Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Polijas vēstnieks norāda uz lielajām iespējām, kas paveras Latgalē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
visu cieņu vēstniekam
v
drusku tā kā nācies sastrādāties. Ļoti gudrs cilvēks.
Danciga
D
Poļu imperiālisti ķīķerē uz Latgali.
c.eiropa
c
Latgalei un Latvijai ir nepieciešama ciešāka saikne ar Poliju ekonomiskā ziņā. Atcerēsimies, ka Latgali ( 1919.-1920. gads) no sarkanajiem salašņām atbrīvoja Polijas karapēks. Pateicoties J. Pilsudskim Latgale ieguva brīvību. Latgalē, piemēram, Krāslavā, Daugavpilī, un citviet Latgalē dzīvo poļu minoritāte. Pieminēsim rītā Latvijas strēlniekus, kuri cīnījās par Latviju. Reizē Polijas Neatkarības 94.gadadienu. Bóg, Honor, Ojczyzna!
starp citu
s
ASV, Kanādā, Austrālijā u.c. poļu minoritātes pārtautojas.
  • 1
  • 0
Ho
H
Latgalē ir sākušies latgaļu laiku. Poļi vienkārši savlaicīgi dibina starptautiskas attiecības.
ha
h
Latgalē atkal sāksies poļu laiki?
Lotgols > Ivars Graudums
L
Ka Rīga nekļūst par Latgales satelītu?
Ivars Graudums
I
Tad izmantojiet Polijas paliidziibu, bet tikai taa, lai muusu Latgale nekljuust par Polijas sateliitu!
>Ivaram
&
Labāk Polijas nekā Krievijas!
  • 8
  • 0
Latgales vēstnieks
L
Kur atkal Sprūdžs iekūlies, kur atskaites ar piešķirto finsnsējumu Latgales vēstniecības izveidei Rīgā? Ja līdz Ziemassvētkiem neuzrodas, Santa Klauss izsludinās starptautisku meklēšanu.
Nākotnes panorama
N
Nav nemazāko šaubu,ka Rīga un pārējā Latvija būs ļoti priecīgas ,ja Latgales valsts uzņems viņus savā sastāvā kā autonomas provinces. Āboltiņai (AR DRAUDZENēM) iedosim 2 mēnēšus ,LAI UZSāK latgaliešu valodas (tā būa galvenā valsts valoda) cītīgu mācīšanos
regina
r
Nav ko ņirgt par Latgali un latgaliešu valodu. Latgale dzīvoja,dzīvo un dzīvos, tas laikam Jums skauž.
  • 2
  • 0
:)))
:
Latgali apraud slaisti alias birokrāti Rīgas birojos un noraksta naudu par asarām, lai būtu sauss atlikums neizejot no biroja.
@@
@
zirks pī zjamis, pats pī zjamis, pila mute zjamis ir bise po volnam
ex ka deretu..
e
atrast kaut kur naudu piemeram to pasu ko neizlietojam tiem vilcieniem un varbut vel kur panemt kur ipasi nav vajadzigs un uzbliezt kartigu pec Vacu parauga autobani!
atbilde
a
Ne jau visi Latgalē dzer.Ja papēta dziļāk, Latgalē ir uzņēmumi ,kuri strādā labi un ar peļņu.
Q
Q
Piekrītu. Biju komandējumā 8 .nedeļas Viļānos. Viss tur notiek . Kurš kustās ,tas arī dzīvo .Bet nodzertie purni un gaudotāji tādi paši kā pie mums Zemgalē. Un vēl man simpatizē viņu pašapziņa . Esmu latgalis un punkts .Kā paši smej ,tad latgalis dzīvo latgalē ,bet čangals tur kur izdevīgi .Lai veicās.
  • 11
  • 0
Krāslava
K
Patērētāji un slaisti sēž Rīgas birojos un apraud Latgali! Latgale dzīvo, te mīt ļoti daudz strādīgu cilvēku! Strādāsim!
  • 13
  • 0
Polis labi pateica..
P
pesimists raksta ka nav jegas jo tur neesot kurpes optimists stava sajusma un redz lielu attistibas iespeju jo nevienam nav kurpes!
kas vainas Latgalei?
k
cik talu Latgale atrodas no Rigas? protams tur var izvietot rupniecibas un lauksaimniecibas uznemumus jo piemeram Kanada automobilu komplektejosas dalas auto rupnicam ved pat no Meksikas cauri visai Amerikai!
Berta
B
Latvija ir maza. Arī Latgale ir rokas stiepienā. Kāpēc man, rīdziniecei, nav problēmu Latgalē izveidot uzņēmu un diriģēt to no Rīgas? Nudien nesaprotu tos, kuri domā, ka uzņēmumam jāatrodas viņu dzīves vietā.
  • 4
  • 0
cony to boo
c
Atļaujos nepiekrist un uzskatu,ka Rīgai jākļūst par industriju,zināšanu,skološanās,kultūras mega jeb pasaules centru un Latvijas mērogā Rīgai jābūt centru centram,kas iedvesmo,rada iespējas darboties uzplaukt katram Latvijas kvadrātmetram,jo Rīgā ir vislielākais radošo cilvēku resurss,ko Ušakovs nesaprot un neizmanto,bet darbojās tikai ar auklēšanu,palīdzību,bet burkāna faktoru nemaz neizmanto.Tāda Ušakova-Amerika ass politika nav ilgstspējīga un drīz piedzīvos krahu.
  • 4
  • 8
boo
b
Muusu laikos 200km nav nekaads attaalums...eiropaa cilveeki brauc uz darbu 200 km turp un 200 atpakalj...protams te rodaas diskusija par neatrisinaataam blakusprobleemaam-Latvijas bezcelji un aatrumi... Visaadi citaadi ruupnieciibas rajoni jaaizvieto vienmeeriigi pa visu Latviju,tai skaitaa Latgalee,nav ko koncentreet visu Riigaa-Riiga ir galvaspilseeta nevis industriaalais rajons ar guljamkvartaaliem
  • 9
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas