Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Poikāns EDS datus publicējis cēlu mērķu labad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Tas NEO,kurš nu neko varonīgu nepaveica,pat salīdzinot ar VK Sudrabu,jau noriebies patiesi.Atraduši varoni,zagta darba drukātāju,ķīķerētāju pa atslēgas caurumu svešā kabatā.Nav jābūt dator specam,lai saprastu,ja seko notiekošajam,ka valstī LIKUMI tiek rakstīti politkretīniem vieni,tautai -- CITI.KO izmainīs šis PĀRSPĪLĒTAIS/pēc scenārija !/ tracis ap šo špikotāju?? NEKO !!Žurnālistu neatkarība??Tādas Latvijā NAV BIJIS!!!Ja nu vienīgi krievu kopienai.Tur var izlasīt tāādas lietas,ka NEO ir bērnudārza līmeņa krustv.mīkliņa.UN šie scenāriji rakstās lai slēptu ĪSTAS nelietības под шумок,pat pašā KNABā,Vilnīša vadībā,varbūt pat sakars ar NEO .
NLO
N
Tas, ka NEO patiesībā interesēja tikai tas, kā "augšas" tiek apmaksātas, bet nekad neparādījās ziņas, lpar to, cik nožēlojami mazas daudzviet (faktiski masveidā) ir kļuvušas valsts finansēto iestāžu ierindas darbinieku algas, manās acīs šo Hudu vairāk padarīja līdzīgu galma intrigantam, nevis taisnības cīnītājām. To gan var attiecināt uz medijiem kopumā.
XXX
X
Delfos kāds ielicis linku uz NEO vēstuli, kas publicēta Tautas forumā (aiz tautasforums punkts lv ierakstiet /?p=1700). Silti iesaku izlasīt.
pro
p
Ērglis 09:46 "Uz jautājumu, kāda ir Naglas līdzdalība, Poikāns norāda: "Kā žurnāliste, "De facto" analizējot datus. Kā jau es teicu, es strādāju viens, ja gribi izdarīt kaut ko labi, dari to viens. (..) No vienas puses, tas mani aizskar, jo tiek apšaubītas manas prāta spējas veikt kaut kādu līdzīgu operāciju."" Jauki, dāmu vajag piesegt, bet nu neticu Ilmār, neticu :) --------------------------------------------------------- ------------------ Tici vai netici, tam nav nekādas nozīmes. Neo savu lietu JAU ir padarījis, atmodinot desmitus un simtus tūkstošu cilvēku. Spriešana par zīmolu, simbolu, vietu vēsturē , protams, ir priekšlaicīga. Bet tā ir arī neauglīga. Ka jau teicu - Neo un viņa akcija jau ir noticis fakts. Daļa to varbūt aizmirsīs. Bet lielākā daļa - nekad: pašu būtību: ka var stāties pretīm milzīgai mašinērijai un var likt cilvēkiem domāt! Bez naudas , sponsoriem, saistības ar vietējiem oligarhiem (esmu pārliecināts, ka tā ir).
Mārīte
M
Un līdz pat šai baltai dienai neviens nav paskaidrojis, ko dara valsts ierēdņi, kas saņem atalgojumā pārdesmit tūkstošus latu mēnesī! Par šādu algu viņiem būtu jāstrādā sabiedrības labā 25 stundas diennaktī 8 dienas nedēļā un Latvijai būtu jāplaukst un jāzeļ! Bet nē, valsts grimst trūkumā, bet mēs aizņemamies naudu no SVF, lai varētu segt sabiedriskā sektora izmaksas, tajā skaitā, šādas algas....kur te ir loģika?
bimbam
b
Bet tas tacu viss jau principa bija zinams. Ja nemaldos, Kalvitis bija tas, kurs saka pielidzinat algas valsts sektora privata sektora algam, argumentejot ar to, ka citadi valsts sektora nebus kompetentu darba daritaju. Kalvitim bija taisniba! Ka kompetence nebija, ta ari tada neradas. Vienigais, kas tika perfekcionets, bija naudas izkasanas metodes! Man liekas ta visa lietina vismaz drusku smako, bet tas ta!
@
@
Ekrāna kopijām - ekrāna kopijas var uztaisīt visam, kas parādās ekrānā - droši vien izmantoja tīmekļa pārlūkprogrammu un veselu OS ar pārdesmit slēptiem procesu koka exe failiem. Kā sauc šo likumu un kurš punkts tas ir, drīkst zināt?
@
@
Godprātīgs un nevienaldzīgs cilvēks. Visu cieņu! Kopā mēs sistēmu varam uzveikt.
integrālis
i
Tomēr daudz ko par cilvēku var pateikt pēc izskata, jo tas nosaka kā cilvēks attīstās savas dzīves laikā..šajā gadījumā Poikāna izskatās vairāk liecina, ka viņš ir kaut kāds ieliktenis šajā afērā..domāju, ka šim visam ir liela saistība ar vēlēšanām.. Kurš dēļ vis šī izskatās sliktais? Jaunais laiks un Vienotība, lai gan patiesībā visa šī lietā sākās vēl pie Jakāna un arī pati būtība - lielās algas - ir tautas partijas nopelns
Ērglis
Ē
Bet man taču nav aizliegts sapņot, vai ne? :)
plampis- ēglim
p
ērgli,Tu esi rāpulis nevis ērglis un tāds arī paliksi
Ērglis
Ē
"Uz jautājumu, kāda ir Naglas līdzdalība, Poikāns norāda: "Kā žurnāliste, "De facto" analizējot datus. Kā jau es teicu, es strādāju viens, ja gribi izdarīt kaut ko labi, dari to viens. (..) No vienas puses, tas mani aizskar, jo tiek apšaubītas manas prāta spējas veikt kaut kādu līdzīgu operāciju."" Jauki, dāmu vajag piesegt, bet nu neticu Ilmār, neticu :) Nekā cēla gan tur nesaskatu. Pārsvarā Ilmār tu publicēji uzņēmumu algas. Uzņēmumi, kuri *lielākā* daļa paši pelna. Jā, bija izņēmumi. Bet praktiski tos datus jau varēja arī mazāk teatrāli nodot.
Lex
L
Nu redzēs, kā viņam ies ar krimināllietu :( Bet vispār man prieks, ka Latvijas Robinhuds ir gudrs, ar augstāko izglītību un normālu ģimeni.
viens likums
v
Es nesaprotu, kādēļ tad, kad VID darbinieki palaida presē informāciju par žurnālistse Jaunalksnes saistību ar pērkamo žurnālistiku un narkotikām - viņus nevis uzslavēja par vārda brīvības izmantošanu, bet notiesāja kā noziedzniekus, savukārt citus, kuri ielaužas svešā datu bāzē un publisko aizsargājamus datus - te sauc par varoņiem?
Sniper'sEye
S
.... valsts ar repreisjām vēršas pret sekām -- Neo & Naglas/De Facto aktivitātēm --, turpinot saudzēt cēloņus: "Exigen group" turpina piedalīties valsts izsludinātajos konkursos un turpina attīstīties par naudu, vairāk nekā Ls miljonu, ko saņēmusi par sliktu izdarītu darbu! Manuprāt, tādēļ, ka "Exigen" ir JL atbalstītājs, bet Neo & Nagla -- tādi nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas