Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
"Maskačkas sportistus" uz piketu Ušakova atbalstam pulcē domnieks Vitālijs Dubovs (attēlā)

Piketā sestdien plāno pulcēties ap 1000 Ušakova atbalstītāju

Sestdien, 9.februārī, partija Saskaņa Rīgas Rātslaukumā rīkos mītiņu, lai paustu atbalstu Rīgas mēram un partijas līderim Nilam Ušakovam.

Rīgas domē aģentūra LETA noskaidroja, ka partija mītiņu pie domes plāno rīkot laika posmā no plkst. 12 līdz 15. Partija iecerējusi, ka tajā piedalīsies aptuveni 1000 iedzīvotāju. Sapulces oficiālais mērķis pieteikts - dot iespēju iedzīvotājiem izteikt savu viedokli par pēdējā laikā valstī un Rīgā notiekošo.

Tomēr, kā liecina Rīgas domes deputāta Vitālija Dubova (Saskaņa) ieraksts sociālajā vietnē Facebook, mītiņš paredzēts Rīgas mēra atbalstam. "Apmelot Nilu ir vieglāk nekā uzvarēt vēlēšanās. Robeža ir pārkāpta, mēs iziesim ielās!" pausts deputāta ierakstā, kurā solīts, ka pasākumā atbalstu Ušakovam paudīs arī "Maskačkas sportisti".

 

Aizvadītajā nedēļā Rīgas domi atkārtoti sašūpoja korupcijas skandāls pašvaldības uzņēmumā Rīgas satiksme. Veicot procesuālās darbības, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) veica kratīšanu Rīgas mēra kabinetā un dzīvesvietā.

Ušakovs pēc kratīšanām no amata atkāpties negrasās, jo viņam nekāds statuss šajā procesā piemērots neesot un viņš neesot veicis nekādas nelikumīgas darbības. Saskaņa paudusi viedokli, ka notikušās kratīšanas esot politiska izrēķināšanās.

Tikmēr opozīcija jau iesniegusi pieprasījumu par domes ārkārtas sēdes sasaukšanu, lai atkārtoti rosinātu Ušakova nomaiņu Rīgas mēra amatā.

 

Top komentāri

pp
p
Mītiņā sanāks ļaudis, kuri uzskata, ka zagt ir labi. Uzmaniet savas kabatas!
ySAKOV !
y
tevi ir jatiesa par rasismu ,jo ka tu saki stradat RD ta radas saskeltiba starp latviesiem un krieviem , un tu esi vainigs pie sis saskeltibas ,jo tu 80% krievu tautibas iedzivotajiem pieskiri brivbiletes RS ,iestajoties pret Latvijas likumdosanu par pensionesanos , mums parejiem Latvijas iedzivotajiem ir jaseko lidzi ,kas mes esam sliktaki ?????????
Irlielāmērāticams
I
ka mūsu "politiskie spēki" ir sen nokavējuši to brīdi, kad varēja nopietni sabremzēt saskaņiešus... nedrīkstēja pieļaut ieviest pensionāru vizināšanu uz pārējās sabiedrības rēķina... .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas