Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Plaša profila ministra palīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Neesmu redzējis, ka Cilinskis kaut reizi būtu izgāzies. Bet priešvēlēšanu laikā viņš VIENĪGAIS minēja (manuprāt) vienīgo pareizo izeju no valsts pārvaldes apburtā loka, - jāsāk ar ( ekonomiku un investīciju vidi DRAUSMĪGI saldējošo) funkciju samazināšanu, tad štatu samazināšana būs loģiska un neapstrīdama.
Smertins
S
Visu cieņu bijušajam TB/LNNK deputātam Eināram Cilinskim,bet vins ir viens no visu laiku stabilākajiem un spējīgākajiem politiķiem,kas nerada šaubas par sevi vismaz
ja kas
j
Ļoti labs , godīgs,gudrs un aktīvs Labklājības ministrijā bija parlamentārais sekretārs dakteris Ziedonis Mauliņš.
starp citu
s
ne vienmēr parlamentārie sekretāri ir partiju cilvēki, piemēram, visu laiku labākā Vides ministrijas parlamentārā sekretāre Žaneta Mikosa, un viņa reāli pārstāvēja nozares nevis partijas intereses
briselietis
b
Protams,mums taču nevajag cilvēkus ar vairāku valodu prasmēm un izglītību.Galvenais,lai būtu daudz buldozeru.Tie iebrauks Briselē un visus piespiedīs izpildīt Latvijas prasības.Ar spēku vai šantāžu-tas nav svarīgi. Tiešām smiekli nāk- cik daudz stulbuma šajos komentāros.Bet tādi truli un stulbi,bez izpratnes par procesiem,bet gatavi pamuldēt,mēs esam. Bet ar to diemžēl neko panākt nevar ne Briselē,ne kur citur.Bet sarunājoties un prasmīgi kārtojot lietas gan var.
Frost
F
Par vietu valdībā. ZRP - 16 deputāti Saeimā, VL\TB - 14. Gandrīz līdzīgi! Bet kā valdībā? Ambiciozos, bet nejēgas zatleristus - vienā jaukā dienā pār bortu, atstāt valdībā tikai Roni, izglītību - VL\TB, un ZRP vietā - ZZS, mums būtu sakarīga valdība. Cerams, ka tā būs vēl pirms Ziemsvētkiem.
sana
s
Rokas nost no Cilinska!!!! Vidusskolu beigušais ministrs bez pieredzes ir ņirgāšanās par valsti!
njāā
n
tiešām pārrēkties- baigi kādam franču valodas prasmes tur noderēs. tajā līmenī nacionālpatriotu nav- ir sistēmas cilvēki un tikai. pazīst tikai blefu un argumentālu šantāžu, kā arī ar viņiem jārunā
Kā tad
K
Patīk man šādi spriedelējumi - franču valoda palīdzēs Briselē aistāvēt lauksaimniekus! Nekāda franču valoda tur nelīdzēs, ja viņš pats negribēs vai baidīsies to darīt. Tur jābūt gribai un drosmei. Valoda pēc tam - to var arī pārtulkot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas