Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Piedāvā jaunu ģimenes pabalsta variantu - piemaksas par diviem vai vairāk bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
folklorists
f
Karogs mastā jau plīvo, Komunisms vēl dzīvo. Daži jūtas jau brīvi, Tikai visi vēl nē. Mosties, celies un stādā! Pats sev iztiku gādā! Daudz par maz tikai pabalsts. Daudz par maz tikai kliegt.
jocke
j
bet ja ģimene nopērk divriteni visādi pabalsti jāatņem !
Jantariks un Co
J
Manās interesēs ir dažādus pabalstus kārtot. Es pats uz dekrētiem nasks. Un, labāk, arī nemaisīties nekādās oligarhu peripētijās, bet pelnīt vēlētāju punktus ar ne tik skaļiem darbiem. Tas nekas, ka tieši mūsu partejas vadībā ir uzbūvēts "latviskais tiesiskums". Galvenais, lai maksānespējas aģentūras bodīte netraucēti strādātu, kā vienmēr.
Igaunijā par trešo ir 400 euro
I
Igaunijā pabalsts par pirmo bērnu ir 50 euro, par otro bērnu ir 50 euro, bet par trešo - 400 euro. Latvijā pabalsts par pirmo bērnu ir 11 euro, par otro bērnu ir 23 euro, bet par trešo - 32 euro. Skaisti dzīvojam.
Vienotība ir pret ģimenēm ar bērnie
V
Vienotība dara visu iespējamo, lai Latvijā dzimtu mazāk bērnu, jo Vienotības mērķis ir atbrīvot Latviju imigrācijai.
rusnacisti idiotšovo
r
Sāc dara laikā strādāt, rusnacist idiotšovmeni, un baro savu lumpeņu ģimeni pats.
  • 1
  • 1
Reirs vienalga visu sačakarēs
R
NA jau piedāvāja normālu variantu - 15 par vienu bērnu ģimenē, 50 - par diviem, 150 par trijiem un vēl 100 euro kklāt par katru nākamo ģimenē uzturamo bērnu. Bet Reiram un Vienotībai taču nav miera, ka cita partija var izdomāt un ieviest kaut ko tādu, kas sniegtu normālāku atbalstu lielajām ģimenēm. Vienotība ir pret ģimeņu atbalsta tuvināšanu kaut cik saprātīgam līmenim
parazītiem nemaksāju
p
Par bērnu uzturēšanu atbild pati ģimene.ja nevarēsi uzturēt - neražo!
  • 0
  • 0
dadzis
d
Dzīvokļi esot nepieciešami, jo 44 ģimenēm, tai skaitā deviņām daudzbērnu ģimenēm, nav nodrošināta atbilstoša dzīvesvieta. Ja jau šāda nieka jautājumu nevar atrisināt - kā domā, tauta stulba unpriecāsies par solītiem grašiem ?
Zelta Ola
Z
Āksta ieteikums. Bērni nedzimst pilsētniekiem, jo tur šodien liels bezdarbs un nedrošība. Bērni gan vienmēr ir bijuši vajadzīgi laukos. Bet pēcpadomijas viltus NA laukus iznīcina tikpat nepamatoti un drošsirdīgi, kā Dombrovskis iznīcināja Latvijas suverenitāti.
idiotšovmenim nacistam
i
Idiotšovojošie rusnacisti rusidiotšovo un rusidiotmelo tik rusidiotiski, ka Jozefs Gebelss sarktu un bālētu lasot. Cilvēki pārceļas no laukiem uz pilsētām visā pasaulē, daži procenti bezdarba nenosaka situāciju, bet neviena ES dalībvalsts nekādu suverenitāti nav zaudējusi. Tas, ka rusnacistiskie rusmeļi un rusidioti nevar sagraut Latvijs valūtu - kura tagad ir eiro - vai sarīkot Latvijā otru Donbasu, ir rusnacistu personiskā traģēdija.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas