Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Policija negūst apstiprinājumu Strīķes apdraudējumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Ja aņemti draudi, tad profesionāli ar tiem jācīnās, bet ja draudi tiek pārvērsti par reklāmas kampaņu, kuru apmaksā nodokļu maksātājs, tad tie pielīdzināmi draudiem, kurus izsaka viltus zvanītājs. Bet pret draudu organizētāju un izplatītāju vienkārši jāierosina krimināllietu, neskatoties uz amatu, kādu ieņem šis likuma pārkāpējs. Tas būtu ne vairāk kā godīgi - uzsākt kriminālprocesu šinī sakarā, kaut vai tas ir politisks pasūtījums un politiski organizēts. Viens likums visiem .. izņemot politmafijas?
IncParaac
I
Pie ziņu z.ābola - zvirbuļīc - jau knāb! Steidz - kurmuļīc..
daunitis
d
Domāju, ka tie, kas te ar nodrāztām, klišejiskām frāzēm pauž savu seksuālo jūsmu par Potapovu, nu būs rimušies, bet-nekā! Kaut kādi seksuālie maniaki bez smadzenēm... Cik jums maksā par sajūsminātā pūļa imitāciju?
Ēriks
Ē
Gribētos tomēr lai paskaidrotu, ko nozīmē "negūst apstiprinājumu"? Vai tas nozīmē, ka reāli izteiktu "draudu" nozīmē pārspīlēta, vai to, ka tas viss bija fufelis ko pati Strīķe, vai kāds cits, sarīkoja?
KLM
K
Kā nav kauna, i nesaprotu? Šitādu tejāteri vālēt, un viss par nodokļu maksātāju naudu! ..................................................... ..................................... Nu,zvirbulēn, esat atpalicis no tejāteriem, daudz grandiozāks tejāteris ir krāšņu ziedu pušķu pasniegšana pirms tiesas Jūsu labvēlim Lembergam ! Tiesa, ne par nodokļu maksātāju, bet par paša Lemberga naudu - kā pierādījumu, ka tauta viņu mīl...(par paša naudu)
Caps
C
a ko var gribeet no piedzeerušies un apmiizuš*es mentiem , protams ka neko neatradiis , bet kad vajag aptiiriit kaadu naudasmaisu , vai ielas malaa noliktu autoo , taa tuuliit riikosies...
DD1
D
Kāpēc "Diena"s saimniekiem Strīķe tik ļoti nepatīk, ka vienmēr jāliek viena un tā pati bilde, lai vismaz kādu plusiņu atņemtu?
Jā - Turies, Juta!
J
Tas nenozīmē arī to, ka policija apstiprinājumus ir gribējusi ieraudzīt! Tur roka roku mazgā!
vells
v
"vienotība" ļoti mīl tautiņu tāpēc patiesi rūpējas, lai viena izklaide sekotu otrai. būs vieglāk aizmirst elektro un citu tarifu pieaugumu, degvielas cenu kāpumu, tālāku dzīves līmeņa pazemināšanos. Latvenergo arī pa kluso varēs nošmugulēt. Bet tautiņa lai pārāk neskumst, viņai teijāteris ar anniņu potapovu un sliktajiem burlakiem, nešpetno lindu, ārkārtīgi svarīgo jautājumu par tiesībsargu (šeit vēl varēja telefonbalsošanu uztaisīt). Viss notiek, visi par kaut ko cepjas, nav garlaicīgi :)
Turies, Juta!
T
Ja policija negūst nekadu apstiprinājumu, tas vēl nenozīmē, ka nekādu draudu nav bijis. Vai kāds iedomājas, ka tie draudētāji savus nodomus smuki izklāsta uz papīra un noliek to labi redzamā vietā?
JĀNIS
J
Izrīkojās saziņā ar Rozalindu vai?
zvirbulēns
z
Jā! Kā nav kauna, i nesaprotu? Šitādu tejāteri vālēt, un viss par nodokļu maksātāju naudu!
ak,vai!
a
Policija starp šaudīšanos, zagšanu un narkotikām nav spējīga pat sevi ieraudzīt, kur nu vēl kaut kādus apstiprinājumus!
Bomzis Vamzis
B
Kurš tad asti cels, ja ne suns pats jeb kurš tad bruncīti cels, ja ne meitenīte pati. Lūk arī visa pasaka par Solncevas grupējuma draudiem - čiks un viss.
Ha,ha,ha...
H
Kamēr neesi nošauts, tikmēr nav nekāds apstiprinājums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas