Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Pēc sarunām ar SVF un EK aizvien nav skaidrs, par cik vēl samazinās izdevumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senecaut Peter
S
Esmu Senecaut Pēteris, es esmu finanšu virsnieks, es dot aizdevumus, lai indivīds un sabiedrība, biznesa un personiskām vajadzībām, sazinieties ar mani, ja jums ir nepieciešama jebkāda veida aizdevumu. Es padarīt kredītus plašai sabiedrībai ir 2% procentu likmi. Sazinieties ar mani [email protected]
aa
a
tik neprosionalus vadonus vel ilgi nevaru acereties.
Econ
E
Bet, runājot nopietni par šo tēmu, mana informācija ir no personām, kas ar jūru, ostām un to darbību ir bijuši saistīti visu mūžu un arī pašreiz ir, bet raksturo pašreizējo Rīgas Ostu kā korupcijas un nevajadzīgas birokrātijas pūzni, jo visur citur pasaulē nav jāgaida n-stundas, lai tiktu sakārtoti dokumenti, izdabājot bez maz vai katrai tur strādājošo "vēlmei", "iegribai" un pat "kaprīzei" (iepriekšējos gados situācija šajā jomā Rīgas Ostā vienkārši bija nenormāla), tas parasti normālās valstīs tiek izdarīts automātiski, un iesaistīts ir ārkārtīgi mazs cilvēku skaits. Ja vajag populārzinātniskā veidā, tad Latvijas televīzijā tiek rādīti kaut kādi vāciešu seriāli, kuros darbība mēdz notikt ostās, tad apskatieties, cik cilvēkus Jūs tur saskatiet un vai tomēr nav tā, ka viss tiek vadīts no kādas vadības pults un n-tie tūkstoši nav nodarbināti.
Econ
E
Rīga nav salīdzināma ar Roterdamu un nekad nebūs, lai ko arī Šlesers sola, jo vienkārši Rīgas izvietojums nav tāds. Rīga ir jāsalīdzina ar līdzīga lieluma ostām.
[email protected]
h
aizvien nav skaidrs, par cik vēl samazinās izdevumus ------------------------------------- Kad paies vēlēšanas, tad arī uzzināsim.
īsi un skaidri
ī
Labrīt! Tiekamies vēlēšanu iecirkņos! BALSOJAM PAR LABĀKU NĀKOTNI. ES PAR JAUNO LAIKU.
Piemineklis
P
Re, kur pieminekļi gāžas! Nu tad sāksim to mazināšanu ar Dambju Jurkas kantori. Tik birokrātisku, korumpētu, neprofesionālu un bezzobainu iestādi jau nu tautai nebūtu jāuztur.
kāmis
k
muldēt vajag ar prātu. joka pēc ielīdu lielas eiropas ostas lapā. zini cik cilvēku nodarbina rotterdamas osta? 86531.
Econ
E
Ko lai saka - Jūsu iespējamā gatavība balsot par manis jaundibinātu partiju, protams, glaimo, ņemot vērā, ka nemaz neziniet, kas esmu, bet tiešām nav ne jausmas par tiem 5. Paldies par diskusiju.
jautājums
j
Padomājiet ! Ja apsolieties neuzkārties uz tiem Āfrikas brālēniem, es nopietni izskatīšu iespēju balsot par Jūsu jaundibināto partiju nākamajās vēlēšanās. Ja tur, protams, nebūs Jaunupa... Nu jau ....Ar Jūsu informētības līmeni ...un nav ne jausmas ...Ko nu laužaties!
Econ
E
Jo citādi Jūs nevarētu pateikt kaut ko par 5 cilvēkiem (man gan nav ne jausmas, ko Jūs ar to domājiet), bez tam tik pārliecinoši. Es arī vēl nevaru apgalvot, ka zinu, par ko rīt balsošu, bez maz vai jāsāk domāt par savas partijas veidošanu uz nākamajām vēlēšanām, pat nosaukums jau padomā.
jautājums
j
Piesakaties ! Esat pelnījis !
jautājums
j
Jā? Un tieši kurai ? Man principiāli riebjās visas mūsu politiskās partijas ! Bet ir atsevišķi cilvēki dažādās partijās, kurus es atzinīgi vērtēju. Bet vispār es vienmēr esmu latviešu pusē... Man galīgi nav ilūziju par LSDSP, bet EP vēlēšanās es atbalstīšu Ati Lejiņu. Jo cienu ! Bet par pašvaldībām joprojām neesmu izlēmis. Nobalsošu, protams, jo Georga bantes, bet pēc tam rokas mazgāšu... Ak, tad kas tie 5... Un Jūs starp tiem neesat...Nu neesat un neesat !
Econ
E
Bet ja Jūs tā uzstājiet, varbūt man JL vajadzētu pieteikties par goda biedru, ja jau sanāk, ka es te neapzināti it kā viņu idejas izplatu, spriežot pēc Jūsu komentāriem, pat visai pārliecinoši.
izbijis valsts patriots
i
Par pārējo pagaidīsim ,atpūtīsimies,pēc vēlēšanam var būt visāsi brīnumi. Novēlu visiem priecīgi novēlēt ,bet pēc tam jau apspriedīsim tos brīnumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas