Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pavļuts: Latvijas galvenā problēma ir vecās paaudzes politiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
No ASV
N
Latvijas galvenaa problema ir ka atrodas padaudz kriev iedzivotaji kas nevelas runat latvisk, negrib assimileties un iet uz nesapratam gajien ar nepieklajigam plakatam pret valstu kur vini dzivo. Acim rezot grib reekot Latvija savu tautu -- nemot labum no Latviju bet Uzspiest uz latvieshiem krievu valodu lai latviesh nespej atgriezties no Londonas un atrast Riga darbu ja neruna krievisk. Otra liela problema -- ka politiki un bizness cilvek zag no valst. Katrai paaudzei ir sava vertiba un sava gudriba.
teo
t
Vecie ,jaunie !!! Ne tā ir problēma. Problēma ir iedoma ,ka politiķi var kaut ko risināt. Tukši muldēt .lūk Pavļuta nākotne. Risina kapitāls . Un ja tā Latvijā nav kā nacionāla parādība ,tad te sagaidāma dažādu kaimiņu rosīšanās un ņirdzīgs smīns par vietējiem "dumjajiem". Kad beidzot šie "jaunpartijnieki" sapratīs,ka politiķis bez kapitāla ir tikai kalps.
šis āzis
š
pat nejedz-kāda ir lielākā problēma valstī: Viņam vecums esot problēma,ne zagšana ko pats piekopa būdams ministrs....Un tāds atkal lien tautai priekšā...Nu traki gan!
Ludis
L
Jaunā paaudze sēž uz māģijas galdauta un gaida picu mutē ielidojam.
bet
b
aicinot pret veciem cilvēkiem Pavļuts pārkāpj ES Cilvēku tiesību hartu, jo sāk diskriminēt cilvēkus pēc gadu skaita....
Neslāvs
N
Latvijas galvenā problēma ir jaunās paaudzes okupanti !
jums taisnība!
j
Piekrītu! Radikālie musulmaņi, kuru ievešanu aktīvi propagandē Pavļuts, Par un Vienotība, ir agresīvi noskaņoti pret latviešu kultūru.
  • 10
  • 3
Neslāvs
N
Draudziņ, jaunie okupanti, potenciālie latviešu slepkavas, tiek audzināti 'ruskojaičnajās' ģimenēs un apstulbināti okupantu skolās un TV kastēs. Cilvēki bez dzimtenes, bez kultūras un izglītības, bet ar iedzimtu naidu pret visu latvisko...
  • 9
  • 4
jums taisnība!
j
Jāpiekrīt. Vienotība, mēs Par! un citi Vienotības kloni aktīvi un agresīvi propagandē "bēgļu" invāziju,kas būtībā ir nekas cits, kā jauna okupācija. Šie jaunie okupanti, tāpat kā viņu politiskais jumts Vienotības un tās klonu izskatā, ir galvenā Latvijas problēma.
  • 9
  • 3
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Pavļut , tu esi pamuļķīs vai tikai izliecies par tādu ?
LIBERTĀRIETIS
L
Получив в Москве по жопе, Полон пессимизма, Снова бродит по Европе Призрак коммунизма. http://guberman.lib.ru/stat_5/evr.htm Еврей в России больше, чем поэт .................................................................... В моём шкафу ни одного романа, И в личной жизни их всё чаще нет, Но есть четырёхтомник Губермана И это неплохой эквивалент.
Libertārietis
L
''jaunie politiskie spēki "" kas izlīda uz pašvaldību velēšanam ir lielākā nelaime --- par Posts Latvijai , LABIEM LATVIEŠIEM UN VIŅU GUDRAJIEMJ BĒRNIEM IR KĻUVUŠI ''parlatvieši'' ŗeģionāļi""' ""jaunie un debīlie konsrervatīvie'' '' klauns Kaimiņš &Co "" - pat NA biedru runas iederētos iederētos kādā boļševiku un žīdu komisāru sasauktā mītiņā -- ""debīlie nacionālisti"".... Viss politiskais spektrs smird pēc visžīdiskākajiem boļsevikiem un nacionaslsociālistiem -- Komunisma RĒGA smirdoņa naturāli ieļauno -- Ne velti pie Hitlera nonāca līdz holokostam un Staļina žīdu boļševikus izšāva un nacionālistus par tautas ienaidniekiem atziņa ... Ne velti Makrons paziņoja ka nacionālistu politika sāk atadinat pilsoņkaru -- visas Eiropas problēma ne pirmo reizi ir debilie sociālisti un nacionālisti .
... <mērka
.
Ja tu visos redzi mērkaķus, vai pats tāds neesi?
  • 3
  • 2
Ludis
L
Tiem kuri saprot angļu valodu. . . https://www.youtube.com/watch?v=dGowW92vshg , , , par pilsētnieku diktatūras pirmsākumiem Londonā.
kliumpa
k
Pavluts sajucis laikam :)
Ludis
L
Kad Pavļuks un troļļi ievēros, ka cilvēki audzināti laukos, Latvijas tradicionālā vide, un pilsētās, atšķiras viena no otras kā diena un nakts? Pirmā dzīvo tuvu pie dabas un Dieva, otrā ir virtuāla, mākslīgi radīta un bezdievīga. Lauku cilvēki viens no otra maz atšķīrās, jauns vai vecs, katram pilsētniekam sava mode un ar kaimiņiem reti kāds sakars. Pavļuks ir 100% iedomīgs un blēdīgs pilsētnieks. Nav no viņa neko ko cerēt..
kaķis
k
Balsošu par šo partiju, bet tikai Latvijas Attīstībai dēļ. Viņu uznāciens uz skatuves katrā ziņā pierādīja, cik patiesībā konservatīva ir Latvijas sabiedrība.
Hmm
H
Citāts: "Pavļuts: Latvijas galvenā problēma ir vecās paaudzes politiķi." Nē, Latvijas galvenā problēma ir JAUNĀS paaudzes politiķi. Vecā paaudze ir tāda, kāda tā ir, tur neko nevar iesākt. Sliktākais ir tas, ka jaunās paaudzes politiķi ir vēl sliktāki par vecajiem. Tas jau ir bēdīgi. Viņiem taču bija iespēja, viņi nenāk no padomju laikmeta, bet nekā. Pavļuta līmeņa viduvējības.
Buks
B
Nu Latvijā visas partijas ir kreisās (ko lieliski var redzēt no programmu pamatnostādnēm, kur dominē saukļi par valsts gādību un sociālo palīdzību), t.i. sociālistiskas. Tikai daļa ir vienkārši sociālistiskas, bet daļa - nacionāli sociālistiskas. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas