Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Plāno ierobežot loku, kas var veikt ierakstus Saeimas komisijās; filmēšanas iespējas var zaudēt Kaimiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecis
v
Kaimiņš paliks bez darba ...
Mulis
M
http://lostworlds.lv/go.php?1139587002
Mareks
M
Laikam jau tautai.reiz būs jāņem rokās tās mēslu dakšas un jāšķūrē nost.šos troņmantiniekus.cik tad var.grozam.mainam.pieņemam.lai tik varētu turpināt gulšņāt un kruķīt savas rebes.ir jau par traku!!!
kūdītājam
k
gribi sastādīt ataolfašisteļiem kompāniju cietumā? uz priekšu. bet ej pats, citus nekūdi.
  • 0
  • 1
Alla Borisovna
A
Vairs tas nudien nav vajadzīgs: Kaimiņš savu šovu ir jau izveidojis.
cenzoram rokudzelžus
c
Veltījums Kaimiņam, 2, daļa Ja es slēpšos - nepaslēpšos, Pat ja slēpšos tumšā vietā, Jo tu mani sameklēsi Katrā stūrī, katrā vietā, Kad ar kameru tu ej. Arī tad, ja tevis nebūs, Vēlētājus atradīšu Un pa Saeimu kā klauniņš Lētas intridziņas pīšu, Tāpēc labāk balsot ej! Vai gan tu panākt spēsi? Vai gan es izbēgt spēšu, Tad, kad tu nofilmēsi To, ko es samuldēšu?
cenzoram rokudzelžus
c
Veltījuma Kaimiņam, 1, daļa Nebaidies, ja esmu pillā Un ar neredzamām rokām Manu degunu, kas lillā, Filmē kāds bez lielām mokām, Kad tu filmas meklēt ej. Nebaidies, ja vēlēšanās Tevi atkal balsot saukšu Un, kad ārā met no bāra, '''Āāā!'' un ''Bļā!'' es vēlreiz kaukšu, Kad tu prom no bāra ej.
#domālīdz
#
Interesanti, kas būtu slēpjams? Šobrīd visas sēdes tiek ierakstītas, bet lai tiktu pie šiem ierakstiem ir jāgaida mūžība... un par video ierakstiem būs tas pats vai vēl sliktāk... Laikam jau šī brīža deputāti gatavo sev atkāpšanās ceļu, jo tad nofilmētais varētu tikt traktēts, kā pārkāpums, kuru sodīt, nevis nosodīt tos, kuri nodarbojās ar pret valstisku lēmumu pieņemšanu... Esam ceļā uz policelisku valsti, kur mums ir atvēlēta otršķirīga loma... Un tad brīnās, ka cilvēki aizbrauc no Latvijas... Viņi nemūk no valsts, viņi mūk no politiskās iekārtas... jo vieglāk ir aizbraukt, nekā cīnīties par savām tiesībām...
rusnacistam
r
Es ceru, ka tu paspēsi aizbēgt uz etnisko dzimteni, kamēr šīs briesmīgās policejiskās valsts robežas vēl ir atvērtas. Krievijā tevi iemācīs gan tēviju mīlēt, gan sabiedirskās vietās muti turēt.
  • 3
  • 6
rusnacistam
r
No Latvijas, kurā ir tirgus ekonomika, brauc uz valstīm, kurās arī ir tirgus ekonomika, tātd aizbraucēji ir strādnieki, nevis idejiskie bēgļi-protestētāji. Tie, kas visskaļāk kvekšķ, ne uz kurieni nebēg un krīt histērijā, saņemot tādu piedāvājumu.
  • 4
  • 3
trollim nedomātājam
t
Nuka es pastaigāšu tev līdzi ar kameri, trolli. Cik minūtes tu izturēsi? Kaut gan pret kaimiņša spiegošanu jau ir atrasts pretlīdzeklis - izspiegot pašu kaimiņšu.
  • 3
  • 6
sanchezzz
s
Taatad ir ko sleept ..
haralds
h
Plāno ierobežot cilvēku, kuri drīkst veikt ierakstus Saeimas komisijās, loku. lokus ne var veikt ierakstus Saeimas komisijās!
Haris
H
Suņi zin ko ēduši. Šī valdība ir pelnījusi atlaišanu !
rusnacistam
r
Ne tu, rusnacist, valdību iecēli, ne atlaidīsi.
  • 1
  • 6
Deputāts kaimiņš
D
pārstāv konkrētu iedzīvotāju grupu.
ARTIS
A
Cilvēki latvijā ,nespēs kontrolēt saimā notikošo UN IZPRATNEI . UN UZPRASĪT KĀPĒC TĀ UN KĀPĒC ŠITĀ. ĻOTI GUDRI """ PĒDIŅĀS. BET VIDEO MATERIĀLI KONTROLĒS VIŅUS , LAI NESADARA MULĶĪBAS.
ak šitā
a
artisam videonovērošanu 24 stundas diennaktī, lai nedara muļķības!
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas