Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

PLL prasa prezidenta skaidrojumu par atteikšanos no pensiju sistēmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbums!
s
Ķīlis taču runāja par nākotnes pensijām nevis pabalstiem, kurus tagad saņem vairums Latvijas pensionāru! PLL nesaprot, ka godīgie cilvēki nākotnē gribētu saņemt vairāk!
cony
c
Nu tik tiešām,tā PLL partiju apvienības locekļi vai biedri man uzrāda tiešas infantilisma jeb atpalikuša prāta pazīmes,jo strat.komisija un profesors Ķīļa kungs,skaidroja,ka tādas cilvēka cieņu apmierinošas pensijas,kādas līdz šim dabū tikai elitei pietuvinātie cilvēki piem.Bērziņa kungs 4500 LS ,nākotnē ,patreiz aktīvi strādājošie nevarēs saņemt,,jo iespējams mazāk būs to.kas varēs un gribēs maksāt cilvēku cienīgas pensijas,bet tādas pensijas,kā šodien vairums saņem vecākās,padomju paaudzes cilvēki,tādas būs droši nodrošinātas,bet par cilvēkiem cienīgām pensijā jāparūpējas pašiem aktīvā darba laikā,vai audzinot gudru un palielu bērnu pulciņu
replika
r
klausītes ciniskos ķīļa, kurš par saviem murgiem saņemot 100 latus stundā, spriedelējumus par pensiju atcelšanu un nabadzības pabalstiem ir vismaz komiski. Kāds ir ķīļa darbības sausais atlikums? :))))
Ojārs
O
Zalāns šoreiz Zatleram ir "uzbraucis" pilnīgi pamatoti. Zatleram būtu jānorobežojas no sava Stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētāja teiktā, citādi tas nozīmēs, ka tas ir arī Zatlera viedoklis. Par Rungaini ir cits stāsts - viņam ir privilēģija teikt to, ko vēlas, jo viņš pārstāv tikai pats sevi un savu investīciju uzņēmumu.
Ha!
H
Pajautājiet limbažniekiem, kas ir Rungainis!
  • 0
  • 0
XL
X
Vai tad stratēģijas analīzes komisijas priekšsēdētājām pēc definicijas pienākas melot?
  • 0
  • 0
Sakne ir citur
S
šobrīd ir izšķiroši sociālās apdrošināšanas nodokļus iedzīvotājus nemotivē maksāt sociālo garantiju neatbilstība veiktajām iemaksām. .
Abrene
A
Taukmūļi, nebāžaties nabagiem virsū ar savām tūkstošlatu pensijām, gādājiet steidzīgi iztikas pabalstus.
nod.maksātājs
n
Ķīlim ir pilniga taisniba. Musu paaudze, kas pašreiz maksa nodoklus, faktiski piedalas pensiju piramida un jau tagad skaidrs, ka musu nomaksatie nodokli nekadu uzkrajumu neveic - tie tiek noesti. Ari valsts (Dombrovskis!!!) samazinaja 2. pensiju limena iemaksu likmi, lai šo naudu iepludinatu kopeja katla, tas ir, noestu - atkal trieciens visiem nodoklu maksatajiem. Mes tiekam pamatigi krapti un tie, kas maksa nodoklus, nakotne bus milzigi zaudetaji, jo nemaksajot nodoklus, cilvekiem ir kaut neliela iespeja uzkrat 3. limeni. Punkts!
budžets
b
Nodokļus maksā,lai nodrošinātu mūsu izglītību,veselību,drošibu,sociālās garantijas,bet ne vis lai saņemtu Bērziņš 5000 Ls mēnesī lielu,cilvēka cienīgu pensiju.Cilvēka cienīgu pensiju jeb iztiku saņem no paša uzkrājumiem,aktīvu procentiem,kapitāla un darba vietu pārdošanas,kā arī audzinot paprāvu gudru bērnu pulciņu.Vairuma mūsdienu cilvēku pensiju apmērā,kas vairāk līdzinās pabalstiem,tādi arī tiks nodrošināti nākotnē.
  • 1
  • 0
XL
X
Jautājums ir tikai - kurš ( personīgi vai partejiski) atbildēs par šīs "Eiro[pas progresīvākās "pensiju sistēmas izveidošanu??? Atkal vesela paaudze maksās par dažu pajoliņu stulbumu.
  • 0
  • 0
skepse
s
kuram gan interesē politisko līķu jautājumi :)
w
w
tas ir tikai " gājiens ar zirdziņu" , lai radītu iespaidu tantiņām par šamējo rūpēm nabaga tautas labā.
Jā!
J
Tas arī būs PLL un ZSS jājamzirdziņš uz vēlēšanām!
  • 1
  • 0
asradhana
a
Sistēma, kurā cilvēka nodrošinātu vecumdienu garants būtu paša vai adoptētie bērni, rūpes par savu veselību un attiecīgi - ilgāks darbaspējīgais vecums, personiski ietaupījumi, atstājot sociālo budžetu tikai tiem, kuri patiešām ir trūcīgi vai kuriem objektīvi vajadzīga īpaša medicīniskā aprūpe, patiesībā būtu daudz dabiskāka, taisnīgāka, labvēlīgāka demogrāfiskajai situācijai. Jautājums tikai viens - kā uz šādu sistēmu pāriet. Pārejai jābūt pietiekami plūstošai, pakāpeniskai, tā nedrīkst pārtsteigt nesagatavotus tos, kuriem jau ir par vēlu kaut ko mainīt.
cony
c
Loti saturīgs atbalsts un priekšlikumi,kā nodrošināties vecumdienās ar cienīgu cilvēka dzīvi.
  • 0
  • 0
NAV VIENALGA
N
indijaa arii nav pensiju! un tur beerniem jaaruupeejas par saviem vecaakiem! un toposhie vecaaki ir ieintereseeti, lai vinjiem buutu beerni, kas vecumcienaas paruupeesies par vinjiem! nodroshinaata demograafiskaa izaugsme un zems bezdarba liimenis!
Revolt
R
Kāds zems bezdarba līmenis?Lielākā daļa indiešu strādā neregulāru darbu neformālajā sektorā un tāpec netiek skaitīti kā bezdarbnieki.Draugs laikam neko nezina par Kašmiru vai Maoistu kustību indijas lauku rajonos?
  • 0
  • 0
Runcis
R
Pussmerdeli rosas. Tik vien vel palicis prata ka vauksket. CIETI!
Jukums
J
Drīzāk jau PLL vienkārši mēģina izmantot Ķīļa pausto visai reālo viedokli par situāciju lai mēģinātu vākt kādu popularitātes punktu. Un pie reizes, nodrošināties ar garantijam, ka neķersies klāt uzskrūvēti lielajām pensijām, kādas saņem, piemēram, tas pats Bērziņš un viņam līdzīgie.
Nabags
N
Tak to pašu teica arī jaunais prezis. Kādēļ viņam paskaidrojumus neprasa?
bimbam
b
Hopada, hopada: Valdiņš jau tagad nekontrolē sitāciju, un zirgi skrien ratiem pa priekšu! Jefiņš, kaut "prezidents", tomēr ir un paliek jefiņš!
bimbam
b
Ar zirgiem gan sanāk otrādi. Rati iet pa priekšu zirgiem! :)
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas