Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Pavļuts: Tuvāko nedēļu laikā skaidrāk būs redzami iespējamie risinājumi Liepājas metalurga finanšu problēmām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Naiks Bleiks
N
Pavļuts ēd savas kakas - Metalurga īpašnieku shēmas ar valsts garantijām valsts amatpersonu izsniegtos kredītus piesegs ar tarifu paaugstināšanu iedzīvotājiem, tostarp kā aizsegu kārtējām rebēm piemērojot iedzīvotājiem iespēju izvēlēties elektrības piegādājus. Uz veselībām, Pavļuta kungs!
Kā tad
K
Kādi risnājumi???Ja Liepājas Metalurgs var uzturēt vairākas hokeja un futbola komandas,tad jau tik slikti nemaz nav.Jeb visas šīs uzņēmuma īpašnieku izpriecas būs jāapmaksā iedzīvotājiem?Otru tkpat bezjēdzīgu "komersantu"kā airBaltic valsts budžets neizturēs.
ha
h
„Galvojumu līgumu darbības laikā AS Liepājas metalurgs saskaņā ar Galvojumu apkalpošanas un uzraudzības līgumu regulāri sniedz Finanšu ministrijā bilanci, peļņas vai zaudējumu aprēķinu, naudas plūsmas pārskatus, vismaz vienu reizi sešos mēnešos Aizdevēja noteiktu aktuālu Aizņēmēja reitingu, katru gadu līdz 31.jūlijam zvērināta revidenta pārbaudītu gada pārskatu, līdz katra gada 31.jūlijam zvērināta revidenta slēdzienu par iepriekšējā gada finansiālo darbību un aizdevumu līdzekļu izmantošanu un atmaksu,” veiktos uzraudzības pasākumus aprakstījis finanšu ministrs. Kā izriet no vēstules, ne Finanšu ministrija, ne kāda cita valsts institūcija nav veikusi nekādu citu uzņēmuma saimnieciskās darbības uzraudzību un analīzi, kā arī nav mēģinājusi uz valsts institūciju rīcībā esošās apjomīgās informācijas pamata izdarīt kādas praktiskas prognozes. Faktiski nekāda nopietna uzraudzība nav notikusi.
OlinsBolins
O
jautājums Dienai - kāpēc tiek piesaukta "zaļā komponente", ja, šķiet, teju 80% no obligātā iepirkuma komponentes veido norēķini par Krievijas fosilās gāzes dedzināšanu valsts teju monopolista Latvenergo TECu kurtuvēs? kas tur zaļš? krievu gāzinieku otkati mūsu politiskajiem bāleliņiem?
Okei!
O
Kapec gan valstij jaglabj sis uznemums,kurs nav valsts uznemums-visi akciju turetaji ir miljonari!!!Tirais arprats,ko ta musu valdiba dara!Lai glabtu tas nedaudzas darba vietas?Kad nabagi jaglabj,tur neviens Pavluts,ne Vinkele neskries darba vizite.Vienotibu ziepes........!
bs
b
Kāda jēga glābt nabagus,ja tie neko nav spējīgi ziedot partijām?
  • 0
  • 0
5.gads
5
Vai vel grudis naudu uznemumaa, kura vadiba sev panem algaa 170 tukstosus menesii un rupnicas administresanai 5 miljonus????
lauku vecis
l
Kāda vella pēc valstij jāstutē privāts uzņēmums? Vai mums vajag otru "Parex" ar visām no tā izrietošām sekām?
Vārds
V
Nacionalizācija būtu pareizākais ceļš. Protams, ja te vēl kautkas atlicis no valsts.
  • 2
  • 0
Andris
A
Pareks neko neražoja un izsaimniekoja noguldītāju naudu.Pārņemot Pareks valsts pārņēma parādus,Metalurgā ir ieguldīti līdzekļi jaunās dārgās iekārtās,kuras tehnoloģiski nevar apturēt,tas ir Latvijas eksports.
  • 2
  • 1
nu
n
palīdziet ar padomu. Naudas mums nav. Par elektrību vai nu maksājam visi vai neviens. Konkurencei jābūt godīgai. Tas tiesa, sportam šķiežam kā miljonāri. Kurš nabags tur sporta zirgus?
Ka tad
K
Varbūt vispirms atteikties no futbola un hokeja komandām un kosmiskām vadības algām,jebšu tās arī jāapmaksā būs nodokļu maksātājiem,kā airBaltic?
zvirbulēns
z
Te vairs i nav ko gaidīt, Repši pie Kalnmeijera ar visu toreizējo valdību! 60 milj. uzdāvināt vienam privātam kantorim, nu piedodiet un atvainojiet! :)
Prasts jautājiens
P
Kāpēc LM līkdeguņi negrib ieguldīt SAVĀ biznesā tos miljonus, kurus savā laikā ir tur arī nopelnījuši???
  • 4
  • 0
Kaparšmitēns
K
Kas Latvijai, uz visa tā fona, kas notiek, ir 60 ļim???
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas