Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Policija paaugstina fotoradaru ātruma limitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andza
A
nu pagaidām darbojas, ja Ventspils- Rīga plūsma visu laiku bija 120km/h, tad tagad ir 95 un 2 stundu brauciena laikā apdzina tikai 5 mašīnas (iepriekš pat nebija jēgas skaitīt).
gatis
g
Man domāt, ka tie radari ar laiku tiks nogriezti. Iedomājieties - vairums autobraucēju pie mums vidēji brauc ar 100 un vairāk km/h. Tagad visiem masveidā, es uzsveru - masveidā, būs jāmaksā sodi. Daudzi cilvēki vienkārši ir tā iekārtoti, ka nespēj braukt lēnāk. Un tagad būs jāmaksā sodi - neizslēdzu, ka dažam labam varētu sanākt pat vairāki simti latu mēnesī. Valstī taču sāksies nemieri! Iespējams, Zivtiņam pat vajadzēs atkāpties...:)
WALA
W
Hmm, vienīgi zemes ceļi var nebūt piemēroti braukšanai ar 100+ km/h, jo ļoti daudz ir līkumainu ceļu un mūsdienu jaunizceptais autovadītājs tiem visdrīzāk nav gatavs, visi pārējie ir bīstami tikai absolūtiem auniem, kas līkumus mēģina izņemt uz 200+ utml. īpaši apdāvinātos gadījumos. Nemēdzu parasti sevišķi pārkāpt noteikumus, bet nu 120 km/h lielākā daļa ceļu ir pilenīgi OK. Pie mazas transporta plūsmas maģīstrāļie ceļi ir pilnīgi braucami arī ar visiem 200km/h, bet nu tikai ar to airzauties neiesaku - stipri jāsaprot ko dari un kur, jo apkārtējie šādam tavam ātrumam nav gatavi. ;)
who cares
w
"Sai valsti loti bistami braukt atrak ka 100 km/st jo celi suukaa" === ;) protams, protams... ceļi gan "sūkā" un tas "krata"/krata, bet ne vienmēr ir diži bīstami
crap
c
Ko dara celu policija par gajejiem un velosipedistiem kuri izmanto musu shit sosejus ar spekratiem?
SM
S
Ko dara Satiksmes Minisrs? Kad bus korki Riga 00-24 vins sapno but Rigas mers. Valdiba bezatbildiga
Driver
D
Sai valsti loti bistami braukt atrak ka 100 km/st jo celi suukaa
MUDAKS
M
izvēlamies savstarpēju kultūru,kā braukšanā,tā diršanā.
WALA
W
Vispār baigi forši kopš ir šī iekārta, var mēģināt taisīt reģistrētus ātruma rekordus ;)
WALA
W
Ja nu kāds vēļ nezina, tad CD pie spoguļa ieviesās valstīs kurāš rēķinu par ātruma rekordu piestāda nevis īpašniekam, bet gan šōferītim, un tad CD ir gana efektīvs, jo fotografē no labāš puses un ļoti bieži cd ir tādā lenķi ka izbojā bildi, vai aizsedz seju. Tiesa mūsdienās jau arī pret CD itkā esot atrastas zāles. Un runājot par diodēm - da fufelis, numura zīme labi atstaro, un pat ja diodes k-ko izbojās, tad vienalga cipariski apstrādājot bildi iegūs numura zīmi, vai sliktākajā gadījumā izdrāzīs par to ka numur zīme nav saredzema kā tas noteikts CSN.
@
@
Pareizi, jo tad ātruma pārsniegšana kļūst vairāk nekā acīmredzama, bez nejaušībām. Un var sodīt pēc pilnas programmas kaut 10x dienā. Par diodītēm, saulesbrillēm ... nu, sapērciet, KAMĒR vēl ir naudiņa. Jo, ja izrādīsies, ka jūs esat tādi paši LAUKU PAPI, kā tie, kam šķita, ka CD pie spoguļa atstaro radara staru, tad smiesimies par jums kopā.:D
honda
h
Kas noteica ,ka 90km/h ir drošs ātrums?Vai policijai naudas trūkst,,ja šādi jāpelna nauda? Jo vairāk aizliegs,jo vairāk pārkāps.Ja visus braucējus uzskatīs par pārkāpējiem,tad nekas labs nevar būt.
pakausis
p
phaa... un kaada vairs jeega? policija nupat oficiaali jau ljauj bezprigjelu normaalaas robezhaas... ar apdroshinaashanu pa maz... baigaa fignja... beidzot es saprotu taa pa iistam ko noziimee "tiesiskais nihilisms"... viss.. eju piipeet kaapnjutelpaa.. un riit sarunaashu ar bosu lai nemaksaa nodoklus par mani..
who cares
w
"sāurās šosejas" === šaurās? Latvijā šosejas nebūt nav šauras. Ir vietas, kur šeit ir 1 josla katrā virzienā, bet šur - tur (alias liela daļa R-Eiropas) tādā pat platumā būtu uzcepts autobānis.
ululiņš
u
Nejauc, tev nav antiradars, bet radardetektors. Man arī. Brīdina 2 km attālumā 360 grādu leņķī. Ja būs droša braukšana, braukšu arī ar 130km/h. Tiesa, pa pazīstamu ceļu un atbilstošu mašīnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas