Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

PLL rosinās palielināt premjera lomu vieglākai ministru nomaiņai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Nav tik liela koalīcija, lai bez partnera ko mainītu.Bet Zalāns jau saka "ministru", bet sapņo "valdības" nomaiņai.
ķemme
ķ
Daži ministri vispār neko nav izdarījuši.
inguana
i
ļoti labi, zemnieki, zaļie lai atmostas.
Dr.xy
D
Vai tad PLL salasnu apvieniba cer,ka Premjers bus vinu cilveks?!
Žuks
Ž
Kaut kādi uzmanību vajag pievērst, kaut vai ar visabsurdāko iniciatīvu!
dakteris
d
Skaidirs, ka Ministru prezidentam ir pasam, neatkarigi no partiju esamibas saeima, jaizvelas ministri valdibas darbam, kuriir spejigi stradat, godigi, zinosi, sapratigi, un patrioti, lai nav ta ka tas ir uz sodienu ka partiju spiediena ietekme Dombrovskim ir jastrada ar tadiem kretiniem ka Pabriku, Stokenbergu, kristovski, Broku, Kamparu....
vilis
v
Kaut kur loģika ir.Drakons jau savā komentārā arī daļēji norāda ka Satversmē šī norma ir ietverta"...un viņa aicinātiem ministriem".Es to saprotu,ka Premjers ar to var arī atteikties no attiecīgā ministra pakalpojumiem.
dzeris
d
No pirmā acu uzmetiena it kā sakarīgs priekšlikums, bet, reāli domājot, bez att. partijas piekrišanas tāpat nevienu nomainīt nevarēs, šāda sistēma iespējama tikai prezidentalā valstī, kur ministri būtu profesionāļi, nevis politiskās figūras. Par to, ka prezidentam jādod lielākas pilnvaras atlaist Saeimu, Sprancis gan saka pilnīgi pareizi, jo patreiz deputāti, tikko kā ir tur iekšā, pilnībā zaudē atbildības sajūtu, un tos pārņem visatļautības sindroms.
drakons
d
Diez vai tas ir risinājums, tad jau ministri nebūs atbildīgi Saeimas priekšā. Vai tik netiek pārkāpta Satversmes, kas nosaka, ka MK sastāv no Minsitru prezidenta un viņa aicinātiem ministriem. Kā Saeima zinās, kurus ministrus premjers aicinās un vai vispār aicinās. Nepārdomāts solis.
Sprancis
S
driizaak vajag palielinaat prezidenta pilvaras nekompetento saeimu atlaist valsts nozadzeejus un korumpantus pa taisno aiz resteem bez amnestijas ar mantas konfiskaaciju visiem ģimenes locekļiem , veel buutu ieviešams taads labojums , bijušajiem kompartijas funkcionaariem liegt jebkaadus valsts amatus , buut deputaatam tai skaitaa... tad mums šodien nebuutu probleemas ar dziļo bedri
Predicador
P
Nav laba doma. To var izmantot gan ļaunprātīgi, gan vienkārši bezjēdzīgi. Valdības šajā valstī mēdz turēties tikai tāpēc, ka nav nekā labāka, ko likt vietā. Un, ja šādā valdībā vēl sāk ik pa pāris mēnešiem mainīt Slakparus pret Kampteriem un Krishardus pret Gertovskiem, tad sviests kļūst tikai lielāks.
eddy
e
"Šī valdība ir parādījusi, ka tajā ir vieni no visnekompetentākajiem ministriem" ................................................ ............................................................ ............... Un pats?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas