Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Pensijas neaiztiks, par pabalstiem un algām vēl diskutē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
Kā tādi bezkaulaini un debili tiek pie varas?
Revolucionars
R
breta » Revolucionars 16:41 Es arī par to, ka vairāk jādomā par nenodrošinātākajiem. Bet ja jaunkundze ir radījusi darba vietas? Kā tad ar sabiedrības labumu? Nav tik viennozīmīgi... ========================== Nē tas ir viennozīmīgi ar izņēmumiem. Tikpat labi viņa var strādat Igaunija,Somija un tur radīt darba vietas bet pilsoņus kurs katrs nevar radīt un no ta atkarīga arī mūsu pensiju sistēma kad nebūs kas maksā nodokļus.Tapēc neparprotami valstij ir jastimulē ģimeņu rašanās 20-30 gadu vecumā un jaatbalsta tās materiali ja nav pietiekoša iztika.
Jā,jā
J
Es domāju lielas domas, Kur tie kungi naudu ņēma? Ne tie ara,ne ecēja, Ne stādīja apinīšus...
:):):)
:
nu ja būs pavisam traki aicināsim Vairu un ar dziesmiņu par saulīti iesim latvju tauta uz Briseli,eiropu uz to laimes zemi pa kuru tik aizrautīgi mums stāstija,bet aizmirsās pateikt,pa kādu cenu tas būs-nu tad lai uztur mūs tur......
V
V
Kā jau ierasts- absolūti nekāda plāna tautsaimniecības attīstībai, griezt algas, pabalstus, vienlaicīgi ceļot nodokļus, noteikti būs jāsamazina minimālā alga, jo pēc turpmākajiem griezieniem, parastajai mērķauditorijai- skolotājiem, policistiem, sīkajiem ierēdņiem un t.t. Ls 180 uz papīra vairs nesanāks!
breta
b
Es arī par to, ka vairāk jādomā par nenodrošinātākajiem. Bet ja jaunkundze ir radījusi darba vietas? Kā tad ar sabiedrības labumu? Nav tik viennozīmīgi...
artūrs
a
Lai izdodas pat ar tiem kretīniem SVF. Būs grūti, bet jāmēģina... Vairāk komunicēt, skaidrot un sabiedrība jūs sapratīs!
HA
H
Jamazina lielas , neobjektivi uzpustas pensijas un lielajam algam - progresivo nodokli ! Pensijas - ne augstakas par 200 LS ! Nevar jau lielako tautas dalu atstat bez elementariem iztikas lidzekliem !!!! Vai tiesam tas politikiem tik gruti saprotams ?????
Terorists
T
Nu redz pabalstu un algu apcirpšana atkal kaitēs šim pašam vārgajam valsts budžetam. Nesaņemot normālu algu pingvīns nevar noreiķināties par kom.pakalp..Bužets cietējs Nesaņemot algu pingvīni vairs neiet uz bodi-cieš bužets. Nu redz viens ķēdes posms velk līdz citu ķēdes posmu utt. Un ja nav naudas valsts kasē tad nevar atdot valsts parādus uz ko mūsu gaišgalvji ir kāri un atlkal Rietumu naudas maisi šiem prātīniem un fizjanomijām netic. Un kā tad lai mūsu politikāņi iemanto cieņu ,ja ir neēgas.NEKĀDI.
Bomzis Vamzis
B
Pensijas negriezīšot?! Labi. Bet dzīvajiem pensionāriem ir viens netikums - viņi vēl dzīvo un dzīvo mājokļos. Par ko savukārt JL (Dombrovskis un Repše) jau ir piekritis SVF ieviest jaunu nodokli - mājokļa nodokli = jāmaksā nodokli valstij par dzīvokli virs 40 kvm un par māju virs 80 kvm neatkarīgi no mājoklī mītošo skaita. Tad var iedomāties padomju laika un cienījamāka laika pensionārus, kuri dzīvo savos dzīvokļos un viņiem tagad dēļ JL apņemšanās jāmaksā būs redziet MĀJOKĻA NODOKLIS. Šis nodoklis man atgādina itāļu komunista bērnu grāmatiņu "Sīpoliņa piedzīvojumi"., kurā, ja nekļūdos Ķiplociņam, kurš visu mūžu krājis ķieģelīšus un dēlīšus, beidzot ir izdevies uzbūvēt savu mājokli - mājiņu. Tad atnāk 3 resnie buržuji ar poličiem (mūsu gadījumā VID) un Ķiplociņu visiem spēkiem izliek no šīs mājiņas. Var jau JL tēlot labos pret pensionāriem, bet JL jau akceptētais mājokļa nodoklis ir sitiens pa tiem pašiem pensionāriem, kurus tagad Latvijas Valsts par mājokļa nodokļa nenomaksu, vienkārši izmetīs nosprāgšanai uz ielas. Lūk kāda ir JL morāle. Domāju, ka koalīcijas partijas, šai JL morālei piekritīs
Daina-pensionare
D
Kārtējie meli. Fui !
ron
r
Galvenais ir tas, ka jūs esat neatkarīgi no PSRS un varat brīvi dziedāt un dejot !
Sātans
S
nekas labs nav sagaidāms, cerams ka PVN nebūs japaaugstina uz 23% tad būs LIELS vāks
Pipo
P
Ierēdņu pūžņi. Vakar nejauši papētiju SM un LVC telefonu grāmatu. Interesants , bagātīgs izziņu avots. Secinājums viens, uz katru ceļu uzturētāju grēderi, viens ierēdnis, pie kam, ar telefonu, E-pasta adresi, transportu un pieņemamu algu.
PETERIS
P
PALDIES ! Beidzot kut kas tiesam izglitojoss !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamgad reorganizēs Nacionālo veselības dienestu

Veselības ministrija (VM) iecerējusi no 2025.gada 1.janvāra reorganizēt Nacionālo veselības dienestu (NVD), nododot e-veselības politikas īstenošanu un ar to saistīto uzdevumu veikšanu SIA Lielstraupe...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas