Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Pēc TP likvidācijas Silva Golde iestājas Liepājas partijā

Liepājas mēra Ulda Seska vietniece, bijusī Tautas partijas biedre Silva Golde iestājusies Liepājas partijā, aģentūrai BNS apstiprināja Liepājas partijas biroja vadītāja Dace Gruntmane.

Golde Liepājas partijā uzņemta sestdien.

Seska vadīto partiju papildinājuši vēl pieci jauni biedri - Ivars Krastiņš, Zigurds Kirhners, Dzintra Litavniece, Valentīna Štane un Aldis Zaķis.

Sesks rosinājis klātesošos izteikt savas vēlmes un sapņus, savu redzējumu par turpmāk darāmo pilsētas un liepājnieku labā. Pēc Gruntmans teiktā, partijas biedri mudinājuši attīstīt ideju par Liepāju kā kūrorta pilsētu, zaļu pilsētu, kura varētu būt kā flagmanis elektromobiļu ieviešanā valstī, pilsētu, kura piedāvātu unikālas mācību un zinātniskās pētniecības programmas, kā arī iedibināt balvas par izgudrojumiem.

Par pašu svarīgāko uzdevumu partijas biedri izvirzījuši izglītības kvalitātes uzlabošanu pilsētā visos līmeņos, lai piesaistītu pilsētai jauniešus, rastos jauni biznesa projekti un darba vietas.

Tāpat Liepājas partijas biedri uzskata, ka jāturpina labiekārtot un modernizēt skolas, bērnudārzi, sporta un rotaļu laukumi, jādomā kā slāpēt Liepājas Metalurga elektrokrāšņu darbības laikā paaugstināto trokšņu līmeni, Liepājas simfoniskajam orķestrim jāiegādājas kvalitatīvs flīģelis un jāatjauno strūklaka pilsētas centrā.

Daudzas idejas tuvākajā laikā tiks izdiskutētas gan partijas biedru vidū, gan aicinot diskusijai pievienoties ikvienu liepājnieku, skaidroja Liepājas partijas biroja vadītāja.

Liepājas partiju nodibināja 2004.gada 14.decembrī. Tajā pašlaik apvienojušies vairāk nekā 300 biedru. 2009.gadā partija atkārtoti uzvarēja Liepājas pašvaldības vēlēšanās, iegūstot sešas vietas pilsētas domē.

Pagājušogad Liepājas partija noslēdza sadarbības līgumu ar ZZS.

No ZZS kandidātu saraksta 11.Saeimā ievēlēta Liepājas partijas pārstāve Aija Barča.

Jau vēstīts, ka TP ir uzsākusi likvidācijas procesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas