Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Piebalgs: Nākamā prezidenta neievēlēšana viena kārtā liecinātu par Saeimas mazspēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pabriks
P
"Yeah well pay back is a motherf*cker"
Domātājs
D
Neviens no pretendentiem negrib maksāt otkatu !!!
Kā lai nebūtu mazspējīga?
K
Kā valdības ministri,tā Saeimas deputātu vairākums,kas balso pēc īkšķa norādes, taču ir no vienām un tām pašām koalīcijas partijām! Ne jau tauta viņus izvirza!
ABC>>
A
Esmu noilgojies pēc tāda diktatora kā Kārlis Ulmanis un Huans Perons!
Ilmārs
I
Par Saeimas mazspēju liecina jau 75 eiro neapliekamis minimums!
Šalle
Š
Neskaitot pseidozemniekus un Puzes čigāna kalpus no ZZS, sekojoši skribenti veiks atklātu kaitniecību pret valsti un balsos par Vējoni - Solvita Āboltiņa, Edvards Smiltēns, Kārlis Šadurskis, Hosams Abu Meri, Aldis Adamovičs, Inesis Boķis, Janīna Kursīte, Vilnis Ķirsis, Ainars Latkovskis, Romualds Ražuks, Juris Šulcs, Jānis Upenieks, Viktors Valainis. K a u n s !!!
monitors
m
Hosamam ir piedodami nebalsot par E.Levitu. Viņš ir no Libānas. Domāju, ka sīkāki komentāri nav vajadzīgi.
  • 0
  • 0
lux - prosts
l
Vai tad kāds domā vēlēšanās? ja tā būtu, tad ne tāda Kaimiņa, ne Sudrabas ne viņiem līdzīgo Saeimā nebūtu. Paši ievēl un pēc tam gānās. Dīvaina loģika. Saeima ir sabiedrības spogulis. Par ko gan mēs brīnāmies. Bet nav jau patīkami to atzīt, tāpēc labāk daži izliekas, ka deputāti nokrituši no kādas planātas vai tāpat gluži garām ejot pieteikušies paspēlēt deputātus.
lux - prosts
l
Vai tad kāds domā vēlēšanās? ja tā būtu, tad ne tāda Kaimiņa, ne Sudrabas ne viņiem līdzīgo Saeimā nebūtu. Paši ievēl un pēc tam gānās. Dīvaina loģika. Saeima ir sabiedrības spogulis. Par ko gan mēs brīnāmies. Bet nav jau patīkami to atzīt, tāpēc labāk daži izliekas, ka deputāti nokrituši no kādas planātas vai tāpat gluži garām ejot pieteikušies paspēlēt deputātus.
Adatiņa
A
Latvijā saeima ir nespējīga ,tā ir medaļas viena puse,mūsu Valstī ir jāmaina Satversme un prezidentam jābūt lielākām tiesībām noteikt par valsti vispār,saeima ir jābūt prezidenta pakļautībā un jāstrādā valsts labā,ne tā ,kā tagad ! Prezidentam jābūt gados jaunam perspektīvam,ne pensionāram, ar laicīgu domāšanu un izglītotam, cilvēkam kurš izprot mūsu velmes un iespējas, un katrā gadījumā , kurš kopā ar tautu ir izjutis tās vajadzības ,kurš ar sirdi mīl savu tautu, nu ne jau tāds kā Levits,kurš,kad Latvijai grūti laiki aizlaidās uz ES un dzīvoja cepuri kuldam, lai dzīvo tālāk ES,a varbūt viņu taisās no turienes izmest , tad tāpēc atcerējās par mums?
aizbergs
a
Vai G. Krasts, A.Šķēle būtu slikti prezidenti! Par 5 miljr. aizņēmumu jebkurš pieskaitāms var būt par premjeru nerunājot jau par prezidentu!
Latvijas pilsonite Erna
L
Un sads mudaks, tuksu plerkstetsajs kads ir A.Piebalgs, kurs ik pa reizei kaut ko nomuld, lai par sevi atgadinatu ka vel kajas nav atstiepis , bet neko sakarigu, konkretu nepasaka, ienem ES, Eiropas Komisija atbildigu amatu (Energetikas komisars) un pat divas reizes. Piebalg, pastasti babak ko tu real zini, piemeram, kada ir tava pensija vai pabalsts kuru tu ikmenesi sanem no ES pilsoniem, par neko nedarisanu, ipasi jau redzot ES bardaku energetikas nozare?? Piebalg, ko tu dari pie Berzina un kadu tev maksa menesalgu par dienas zagla darbu? Varbut ka tu ka matematikis varetu izskaitlot tupedams prezidenta kanceleja, ka Latvijas pensionariem izdzivot ar 200-300 eiro niecigajam pensijam, lai bada nenomirtu??
Prosts
P
Paskatieties, pilsonīt, ko esat savēlējusi Saeimā un kāpēc tas tā ir, un tikai pēc tam bļaujiet uz Briseles pusi.
  • 3
  • 1
Piebalgam
P
Piebalgs pašreizējo situāciju ar diviem koalīcijas partiju izvirzītiem kandidātiem uz prezidenta amatu novērtēja kā skumju. Saki paldies Lembergam un nerunā aplinkus tipiskajā eirobirokrātu valodā, neko nepasakot, beidzot iemācies runāt tiešu valodu!
Urrrāāā
U
Toties par Saeimas daudzspēju liecina Debīlo Bauru savēlētā melīgo komūnistu, rijīgo kangarpatriotu un nācijas dižlopu varza, kura pareizā ielikteņa izvēlnē būs nekļūdīga un nelokāma. Kāds izcils hibrīdieroču arsenāls: komūnists Rumpīts, čekistusētāja Vaira, bezmugurkaula Zatlers, PSKP biedrs Bjerozkins....next...... Ieroču, kuri uzticīgi palīdzēs sarkanajiem fašistiem Pūtinam&Co sagraut naidnieku (ES/NATO) no iekšpuses.
Piebalgam
P
To ka Saima ir mazspējīga neviens nešaubas.Parejais-tuksa muldešana.
>To Igor
&
Vai to raksta kads proļetariata aizstāvis vao Piebalgs pats?
  • 1
  • 0
To Igor
T
Pareizi, Var viegli argumentet ka Lebvits ir vislabakais no sliktiem variantiem, bet tas nenozime vins ir labs. Vins tads apaligs, spalvains ,miklaina klimpa. Pec rokam var spriest Levits neko smagaku par pildspalvu nav nemis roka. ooo bet vins ir gudrs. ooo. Ta i Levita vieniga ipasiba, citadi Levits ir NULLE
  • 1
  • 4
bs
b
Ja nevar nekādi ievēlēt labāku saeimu,tad loğiskāk būtu pārskatīt noteikumus,nevis kārtējo reizi dusmoties uz likteni un Piebalgu.
  • 3
  • 2
Igors
I
Ne tikai mazspējīga Saeima – Latvijā katastrofāli trūkst valstiski domājošu cilvēku , valstvīru. Ir papilnam pašlabuma meklētāju , ierāvēju , spekulantu , augļotāju , shēmotāju un vienkārši blēžu , bet valstvīru nav. Tie nedaudzie , kas būtu cienīgi būt valsts priekšgalā ( lai piedod Freibergas kundze - viņas drosme un apņēmība nav raksturīga lielākajai daļai valstiski domājošajiem ) baidās līst tajā Latvijas purvā , kur valda augstākminēto ļautiņu diktāts un vara – ātri aplies ar mēsliem un izsviedīs.
  • 6
  • 0
Juhans
J
Piebalga kungs varētu būt labs Prezidents.
>Juhanam
&
Vienotības kalpin,dažrei der ari padomat ja ir ar ko.
  • 2
  • 2
Juhans
J
Tikai, kā varam uzzināt, kas viņam ir kungs?
  • 11
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas