valiba un siem atkal bus ieceres uz plāniem .
pa-pļūts
p
demagoģija sit augstu vilni! _______________ jāizmanto iespējas kāpināt produktivitāti, jāatgūst savi iedzīvotāji, un tikai tad specifiskās specialitātēs varētu piesaistīt augsti kvalificētu darbaspēku no ārvalstīm, _______________ skaidrs, ka produktivitati celt nespēsiet, skaidrs, ka neviens, kas aizbraucis un iedzīvojies, neatgriezīsies - un beigās pļūtekļi varēs plātīt rociņas un teikt - mēs gribējām - mums nesanāca, tāpēc jāieved darba spēks no baltkrievijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas