Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Plūdu dēļ Ķemeru parkā vairāki savvaļas zirgi līdz vēderam ūdenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasItāja
l
Zirgi maak peldeet. Tikai kumelinjus vajag izvest ar plostu vai laivu. Citus var pa vienam izvest ar divu motorlaivu paliidziibu katram zirgam. Savvaljas zirgi ir jau izmirushi, nevar atljauties piemeerot dabiskaas izlases metodes. Man izklausaas, ka atbildiigaam personaam ir liels zinaashanu truukums un kaartiigs slinkums.
anna
a
Ak, jā, Life Nature fonds - nu tur tā info ir tā samudžināta, ka atradu tikai tādus "progresīvus" kontaktus kā adrese Briselē un fakss (!) Bet par Latviju tur ir tāda info: Ministry of the Environment Mr. Valdis Bisters Peldu iela 25 LV – 1494 Riga Fax: +371 6 7026417 E-mail: [email protected] View the websites: * Ministry of the Environment * Links to Latvian LIFE projects WTF? Kas tas par Valdi Bisteru?! Padomju Savienība mūs nepaspēja nožmiegt, izskatās, ka Eiropas Savienībai tas izdosies. Nu tas tā, tikai secinājumi, redzot kādos idiotiskos projektus tiek grūsta ES nauda un cik bezpalīdzīga Latvija ir kļuvusi.
anna
a
Paldies Jums arī par atbalstu! Es gan labāk gribētu būt kādas citas valsts valdībā, jo šī valsts ir satrunējusi līdz pamatiem!! Vēl par atbildīgajiem kantoriem un personām: - Pasaules Dabas Fonds Latvijā, kura paspārnē tapa šie smalkie projekti par savvaļas zirgiem un govīm (tur protams, šī ziņa nav, tur aktuālāk ir likt fonda Zemes stundas tusiņa bildi - .pdf.lv/) - «LIFE-Nature» ir Eiropas Savienības fonds - projekta Mitrāju aizsardzība Ķemeru NP finansētājs - un protams, Vides ministrija, kur visi guļ, jo ir taču brīvdienas, mazas algas un ministrs aizdevies vakar atvaļinājumā. Un kur ir Dzīvnieku aizsardzības organizācijas?? Rkos akcijas, kad zirgi būs jau miruši???!!
911 to anna
9
Cien. Anna, paldies Jums par iniciatīvu, idejām un rīcību. Ja tādas Personas kā Jūs būtu valdībā, esmu pārliecināta, ka nekas tamlīdzīgs nenotiktu!
sveta diena :(((
s
Kas trukst musu valstij lai izglabtu 15 zirgus ??? Vai mums nav liekas celtniecibas stalazhas no kuram sasliet 1,5-2m augstu platformu un papildus varbut 5-6 mazakas pakapenisas pakapienveida platformas pa kuram zirgiem pakapties uz galvenas lielas platformas ? Vai mums valsti nav saliekamas skatuves ? Kas musu valsti ir atbildigs par ricibu arkartas gadijumos ? Paldies par uzmanibu, musu tautas kalpi, kuri sezh lielos adas kreslos, lepni brauka spozhos mercedes un jeep, zvilnee lepnas piliis, kakaa zelta podos !!! Vai kads kaut druscin ir pakustejies sajas dienas, vai devis kadas jedzigas idejas ???
jautājums
j
Es nebalsošu par NEVIENU no šīm personām, ne viņu parijām ne šinīs, ne arī jebkādās citās vēlēšanās, ja zirgi netiks glābti. Es AKTĪVI atgādināšu par viņu attieksmi citiem vēlētājiem.
anna
a
Es jau aizsūtīju šo ziņu TV Panorāmai (viņiem gan bija jau sižets) un arī ārzemju ziņu kanāliem! Cerība jau vāja, kuram gan interesēs kaut kādas Latvijas zirgi, bet nu vienalga jāmēģina! Ja varat, rakstiet arī citi uz skynews.com, bbcworldnews.com, www.euronews.net, uz citiem kanāliem, varbūt kāds ieinteresēsies!!
911 to anna
9
Es domāju, ka labāk piezvanīt LNT, LTV-1 vai TV-5. Ja zvanīs šo TV-kompāniju pazīstams žurnālists, būs krietni lielāks efekts + TV-kompānijai - aktuāla info sižetam.
911 to anna
9
Cien. Anna, es šo info atradu Google. Zinu, ka vismaz USA šādas situācijas risina deinests 911, Krievijā - t.s. ''MČS'', Latvijā, acīmredzot, ņemot vērā brīvdienā tīmeklī pieejamu informāciju - Gaisa Spēki. Man vismaz tas šķiet likumsakarīgi un loģiski. Tiešām neizprotu, kādēļ tik ilgi neveic zirgu glābšanu!
anna
a
Vai šī info ?? Ja es piezvanīšu, tam būs jēga?? Kam tas ir jādara? Lieģim?? Mūrniecei, Vējonim, Ķemeriem pašiem??? Zatleram? NU KAM??? Vai tām Latvijas amatpersonām ir atsaldētas smadzenes vai kas?! Informācija taču ir vairāk kā diennakti!!! Gaisa spēki / Par Gaisa spēkiem / Uzdevumi gs.mil.lv/Par Mums/Uzdevumi.aspx * Nodrošina valsts gaisa telpas kontroli un aizsardzību; * Nodrošina vienību kaujas un mobilizācijas gatavību; * Piedalās avārijas, ugunsdzēsības un glābšanas darbos un ārkārtējo situāciju izraisīto seku likvidēšanā, * kā arī cilvēku un citu objektu meklēšanas un glābšanas darbos; * Veic gaisa transporta uzdevumus; * Sagatavo personālsastāvu dalībai starptautiskajās operācijās. KONTAKTI: „NBS Aviācijas bāze” Rembates pagasts’ Ķeguma novads LATVIA LV-5016 Tel. +371 65002549, +371 65002501 Fax. +371 65002537 e-mail: [email protected] Nacionālie bruņotie spēki / Par NBS / Sadarbība / Atbalsts civilās aizsardzības sistēmai / Glābšanas darbi Jūras spēki un citi militārie formējumi veic jūrā un valsts iekšējos ūdeņos notikušo kuģu un citu avāriju seku likvidēšanu, kā arī nodrošina piesārņojuma ar naftas produktiem savākšanu. Naftas savākšanas funkciju veikšanai jūrā ir pielāgots kuģis A-90 „Varonis”. Bruņotie spēki iesaistās dabas katastrofu izraisīto seku likvidēšanā – veic vētras un plūdu seku likvidēšanu, kā arī nodrošina civiliedzīvotāju evakuāciju. Maklēšanas, glābšanas darbi Meklēšanas un glābšanas darbi pārsvarā notiek sadarbībā ar jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centru apmēram reizi nedēļā (ziemas periodā retāk, vasaras biežāk). Piedalās meklēšanā kā uz sauszemes, tā arī jūrā. Jūrā cietušo evakuācija notiek gan no ūdens, gan no kuģiem, kas ir iespējams pateicoties lidotāju un Glābšanas posma cilvēku profesionālajai sagatavotībai, ka arī helikopteru Mi-17 tehniskajam aprīkojumam.
911 to anna
9
Latvijas Gaisa Spēku kompetencē, saskaņā ar internetā pieejamo informāciju, rīkoties šajā situācijā. Sižets par zirgiem jau kādu laiku ir skaļi izskanējis! Kādēļ nerīkojas augstāk stāvošas atbildīgas personas? USA par šādu bezdarbību ''ripotu galvas''!!!
anna
a
Ķemeru parka administrācijai ir vienalga, kas notiek, tikai viens cilvēks Panorāmas sižetā pašaizliedzīgi mēģina kaut ko darīt!!! Pat šo manu komentāru zem raksta kemeri.lv neapstiprina, nožēlojami! 28.03.2010 plkst. 1.21 Jūsu komentārs gaida apstiprinājumu. ĶEMERU PARKS!!! Kāpēc jūs neko nedarāt???? Jūsu direktori vajag atlaist un sodīt par bezdarbību un savu pienākumu nepildīšanu!!!! GLāBIET ZIRGUS!! Zvaniet VUGD un Katastrofu medicīnas centram, zvaniet zirgaudzētājiem!! Meklējiet risinājumus, kā zirgus izcelt no ūdens!! Rīkojieties, velns parāvis, nevis tikai vienaldzīgi noskatieties!!!!
911
9
Varbūt kāds uzņēmēju partijas biedrs, kura rīcībā ir helikopters pirms vēlēšanām var parādīt atbildīgo personu nespēju pildīt savus uzdevumus?
Helikopters - zirgiem
H
Bruņoto spēku virspavēlnieks: Valdis Zatlers Aizsardzības ministrs: Imants Lieģis Bruņoto spēku komandieris: Juris Maklakovs
Helikopters - zirgiem
H
Gaisa spēki ir Nacionālo bruņoto spēku struktūrvienība, kas piedalās avārijas, ugunsdzēsības un glābšanas darbos un ārkārtējo situāciju izraisīto seku likvidēšanā, kā arī cilvēku un citu objektu meklēšanas un glābšanas darbos. 3 Mi-2 helikopteri 4 Mi-8 helikopteri 1 L-410UVP Turbolet lidmašīna Bruņoto spēku virspavēlnieks: Valdis Zatlers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas