Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Politiskie spēki atklās piedāvājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ATKLĀTI VALDĪBAI ! JA JAU ŠĪ VALDĪBA NAV SPĒJĪGA PAT SARĪKOT IEPIRKUMU TIEM INVALĪDU SKŪTERIEM ....TAD PACEĻAS JAUTĀJUMS > VAI LATVIJAI IR VAJADZĪGA TIK NESPĒJĪGA VALDĪBA ???
latvietis ar mietu !
l
BET ,VĒLĒŠANAS JAU KLĀT.....!
  • 1
  • 0
guga ->Jānim vēl
g
Šīs izmaiņas kā reize ir tieši saskaņā ar pastāvošo vēlēšanu kārtību. Ja gribat, lai no Rīgas ievēlamo deputātu skaits samazinās, tad nāksies vai nu panākt, lai Rīgā reģistrēto vēlētāju skaits būtiski samazinātos attiecībā pret citiem Latvijas novadiem, bet šodienas apstākļos, kad Rīga ir tik izteikts mūsu valsts ekonomiskās aktivitātes centrs, pēdējais laikam gan nebūs sevišķi reāli. Vai kaut ko jāmaina vēlēšanu sistēmā, kas arī nebūtu pareizi, jo ir tikai normāli, ka ievēlamo deputātu skaits no katra apgabala ir atkarīgs no potenciālo vēlētāju skaita attiecībām starp apgabaliem.
guga -> Jānim
g
Taču ne jau Cimdars izdomā to, cik no katra vēlēšanu apgabala būs deputātu. Saskaņā ar Vēlēšanu Likumu to nosaka pēc iedzīvotāju skaita. Ja Rīgā šis skaitlis pieaug, bet kaut kur citur samazinās, tas tikai nozīmē, ka Rīgā attiecībā pret to citu apgabalu, kur samazinājās, ir pieaudzis iedzīvotāju skaits. Un tikai.
VVZ
V
Vai tad "politiskie spēki" cimddarim nav jau izteikuši piedāvājumu kādā Mazpisānu pirtī vai Rīdzenē? Vai arī joprojām notiek piedāvājumu pieņemšana un izskatīšana?
Noziedzīga
N
fizionomija. Garantēs mafijai nepieciešamos rezultātus.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BALTIJAS VALSTĪS VĒL LĪDZ ŠIM BRĪDIM NAV VEIKTA DEOKUPĀCIJA ! LOJĀLIE VAR MIERĪGI PALIKT BET NAIDĪGOS IR MOMENTĀ JĀDEPORTĒ ! UN TO NEVAR ATLIKT !
Asja
A
Hugo! Klausi!
  • 1
  • 1
Jānis
J
Vai Cimdars nav kļuvis par Saskaņas Centra lellīti? - 2018.g.11.jūnijā: "Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) pirmdien, 11.jūnijā, nolēma, ka rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās Rīgas vēlēšanu apgabala ievēlēs 35 tautas pārstāvjus, Vidzemē – 25, Zemgalē un Latgales – pa 14, bet Kurzemē – 12 parlamentāriešus. Salīdzinot ar 12.Saeimu, Rīgā klāt nāks trīs deputātu vietas, no Vidzemes, Latgales un Kurzemes ievēlēs par vienu deputātu mazāk, bet no Zemgales apgabala ievēlamo parlamentāriešu skaits nemainīsies. Ja šādi deputātu mandāti tiktu sadalīti jau iepriekšējās Saeimas vēlēšanās, Saskaņa Saeimā būtu ieguvusi par vienu deputātu vairāk, bet Vienotība – par vienu pārstāvi Saeimā mazāk. Saskaņa par vienu deputātu vairāk būtu ieguvusi Rīgas vēlēšanu apgabalā, kur mandātu uzreiz būtu ieguvis Igors Zujevs, kurš pašlaik tāpat ir nonācis Saeimā, 2015.gadā nomainot Regīnu Ločmeli-Luņovu" Cimdara lēmuma rezultāts- par labu Saskaņai.
Jānis
J
Var vēl nedaudz pamanīt vēlēšanu kārtību un skat- vēl pāris vietas Saskaņai.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas