Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Pērn vislabāk apmaksātākais rektors bijis Auziņš - no LU saņemti 69 800 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
deklarāciju lielmeistars
d
interesanti, cik rektors ar 60 000 algu mēnesī maksā LU par dzīvokli, kas deklarācijā rādās kā "nodots lietošanā"... Vai varbūt LU rektoram kā tādam Valsts prezidentam pienākas dienesta dzīvoklis, kamēr teorētiski strādā un, kas zina, pēc dienesta beigām - arī savs kaktiņš kādā no LU nekustamajiem īpašumiem? To nudien būtu interesanti uzzināt...
students
s
Steidzami ievēlēt Brikši!
šimpanze
š
Kur lai viens normāls cilvēks liek šitādu naudu? Vienīgi nenormāls jeb psihopāts var izfantazēt, ko darīt ar šito piķi. Secinājums: Auziņa k- gs ir jāliek zem lupas, kas viņam galvā, jo negribētos, ka LU "vada" psihs, kaut tas ir pilnīgi normāli, vadoties pēc mūsdienu ētikas kritērijiem. Bet- vai "mūsdienas" ir atskaites punkts. Atbilde- nav........... Vīzija ir punkts. Bet ar to vīziju LV tā pašvakāk ! ! !
Kaksis
K
Nu kas tas ir , ja LU rektors MĒNESĪ saņem 5 819 Ls. Ministru preizdents V.Dombrovskis, kuram jāatbild par visu Latviju, saņem - 1 809 Ls mēnesī! Tas patiešām nav samērīgi! Tātad auziņš ir ļoti negodīgs cilvēks! Lūk, tāda mums ir tā saucamā inteliģence!
Tuvāk patiesībai
T
Pērn ievērojamākais atalgojums bijis Latvijas Universitātes (LU) rektoram Mārcim Auziņam. Viņa deklarācijā minēts, ka no LU pērn saņemti 69 833,76 lati, kas ir par aptuveni 4000 latu vairāk nekā iepriekš. --------------------------- Tas saucas, ka "TRŪKST līdzekļu izglītībai", vai ne?
Janis
J
Domāju, laiks jaunam rektoram!
Sīmanis
S
Asociētā profesora alga ar palielinātu slodzi ir ap 445 lati "uz rokas". Par to jādodas auditorijā, jālabo studentu darbi, jāvada maģistra darbi, doktora darbi, jāraksta lērums publikāciju, jāuzstājas neskaitāmās konferencēs. Tā, lūk!
Z
Z
Tavs koments ir vienkārši cinisks. Daudzi augsta līmeņa profesionāļi ar doktora grādiem, kas vēl turklāt pēdējā desmitgadē iegūti Vācijā, Francija, ASV, citur, saņem kā docenti vai asoc. profesori apkopējas cienīgu atalgojumu. Par to kauns visai Latvijas akadēmiskajai saimei, ka tiek pieļauta šāda mācībspēku apzagšana un darīts viss, lai cilvēki no LU ietu prom. Ja vēl paskaitītu, cik gadā saņem visādi Peiči, Krūmiņi, kancleri, direktori, apakšdirektori, Stoņi un cita administratīvā aparāta liekēži, tad mati slietos stāvus. Tā kā Tu pats nomazgā gan savu muti, gan savas netīrās roķeles, pie kurām arī pielipuši savi tūkstoši par muldēšanu kādā no LU departamentu kabinetiem.
brr
b
Studenti samaksā!
CIETI!
C
Kuri ir tie auni, kas taisās šamējo ierāvēju un blefotāju vēlēt vēlreiz!? Vienotībai pielīdējs.
lux
l
Bet kas lektoram traucē kļūtpar doktoru un izcilu pētnieku. Vai nav vienreiz apnikusi naudas skaitīšana otra kabatā. Ni bet vieglāk jau ir otru apriet, nevis pašam rūpēties par savu algu.
draugs
d
ja vēl viņa darbs būtu jēdzīgs, tad es vēl pievērtu acis uz šādu atalgojumu, bet zinot LU studiju kvalitāti....
īru kafija
ī
nu tad viņi lai arī makā
jumors
j
Auziņu par vienīgo autoritāti uzskata ārzemju studenti no Latvijas- viņš vienīgais saprotot, kur sistēmā nepareizības un kā tās labojamas. Laikam jau nauda dod iespēju reizēm arī padomāt.
Q.
Q
ko viņš tādu dara?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas